Pluspunten

Professionele en vriendelijk personeel, zij hebben mij goed kunnen helpen met advies en geduld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen wel goede prijs kwaliteit.

De chauffeur die de isolatie geleverd heeft belde slechts toen hij op de werf was en de isolatie al afgeladen had, jammer genoeg had ik zijn telefoon net gemist. Hij heeft de isolatie voor het gebouw afgezet zonder dit eerst te bevestigen of dit ok was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkeerde levering van iemand anders van de andere kant van België

Let op

Pluspunten

Materialen netjes verpakt op een pallet afgeleverd op de afgesproken datum. Een telefoontje vooraf om levering te bevestigen.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke afhandeling

Pluspunten

Duidelijke website Interessante prijzen Geen verrassingen Levering op afgesproken datum Ordentelijk en net afgeleverd Tijdig geïnformeerd voor levering Super tevreden

Pluspunten

Zeer goed direct contact met charles allooi Stipte levering

Pluspunten

Snelle levering Het artikel stock te hebben

Pluspunten

prima kwaliteit- prijs verhouding

levering graag sneller

Pluspunten

niks laten weten wanneer het vertrokken afgeleverd is bij de post

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen maar afleveringdatum klopt niet altijd, aan de hand van de hoeveelheid verandert de transportfirma

Pluspunten

Vriendelijk, goede producten, vlotte afhandeling en service.

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke website om op te bestellen. Dag later ophalen en ter plaatse te betalen met bankcontact vind ik handig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de feedback vooraf was perfect ik mailde vooraf met vragen op de avond voor een feestdag en kreeg direct antwoord

op hunne site zetten dat er een mail wordt gestuurt wanneer het product binnen is en klaar om af te halen. speciaal verlof nemen en dan te horen krijgen dat het niet binnen is is niet leuk, dan zeggen ze dat het s'anderdaags gratis geleverd wordt en dus ik maar thuis wachten en dan rond 4h te horen krijgen dat het te niet kan geleverd worden. de maandag erop wel. intussen heel het weekend niets kunnen doen, helemaal niet leuk

Pluspunten

Alles gebeurde volgens de afspraak! Tevreden!

Niets

Pluspunten

Alles ok

Pluspunten

10/10

Pluspunten

Service + levering uitstekend

Pluspunten

Snelle en correcte levering, last minute aanpassingen.

Niet gebeld 30 min voor levering

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak

Antwoorden op vragen via mail of een bevestiging sturen Heb ook geen factuur gekregen Wel een leverbon

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.