Sorry voor het eerste bericht maar na 3 weken wachten zonder ontvangst stuurde je dat bericht. En dat viel bij mij niet direct in goede ,aarde. Maar gisteren avond bericht van post nl en deze middag werd het geleverd. Corona toestanden waar niet iedereen iets kan aan doen. Maar het is nog juist op tijd geleverd daarvoor mijn dank.
Was fast service delivery at home with a huge truck.
bij de eerste bestelling is alles vlot verlopen. Maar de 2de bestelling heeft erg lang op zich laten wachten.
Livraison arrivée avant la date prévue ! Livreur sympathique.
Zelfs in tijden van Corona kon ik toch verder werken
Zelfs in tijden van corona heb ik snel de bestelling binnengekregen. Ik miste een dampscherm bij de levering maar ook dat is snel rechtgezet. Hartelijk dank.
Duurde iets langer dan normaal. Maar alles is goed aangekomen
Uitstekende service zoals ik verwacht had. Ook met de Covid-19 omstandigheden toch uitstekend bediend en niet veel vertraging ondervonden.
Pluimpje voor de chauffeur bij het leveren vriendelijk en behulpzaam
Article correspondant a sa description
Uitstekend zelfs in Corona tijden
meer dan 2 weken wachten op verzending en geen factuur of bericht gekregen van aankoop & verzending
Beste Peter, We begrijpen dat het vervelend is om uw bestelling niet op de gewenste leverdatum binnen te krijgen. Wegens de huidige omstandigheden rondom het coronavirus en onze beperkte logistiek konden we helaas géén garantie bieden op een gewenste leverdatum. Onze excuses voor dit ongemak. Inmiddels zien we dat uw bestelling in goede orde is geleverd. Derhalve wensen we u nog veel succes met uw klus. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Artikelen besteld op 6/4, aangekondigde leveringsdatum 16/4. Producten uiteindelijk geleverd op 24/4. Alle begrip voor de situatie mbt de coronacrisis maar 3 weken levertijd, een overschrijding van 8 dagen van de aangekondigde levertijd en geen enkele communicatie is jammer.
Beste Ilya, In verband met de huidige omstandigheden en onze beperkte logistiek konden we helaas géén garantie bieden op een gewenste leverdatum. Onze excuses voor dit ongemak. Inmiddels is uw bestelling in goede orde geleverd. Derhalve wensen we u nog veel succes met uw klus. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Ik heb lang getwijfeld of te site echt was ik kon geen contact krijgen nog via mail nog telefonisch. Het contact voor levering kwam via mail wat ook minder was want ik wou juist politie bellen voor internet****** toen chauffeur voor de deur stond. Materiaal topkwaliteit en tip top in orde. Zeer goede chauffeur die alles netjes en verzorgd afleverde. De foutjes waren leverdatum mag je kiezen die was ten vroegste 8 dagen later en werd dan nog eens twee dagen later pas geleverd. als het contact veel beter was verlopen dan had je zeker 5 sterren gekregen.
Zeer Kleine vertraging maar juist gecommuniceerd
- Leveringsdatum later dan in bestellingbevestiging. Was niet verwittigd over uitstel van de datum. - 2 gyproc platen (van 5 bestelde) waren beschadigd
Er kwam geen reactie op mijn mails en de levering werd gedaan op een andere datum dan aangegeven. Gelukkig heeft de chauffeur me geholpen met het materiaal, want ik had geen hulp voorzien. Vermoedelijk was dit allemaal te wijten aan de Coronacrisis.
Omwille een computerfout is mijn besteld bedrag driemaal van de rekening gegaan. Het geld werd ondertussen teruggestort.
Beste Diederik, Vervelend dat je bestelling driemaal is betaald. Excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en zal het teveel betaalde bedrag terug worden gestort. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Revue originale
Omwille een computerfout is mijn besteld bedrag driemaal van de rekening gegaan. Stuurde hierover een mail, maar kreeg geen antwoord.
Product zoals omschreven op de website
Prijs kwaliteit top, snelle levering
Ben tevreden van de prijzen en de levering. Tuurlijk heeft het iets langer geduurd dan normaal, maar in deze Corona periode is dat te begrijpen.
14 dagen voor online bestelling is te lang. Ondertussen produkten bij HUBO besteld ontvangen en gebruikt. Zeker tijdens Corona is dit van belang. Produkten waren op stock
Beste Hans, We begrijpen dat het vervelend is om uw bestelling niet op de gewenste leverdatum binnen te krijgen. Wegens de huidige omstandigheden rondom het coronavirus en onze beperkte logistiek konden we helaas géén garantie bieden op een gewenste leverdatum. Onze excuses voor dit ongemak. Desondanks wensen we je nog veel succes met je klus! Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Zeer professioneel en alles correct. Het enige klein minpuntje was de levertijd, maar dat komt waarschijnlijk door de Corona-crisis.
Alles was in orde
Lees mijn mails en antwoordt mij. Ik moet nog geld terug krijgen voor de niet geleverde producten. Na meer dan één maand nog steeds geen reactie van jullie.