Goede prijzen, vriendelijke en snelle service

Alles verliep heel vlot. Bestellen op de website, communicatie en betaling

Gemakkelijk en snel

Zeer gemakkelijk en snel, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Pluspunten

Prijzen zijn goed, prima assortiment.

Levertijden kunnen sneller. Op de site word geadverteerd met: "binnen 3 werkdagen bezorgd" Helaas niet, hierdoor het niet voor het weekend in huis, waardoor de klus uitgesteld werd tot het geleverd werd.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen en behulpzaam over de telefoon!

Communicatie met transportbedrijf,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid

Organisatie

Pluspunten

Vriendelijk personeel, behulpzaam en snelle levering naar afhaalpunt

Pluspunten

Zeer tevreden! Vlotte en vriendelijke levering. Beste prijzen op de markt met een super service!

Iets betere communicatie is op sommige momenten wel aangewezen.

Pluspunten

Beschikbaarheid van de producten is best OK Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Openingsuren. Kennis overdracht van de materialen bij bestelling (on-line) Ik heb niet besteld wat ik dacht te bestellen maar het kwam beter uit.

Pluspunten

Volledig aanbod Correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit/prijs verhouding

levering niet conform afspraak info over beschikbare normen en regelingen informeren op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het materiaal is exact wat er aangeboden werd op de site

Ik heb geen factuur gevonden en de stukken waren licht beschadigd door matige tot geen bescherming door de verpakking

Pluspunten

Efficiënte en snelle verwerking van bestelling

Pluspunten

Handig van thuis uit rustig bestellen, snelle levering

Pluspunten

Snelen correct, vlotte levering

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van service. Communicatie: Ik had gevraagd om op een bepaalde datum te leveren maar werd opgebeld dat de chauffeur al vroeger in de buurt was en dus kon het vroeger geleverd worden. Bij de levering hield de chauffeur mij ook op de hoogte. Service: Een artikel was fout geleverd maar na een telefoontje kreeg ik onmiddellijk het juiste opgestuurd. De chauffeur heeft in de drukke smalle stadsstraten heel erg zijn best gedaan om tot aan de voordeur te komen en was heel vriendelijk. Nog een pluspunt is dat het geen Nederlandse winkel is

Bij het inpakken goed de artikelnummers controleren :-)

Pluspunten

Online shop, concurerende prijzen

Communicatie over de levering

Pluspunten

fijn dat er gebeld word op voorhand om de levering aan te kondigen alsook nog eens 20 a 30 min op voorhand levering mooi werk en goed afgeleverd!!!

tang voor profielen in mekaar te knippen niet beschikbaar in jullie website helaas!!

Pluspunten

zeer positief donderdag bestelling geplaatst en de week erop woensdag geleverd en goed verpakt wat nodig is bij Gyproc. Ben ook goed (meerdere keren opgebeld) op de hoogte gehouden van de bestelling in verband met de levering wat toch een geruststelling geeft. Ze doen hier echt wel hun best bij afwerkingshop.be Heb ooit bij een ander bedrijf een bestelling geplaatst en heb toen 2 maanden moeten wachten voor mijn bestelling compleet geleverd werd.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.