gemakkelijk besteld, snel geleverd

ook al is de prijs op bepaalde plekken enkele euros goedkoper, de Afwerkingsshop heeft toch wel de snelste levertermijn, wat handig is als je zelf geen mogelijkheid hebt om grote platen op te halen

Gemaakte afspraken nagekomen, prima service

Snel en alles is goede staat

Alles werd snel geleverd en de platen waren in perfecte staat

Heel vlot, snel en goed

Het bestelde product voldeed helemaal aan de beschrijving. De bestelling ging vlot en werd zelfs vroeger dan voorzien geleverd, een meevaller tijdens renovatiewerken!

Goedkoopste

Pir platen met rectavit pu lijm besteld. Was de goedkoopste en goeie service! Zeer tevreden.

Zeer correct en top materiaal

Al 2 bestellingen gedaan en 2 keer perfect in orde.

Fournitures rapides et de qualité

Livreur très compréhensif et très serviable

100% Satisfait

Bon Matos Bon Peeosnnel Bon Prix.

Correct en vlot

Product online besteld, goede opvolging en snel verzonden zoals omschreven.

Correcte afhandeling

Goede website, goede communicatie, goed georganiseerde afhaling

Goede service! Goed materiaal en goede prijs!

Heel tof dat men er alles aan deed om de bestelling tijdig te regelen!

Snelle levering en duidelijke afspraken

Via de webshop gereserveerd, overzichtelijk en handige website. Ook de instructies en bijhorende video's maken nieuwe jobs gemakkelijk uit te voeren.

Service exemplaire

3 clicks de souris et c est livré à la maison. Rien à dire :)

vlot contact en zeer behulpzaam.

vlot contact en zeer behulpzaam.

Zeer goede service

Zeer goede service en snel en correct geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Ik was al een tijdje opzoek naar een pot Fermacell Kant en klaar finish 10L. Bij een andere winkel duurde het langer en koste het meer. Dankzij de email-actie korting was de pot goedkoper en snel geleverd. Ook in het verleden heb ik reeds besteld (isolatie & osb-platen). Steeds tevreden en erg behulpzaam.

Contents du service

Mis à part quelques plaques de plâtre un peu sales et une volige à noeuds perdus, le service est de très grande qualité et les produits respectent les descriptifs du site.

Echt top!

Binnendeur online besteld. Top kwaliteit en echt vriendelijke mensen. Eerst was de deur niet binnen, in één week hebben ze alles geregeld met levering. Het personeel in Ranst evenals de bezorger echt vriendelijke en top mensen! Echt een aanrader. Ik ga zeker nog bestellen.

Een afhaling om nooit te vergeten!

Bestelling vlot en makkelijk geplaatst on-line. Maar bouwverlof vergeten. Toen ik aankwam om de goederen af te halen was alles dicht. Na telefonisch contact hebben ze toch mijn goederen afgeleverd des ondanks het verlof!!

Onjuist product werd geleverd op de verkeerde dag zonder enige communicatie.

Helaas is het onmogelijk om met iemand in contact te komen. - verkeerde levering van bepaalde producten. -“ oei u woont in een LEZ daar kan ik niet komen...” dat was het dan zonder terug te bellen of nieuwe afspraak te maken, enkele dagen later stond mijn bestelling zomaar op straat! Zonde het had vast een goeie winkel kunnen zijn.

Ook al was het bouwverlof, deze shop werkte gewoon door. Snelle levering van bouwmaterialen, zelfs een week eerder dan verwacht!

Stip en correcte levering

Heel fijn er wordt geleverd op de afgesproken dag, telefonisch ook goed bereikbaar

Goede levering

Groot aanbod

Goed materiaal op tijd afgeleverd

Alles perfect, en normaal gaf ik 5 sterren. Maar twee pakken isolatie hebben een defect in de isolatie panelen.

Alles correct verlopen inclusief bediening !!!

Alles is prima verlopen , geen opmerkingen !!!

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.