Fantastiche bediening en artikels

Wij komen zeker terug

makkelijke site vriendelijke chauffeur bij levering

alles goed geregeld

alles ok

alles ok

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten.

Duidelijke webshop van kwaliteitsvolle producten, snelle levering.

Zeer goede service

Correcte levering en afhandeling!

Zeer gemakkelijk bestellen en alles super in orde!

Heel gemakkelijk om te bestellen, alles voorradig en goede prijzen

Goede ervaring

Goede ervaring en hulpvaardige telefonische bijstand om alles op tijd geleverd te krijgen

Kwaliteit en service

Bestelde goederen in orde en afgeleverd zoals afgesproken .

perfect

stipte levering door vriendelijke chauffeur, geleverd na 3 werkdagen zoals aangegeven op website

Snelle en perfecte levering

Perfect afgeleverd met hulpvaardige chauffeur

Trage verzending

Op de website staat er dat ik deze op 12/11 moest ontvangen, we zijn ondertussen 13/11 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik uiteindelijk de verkoper een e-mail stuur, krijg ik niets van antwoord.

Alles zoals afgesproken

Livraison au top 👌

Livraison conforme à la description et rapide

goedkoop, goede bediening, goeie, professionele uitleg

groot prijsverschil tegenover gamma, brico (planit)

Niets anders dan lof! Zo hoort het te zijn.

Moeizaam contact en nog steeds geen bestelling ontvangen

Op 19 september een bestelling gedaan en betaald. Deze is nog steeds niet binnen. telefonisch zijn ze niet te bereiken en een ingesproken bericht is tot dusver nog niet beantwoord!

alles naar wens

geen opmerkingen alles positief

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame chauffeur

Bestelling verliep vlot en is snel en correct afgehandeld. Levering verliep ook vlekkeloos.

Uitstekende service

Handige en goede website, goede prijzen en uitstekende kwaliteit, levering op gevraagd tijdstip en supervriendelijke chauffeurs. Gewoon perfect

snel, gemakkelijk, vriendelijk

goede prijzen, vriendelijke chauffeur, snelle levering

Chapeau! Geweldige hulp

Ze hebben mij volledig geholpen bij het renoveren van mijn zolder en badkamer. Geweldig bedrijf en dito levering/prijzen.

Had zelf mijn bestelling beetje laat geplaatst (woensdagavond en had vrijdag het materiaal nodig). Toch slaagden ze erin mijn materiaal de vrijdag te leveren.

Vlotte behandeling van mijn bestelling

Bij het ophalen kreeg ik nog extra advies. Ik ben tevreden.

Verzorgd en Vriendelijk

Mijn beoordeling is voor het ophaalpunt in Zellik. Algemeen positief. Enige minpunt is dat de locatie van de shop "Doornveld 80, Zellik, 1731 Asse" niet duidelijk is. De shop bevindt zich niet aan de straatkant, maar zeer diep op een industrieterrein. 80 is blijkbaar het verzamelnummer voor een tiental bedrijven. De foto die op Google Maps verschijnt is misleidend, en helemaal niet waar de Afwerkingsschop zich bevindt. Het zou helpen om dit op de website duidelijk te maken. Mvg P.N.

Website is duidelijk, Prijs is goed. Verzending (naar Nederland) duurt even langer

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.