Perfecte levering !

Precies volgens afspraak ! Ik kom zeker terug ! Prima kwaliteit van de geleverde materialen.

Services et produits de qualité, grande flexibilité !!!

Goede levering en materiaal als besteld en als verwacht. Bedankt!

Snel en correct

Netjes en op tijd geleverd zoals beloofd

Er zat een foutje in de levering, maar werd onmiddellijk rechtgezet

snelle levering, fout snel rechtgezet

Goede producten en kwaliteit

Goede producten en kwaliteit

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverde kwaliteitsmaterialen

Snelle en correcte levering

Correct

prima service

goede communicatie, correcte levering

Leuke hervaring

Leuke test wel ik liever een face to face relative heb. Maar gratis leveren is toch beter...

Goeie knowhow

Snel geleverd en ook uitstekend advies in winkel te Bredene

Belle première expérience

Super sélection à prix complétifs. Livraison avertie en avance, soignée et ponctuelle.

Vlotte bestelling, goede prijzen

+Duidelijke website +Goede prijzen +Waterdicht ingepakt bij Levering Enige minpuntje: - Door fout werd er niet geleverd op de afgesproken dag maar op de eerstvolgende werkdag.

Top levering en heel goed materiaal.

Uitstekende service

alle materialen werden uitstekend geleverd

Vlot besteld en vlot geleverd.

Het benodigde materiaal voor een Metalstud/Gyproc wand was, dankzij de handige calculator, vlot uitgerekend en besteld. Levering verliep zonder problemen op de voorgestelde dag. Top!

Goede service, op tijd geleverd. Nog een laatste last minute aanpassing na bestelling goed afgehandeld per telefoon.

super produit !

top

Goede prijzen, snelle service

De prijzen zijn zeer scherp tegenover de concurrentie en je bent steeds snel geholpen!

Proffesioneel met de glimlach

Online besteld , maar bij afhaling wees een medewerker mij erop dat ik pleisterprofielen ipv gyproc profielen had besteld . Ter plaatse direct opgelost . Top

Vriendelijke mensens

Vriendelijke mensen. Zekker een aanrader

accueil téléphonique et livraison super

livraison super date correspondant à mes attentes , relation téléphonique super tout étais parfait merci

Zeer tevreden.

Goede en vriendelijke service

Kwalitatief en vlotte levering

Kwalitatief matteriaal en vlotte levering!

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.