Correct opvolging en levering

Overzichtelijke website en vlotte snelle levering volgens afspraak.

Service en naleven afspraken

Perfect in orde, op tijd geleverd ,mooie plastic rond de artikelen , vb gyproc van 3m , beter dan bij bouwdepot moest daar 35 euro betalen voor wegweppallet nooit meer Geef mij maar afwerkingshop

Vlotte correcte service

Bestelling is vlot verlopen, gerief lag klaar voor afhaling zoals het hoort

Alles voor afwerking hier te vinden

Goede ervaring met deze website / winkel. Ze hebben een goede prijs. Je kan alles binnen de twee dagen afhalen mits het op voorraad is.

snelle levering na bestelling. Alleen jammer dat je niet kan kiezen of ze in de voor- of namiddag leveren

Ze zorgen voor alternatieven als een bepaald product niet in stock is.

Goed produkt en snel geleverd

Expédition dans les délais prévus et qualité exacte

service parfait

Van een negatieve naar positieve ervaring.

Na kleine beschadegingen werd ik tegemoet ge komen door een medewerker en werd er ge excuseert voor de levering. Daarom 4.5 op 5 .

Perfect overzicht

Enkel minpuntje bij afhaling ligt het materiaal nog niet klaar per klant

Non respect de la date de livraison

La livraison de la commande était prévue le 14 malheureusement je suis toujours en attente de livraison d une partie de celle-ci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Absoluut niet tevreden!!!!!

Leveren ander produkt dan we besteld hadden, nemen telefoon niet aan, geven na klachten-mail zelfs geen antwoord!!

Bestelling en levering perfect verlopen

Als ik nog iets nodig heb kom ik zeker terug.

Satisfait

Très réactif et livraison rapide malgré la distance

Alles geleverd volgens afspraak

Tweede bestelling nu en terug heel tevreden! TOP!

Heel duidelijke website. Vlotte, vriendelijk en correcte levering. Gewoon topservice! Zeker een aanrader!

goede ervaring

Ruim assortiment en snel en volledig geleverd van de producten

Vlotte afhandeling van de bestelling. Vriendelijk personeel en korte wachttijd.

Tevreden mede dankzij chauffeur

Pallet gyproc besteld , meerdere malen 1 week op voorhand afwerkingshop proberen telefoneren/mailen op het aangegeven telefoon nr /mail adres op de website om de levering te bespreken . Helaas geen enkele reactie terug ! Uiteindelijk de firma die leveren, SFIC , zelf gecontacteerd en hebben me verder geholpen . Tevreden van de producten en voornamelijk de levering van de vriendelijke en behulpzame chauffeur van SFIC ! Communicatie van afwerkingshop uit kan dus stukken beter ....

Satisfaisante

Bon rapport qualité prix. Le seul bémol c est que lors du transport, plusieurs bord des plaques en PUR ont été endommagées..

Degelijke kwaliteit goede prijs

Op tijd geleverd. Netjes verpakt Alles aanwezig

Bon conseil et service

Facilité de commande, facilité d'enlèvement. Personnel sur place agréable.

Makkelijk bestellen en veel goede uitleg!

Gewoon goed

Ok

Jammer dat je de factuur en bestelbon niet onmiddellijk na de online bestelling via mail krijgt toegestuurd, deze krijg je pas mee bij afhaling.

rapide et efficace

Inforamtions claires, facilités de commande et de retrait. l'option livraison est également disponible. Rien à redire.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.