Correcte en vlotte levering met service

De vriendelijke(!)chauffeur gaf tijdig het uur van levering aan en plaatste de goederen met z'n vorklift exact waar ik ze wenste. Prima werk!

Zeer goed en vriendelijk

Alle vragen werden zeer snel beantwoord. Zeer vriendelijk. Goedkoopste tot nu toe. Aanraden en kom zeker terug.

Snelle levering - goede kwaliteit

je krijgt wat je vraagt

zeer goed

vriendelijk en behulpzaam

Zeer correct

's Avonds bestelt en binnen de twee dagen geleverd. Netjes telefoontje van de chauffeur ter plaatse en de volledige pallet met folie verpakt tegen de regen. Zeer vlot!

Vlotte levering

Alles geleverd op het afgesproken tijdstip. Jammer dat enkele gipsplaten beschadigd waren.

Te late levering

19 januari heb ik bestelling geplaatst en konden al leveren op 22 jan. 23 jan. Niets geleverd en heb ervoor gebeld en zouden dan zeker leveren op 25 jan .

Snelheid top, nauwkeurigheid minder, reactie op mail tot op heden:geen

Levering na bestelling: perfect Correctheid levering: verkeerd product geleverd. Op zich niet onoplosbaar. Geen mogelijkheid om digitaal te betalen met ecocheques. Noch met bankkaart Reactie op mail met vraag om rechtzetting en af te spreken hoe dit kan gebeuren blijft na 3,5 werkdag onbeantwoord. Telefonisch niet bereikbaar. Steeds voice mail.

Goederen op afgesproken tijdstip geleverd

Na telefonisch contact met de leverancier juiste uur doorgekregen en stipt op tijd

Goed gekocht bij afwerkingshop.be,voor herhaling vatbaar.

Perfecte aflevering van de materialen,mooi op mijn erf geplaatst door een zeer vriendelijk bekwaam chauffeur,ondanks de kille vroege morgen! Nogmaals dank daarvoor 👍

Perfecte service en kwaliteit

Ik bestelde 85 osb platen levering in 3dagen, toen bleek dat de keper die ik bij vroeg niet meer beschikbaar was werd ik opgebeld. Er werden alternatieven voorgesteld en bleek dat er zelfs al na 2dagen kon geleverd worden. Top!

Prima spullen maar geen snelle levering

Prima spullen maar geen snelle levering. Duurde zo'n drie dagen.

Alles naar wens ontvangen en snel

Via Google product gevonden wat ik zocht en dit bedrijf levert snel en correct

Prima prijs en corecte levering.

Alles op een pallet waterdicht in plastiek verpakt thuis gratis geleverd en isovermes erbij. Tevreden.

Eerste maal dat ik ga kopen.

Telefonisch contact OK.... In de winkel is het al wat minder 1 persoon achter de kas die een collega opleid....duurt dus even, ondertussen twee high potentials achter hun bureautje die blijkbaar iets dringender te doen hebben dan de klant (hun inkomen) te helpen. Afhaling achteraan Niet heel duidelijk hoe je geholpen kan worden...clarks rijden op en aan en zien je niet staan. Ik had drie multiplex platen van 18mm besteld ...ik heb ze gekregen.... vuil vol stof .... heb ze dus eerst nog moeten schuren om iet of wat presentable te zijn in de binnen afwerking van mijn Flight cases...

Besteld. En volgende dag geweest halen. WolIsolatie gekocht voor kachel.. Goed koper dan bij andere winkels

goede opvolging en levering

enkel positieve reacties. ze doen wat ze beloven en steeds behulpzaam

levering goed afgeleverd, vriendelijke chauffeur , alhoewel hij een kwartiertje moest wachten wegens veel verkeer (beginuren naburige school) maar hij bleef even vriendelijk

afhandeling bestelling : snel, correct en flexibel waar nodig

zelfs de magazijniers helpen met een glimlach !

Service rapide et professionnel

Merci pour votre rapidité et professionnalisme.

Super organisatie

Bestelling on line Geen enkel probleem, overzichtelijk en eenvoudig Opvolging Heel snsl antwoord met een duidelijk orderbevestiging Levering Conform volgens de gemaakte afspraak Levering aan huis perfect, heel vriendelijk chauffeur Sterkte Heel concurrentieel in de prijzen en grote troef gratis levering indien aankoop > 500€

Kwaliteitsproducten aan goede prijs

Goede prijs voor kwaliteitsproducten en verschillende afhaallocaties. Online bestellen en betalen bij afhaling. Alle producten steeds op tijd geleverd zoals aangegeven bij bestelling

Mooie prijs en snelle levering

Goede Service

Na bestelling direct datum en adres voor afhaling ,dag zelf geen enkel probleem met de afhaling der goederen en snelle service ,prijs is uitstekend.

Zeer goede en zeer correcte bestelling en afhaling. Vriendelijke en behulpzame Mensen ter plaatse! Voor herhaling vatbaar!

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.