Alles correct verlopen inclusief bediening !!!

Alles is prima verlopen , geen opmerkingen !!!

Vlotte service

zeer vlotte service en bij levering zeer vriendelijke mensen

Een firma waar men kan op rekenen.

De gevraagde goederen werden correct geleverd en wel 3 dagen vroeger dan afgesproken wat in ons geval zeer goed van pas kwam. Fantastisch!!

correct en stipt

Vlotte aanpassing van diverse leveringen om de problemen omwille van het bouwverlof op te vangen. Zéér klantvriendelijk.

Vlotte en kwalitatieve service!!

uitstekende materiaal- én servicekwaliteit voor een scherpe prijs.

Mooi service!

Exact gekregen wat ik besteld heb en netjes afgeleverd op het afgesproken moment.

Alles naar wens

Alles naar wens, goed verpakt en correcte aflevering.

Excellent

Très bon contact avec le service vente pour l'organisation du rendez-vous. Les produits étaient en parfait état. La livraison s'est très bien passée aussi.

Goed materiaal, onbetrouwbare levering

Handige en gebruiksvriendelijke website, kwalitatief materiaal maar zeer ondermaatse levering. Ze hebben me 2x gebeld om de leveringsdatum aan te passen, steeds op dagen die voor mij niet lukten, (had 14 dagen op voorhand besteld) uiteindelijk 3 opeenvolgende dagen doorgegeven, ze gingen het bekijken met de leveringsdienst. Niets meer van gehoord. Om zeker te zijn maar alle drie de doorgegeven dagen vrijgehouden en thuis gebleven, geen levering ontvangen. Bijzonder frustrerend en verloren tijd, hadden op zijn minst even kunnen bellen of iets laten weten. Verlof genomen om de werken uit te voeren en geen werken kunnen doen wegens geen levering van materiaal. Hebben geen klant meer aan mij. Hier kan je niet op vertrouwen.

Afspraken perfect nagekomen, perfecte service bij levering.

Zeer tevreden. Ik word vaste klant

Prima verlopen

Vlotte afwerking

Goeie service

Tevreden over de webshop. Al zou ik liever hebben dat de verzendkosten lager zijn ;-) (vanaf 100 euro gratis ofzo)

Alles gemakkelijk op de site gevonden en op de gewenste dag geleverd.

correcte afhandeling en communicatie, ook wanneer er schade was.

Door een incident bij een andere klant, kwam onze levering een aantal dagen later. Dit werd duidelijk en eerlijk gecommuniceerd en er werd een gezamenlijke oplossing bedacht. Bij de uiteindelijke levering werd er schade opgemerkt door ons, de klant. De afwerkingshop is hier snel op teruggekomen en heeft ons hiervoor ook een correcte oplossing aangeboden. Kortom, het kan altijd ergens wel eens mislopen, maar er wordt tijdig iets aan gedaan, dus voor ons een positieve ervaring.

Correcte afhandeling

Zowel bestelling als levering ging zeer vlot. Vriendelijke chauffeur die goederen met heftruck op gewenste locatie plaatste.

goed materiaal, matig service

Snel afgeleverd zoals afgesproken, netjes verpakt en goede kwaliteit. Maarrrr verkeerd Produkt bij levering, onmiddelijk gemeld maar na 10 dagen nog steeds geen rechtzetting enkel een voorstel om een creditnota met vermindering van prijs van het foutieve produkt dat niet eens nodig is voor mij.

Commande de plaques Fermacell

Livraison ok. Le livreur a prévenu trop tard qu'il passait (3min avant) donc il est repassé plus tard. Merci à lui d'ailleurs. Par contre, la plupart des plaques reçues étaient griffées et avec pas mal de coups donc il a fallu enduire sur plein de plaques pour tout rattraper. Vive le travail supplémentaire et la perte de temps!

• Nous recommanderiez-vous? Non

goede levering mooi ingepakt tegen de regen

snelle en perfecte levering alles mooi ingepakt

Vlotte service

Zeer vlotte service

Correcte levering

Bestelling netjes op tijd geleverd. Wel geen antwoord gekregen over terugname, waarschijnlijk door verlofperiode?

Bestelling in tijd geleverd

Bestelling goed verlopen en in tijd geleverd.

Goede prijs, correcte levertijd

Duidelijke website Goede prijs Correcte levertijd

Super Service !!

Al meerdere malen bij hun besteld en altijd correct geleverd door vriendelijke transporteurs.

zeer goed

Vriendelijk , perfect zoals afgesproken

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.