Beste Lievin, Het is erg vervelend om te horen dat de aangekochte goederen niet van de juiste kwaliteit zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Mocht je problemen ondervinden met de aangekochte goederen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Op die manier kunnen we het probleem gezamenlijk bespreken om tot een juiste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Beste Kristof, We bewaren al het materiaal zo zorgvuldig mogelijk om de juiste kwaliteit van de producten te behouden. Het is daarom ook vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de afgehaalde goederen. Mocht je problemen ondervinden met de aangekochte goederen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Op die manier kunnen we het probleem gezamenlijk bespreken om tot een juiste oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Afwerkingshop
Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.