Vlotte levering

Bestelling voldoet aan de verwachtingen. Levering correct en op tijd. Heel tevreden.

Perfect verlopen. Prima service.

Alles goed verlopen. Bestelling thuis gebracht door een zeer vriendelijke en behulpzame man. Voor herhaling vatbaar.

Correcte afhandeling, alles netjes volgens afspraak

Communicatie perfekt,goede prijs kwaliteit.

Goede opvolging van de bestelling.

zeer correct aan scherpe prijzen

goede communicatie & vlotte service en levering -zeer tevreden!

Alles prima in orde

gemakkelijke bestelling, zeer goede prijzen. contact en levering prima in orde.

Verbazingwekkend goedkoop.

Op 3 dagen tijd geleverd met een prijsvergelijking tot 3X goedkoper. Kon het zelf eerst niet geloven.

Supper

Supper en op tijd geleverd is voor herhaling vatbaar

Goede scherpe prijs / kwaliteit verhouding

Snelle en vlotte service

Overzichtelijke website. Snelle levering, ook voor het bouwverlof.

snelle en goede service

Ik zal zeker in de toekomst blijven bestellen bij afwerkingshop

Een zeer goede levering en alles inorde na het bestelen ik zal zeker nog bestellen en de mensen aanspreken hoe vloot het gegaan is alvast bedankt grts Alain Vervaecke

Vriendelijk gemakkelijk en prijskwaliteit

een bedrijf die mee is met de moderne trend en klantvriendelijk

Zeer snelle en correcte firma. Ook heel vriendelijk bij afhaling van mijn bestelling.

Zeer snelle en goede service. bedankt

Zeer snelle en goede service. bedankt

We waren net voor de middag aangekomen en hebben ons toch nog verder geholpen!

Goede ervaring, op tijd geleverd, vriendelijk

Gemakkelijk bestellen, vriendelijke mensen!

Eenvoudige en duidelijk website, duidelijke keuze wanneer je de levering wil hebben. enkel uur van levering kan je niet kiezen moest je dat willen. Eigen leverdienst, met bij ons heel vriendelijke chauffeur. Zeker aanrader om hier te bestellen, ik doe het zeker terug!

Stipt & volledig - leveringsinfo kan beter

Handig om on line te bestellen. Site flipt indien je van betalingswijze wil veranderen... je riskeert dan alles opnieuw te moeten ingeven, en je vorige bestelling wordt geannuleerd. Eens besteld, heb je er het raden naar of alles nu in orde aan het komen is, want er zijn geen tussentijdse updates beschikbaar (accepted, picked, in transport, ... ). De chauffeur belt je wel (eigen transport !) maar dat is pas een (half) uurtje voor die aan je deur staat - dus net genoeg om snel te maken dat je thuis bent, maar niet geschikt om gerust te zijn dat je materiaal effectief afkomt op de dag dat je het vroeg... . Wel vriendelijke mensen allemaal, maar leveringsinfo naar de klant kan dus beter (tenzij ze graag telefonische oproepen beantwoorden...).

Goede zorgvuldige afhandeling van bestelling

Bestelling geplaatst en dag erna al gecontacteerd om levering te plannen. Enige minpuntje: levering is op de oprit gelost, zonder toezicht, kon dus door eender wie gestolen worden.

snel geleverd, goede producten!

op de site staat duidelijke uitleg, waardoor aan de klus beginnen heel vlot verliep. de producten waren snel geleverd.

Correct snel klantvriendelijk

Snelle correcte levering...afwerkingsmateriaal in gevraagde afmeting niet beschikbaar. Meer materiaal gekregen aan dezelfde prijs. Hoe klantvriendelijk kan je zijn wauw. Thanks

Heel goede service

Heel goede service, en heel snel, heel tevreden mvg chris

Zeer correcte shop

Eerst problemen met levering, maar na telefonisch contact verliep alles heel vlot. Heel vriendelijke afhandeling. Zeer aan te bevelen.

Netjes de levering snel in huis

Snelle levering keurig afgehandeld

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.