zeer goed

Heel vlot verloop van de behandeling van de mijn bestelling

Fantastisch!

Door onze eeuwige verbouwing belachelijk veel materiaal nodig. Afwerkingshop is vlakbij, geven degelijk advies en ze zijn nog vriendelijk ook. Zelfs bij het inladen werd er een handje geholpen. Aanrader!!

Overzichtelijk, duidelijk, efficiënt!

Goed contact gehad met de medewerkers, en steeds goed geholpen! De levering en afhaling zijn perfect geregeld!

Super service

De levering was sneller dan aangekondigd!

fantastisch

Goede producten tegen een scherpe prijs

Vlotte communicatie. Reageren snel.

wisselend

In Brussel plaatsmateriaal en houten panlatten gekocht, zeer goed. Nadien in Wijgmaal houten panlatten gekocht: veel slechter van kwaliteit

Geen opmerkingenn alles was meer dan ok

Goede ervaring

Product was mooi op tijd.. J

Snel ontvangen

Goed te bestellen en snel ontvangen. Alleen spijtig dat het 6 euro was om het product te verzenden.

Panneaux isolants

C’est très pratique de se faire livrer des matériaux que je ne peux pas le transporter avec mon véhicule

top kwaliteit en vlugge service

telkens als ik iets bestel word dit vlug geleverd als ik naar de winkel ga en heb vragen zijn ze altijd met de vriendelijkheid om te helpen en kennen ze je bij naam

Perfecte service!

Gebruiksvriendelijke website met veel info voor een doe-het-zelver. Vlotte verwerking van de bestelling. Levering perfect op afgesproken tijdstip.

Topmateriaal aan huis geleverd.

Handige en duidelijke webshop voor bouwmaterialen. Perfect aan huis geleverd door vriendelijke leverancier/chauffeur. Wel een dag eerder dan voorzien en dit zonder voorgaande melding!

Top, zoals afgesproken

Impeccable

Commande facile, possibilité de prendre livraison de la marchandise sans frais.

Vlot afgehandeld volgens afspraken

Alles lag klaar volgens afspraak. Betaling ter plaatse bij ophaling materiaal mogelijk.

Super shop

super ervaring geen enkel probleem dat niet opgelost is geraakt

Snelle en vriendelijke service

Al verschillende keren besteld en steeds een snelle en vriendelijke service aan correcte prijzen

Ik werd oplossingsgericht en klantvriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk onthaal zowel in de vestiging van Leuven als in Zellik. Als particulier doorverwezen naar de webshop en aandacht werd ook gevestigd op de promotie en lager aankoopplafond voor gratis levering. Levering op beloofde dag. Een adres om te onthouden.

Zeer Goed

De gewenste goederen werden op het juiste tijdstip geleverd. Alle goederen waren in goede staat.

Ideaal

Alles verliep zeer vlot en was heel duidelijk. Komen hier zeker nog terug.

Zeer goede en overzichtelijk geordende website met direct de prijzen bij bestelling. Vlotte levering. Nalevering eventjes moeten terugbellen.

zeer goed

zeer goede service en goede prijzen alles word geleverd zoals voorzien zeker voor herhaling vatbaar

Reeds 3 keer bij de afwerkingsshop besteld en steeds tevreden. Scherpe prijzen en vlotte levering door vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.