Vlot en voordelig

Hier besteld omdat ze de goedkoopste waren. Prima materiaal en op tijd geleverd. Geen klachten! :)

Très bon service

Service impeccable et dans le laps de temps prévu.

très bonne logistique

Très bon service malgré un de vos chauffeurs malade, le lendemain du jour prévu j'étais livré. Commande très bien emballée un grand merci à toute l'équipe

kwaliteit prijs top

kwaliteit prijs heel goed. Service ook

Perfect verzorgd

Snelle en perfect verzorgde levering. Duidelijke online website.

super service met kennis van zaken

ik heb een goed gevoel, daar mijn vragen snel en correct werden beantwoord en de afhaling goed geregeld.

Goede kwaliteit en service

Niks aan te merken op bestelling en levering volgens afspraak

kan niet beter

heel duidelijke prijsopgave en heel vlotte levering

Redelijk

Vorige bestelling direct bevestigingsmail verkregen van de bestelling, thans echter niet. Mail gestuurd of bestelling was doorgekomen maar nog steeds hierop geen reactie ontvangen. Na drie keer telefonisch contact te hebben opgenomen bleek bestelling in orde te zijn en kon ik tijdig gaan ophalen. Graag betere opvolging naar klanten toe in toekomst. Excuses voor ongemak werden aangeboden en blijkbaar goederen niet direct in voorraad maar alsnog tijdig alles opgelost

Vriendelijke mensen, vlotte en correcte levering. Scherpe prijzen!

Als particulier had ik een relatief grote hoeveelheid gyproc-platen en MetalStuds nodig op korte termijn. Hoewel dit volgens hun standaard transportvoorwaarden niet meer tijdig kon geleverd worden, heeft Afwerkingshop het toch kunnen regelen dat alles eerder kon afgeleverd worden.

Spullen niet geleverd, totaal onbereikbaar zowel telefonisch als mail en geld waarschijnlijk weg..

Heb de bestelde spullen niet binnen gekregen. Ik krijg geen reactie op mail en telefonisch waren ze niet te bereiken.. op slechte reviews reageren ze blijkbaar wel dus dan maar op deze manier...

Zeer degelijke web shop

Goede prijs/kwaliteit verhouding , hulpvaardige medewerkers en levering exact volgens afspraak.

Livraison rapide, beaucoup de réactivité

Satisfaction optimale

Levertijd klopt totaal niet!!!

Levertijd klopt totaal niet! Voorradig op jullie site en een 1 week later nog steeds niet aanwezig in het afhaalpunt. Telefonisch kunnen jullie niet exact zeggen wanneer ik het zou kunnen afhalen. Noemen jullie dit service?

Een correcte afhandeling zoals beloofd !

Een correcte afhandeling zoals beloofd !

Goed product en goede service

Goed product en goede service, levering was vorige keer wel 4 dagen.

service en kwaliteit

De chauffeur die leverde heeft alles binnengedragen zonder het te moeten vragen. Hij gaf nog bijkomende tips en stond open voor al de vragen.

Goede ontvangst en snelle bedien g

Heel goede service, als ze zeggen dat ze terug bellen. Dan doen ze dat ook! En een goede prijs!

Volgens afspraak, snel

Na de bestelling is het juiste product snel geleverd met uitstekende aankondiging van het levermoment.

Vlotte bestelling- duidelijke info- correcte service

Je vindt hier wat je nodig hebt aan een correcte prijs. Website is goed opgebouwd met duidelijke info en tips.

Gemakkelijk, alles onder één dak en snelle levering van de materialen

Positieve ervaring wat betreft gemak van bestellen Een overzichtelijk website De snelle beschikbaarheid van de artikelen op de website

Na twee dagen geleverd door een heel vriendelijke en beleefde chauffeur. Alles was in orde.

Snelle en uitstekende service

Correcte afhandeling van mijn bestelling en alles mooi klaarliggen.

Klantvriendelijk

Meet het product gekregen dat besteld was

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.