Veilig en vlotte levering

Zeer vriendelijk , veilig , binnen de vooropgestelde tijd

Materiaal en Levering op afspraak.

Zo kunnen we werken.

commande incomplète le jour prévu

Prévenir si la commande n'est pas complète le jour de livraison prévu.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig

Correcte levering en opvolging aan eerlijke prijs.

Correcte levering en opvolging aan eerlijke prijs.

Superservice.

Mensen zijn van hun woord! Zeer vriendelijke jongeman bij levering.

Alles oke

spijtig dat ze niet sneller kunnen leveren de dag erna anders hadden ze 5 sterren gekregen

Impressionnant en tout points !!! Tout est positif :-)

Première fois que je passe une commande chez eux, et je suis impressionner par la qualité des matériaux reçu ( surtout au niveau du bois ) La livraison c'est très bien passer, le chauffeur super sympa et très bon conducteur ( rue très étroite ) Je n'hésiterai pas à recommander chez eux pour la suite de mes travaux. Merci à toutes l'équipes, vous êtes au top :-) Michaël

achat d'isolant

tout OK

Goede service!

Steeds zeer verzorgde levering en vriendelijke chauffeurs.

Goede service en groot aanbod

Al enkele keren als particulier hier besteld (zowel levering als afhalen). Zeer behulpzaam, ruim assortiment en snelle service.

Goede materialen en snelbbeschikbaar.

Alles duidelijk en overzichtelijk de website begeleid zeer goed in de materiaal keuze. Jammer genoeg was er bij de bestelling een datum opgegeven waarop alles beschikbaar zou zijn voor ophaling. Helaas stond ik daar dan voor niks. Een dag later belden ze me om te zeggen dat het er dan toch was.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle en correcte service! Echt een aanrader.

Stipte levering

Stipte levering Snel afgehandeld

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Eenvoudig te gebruiken, perfecte levering

Eenvoudig te gebruiken website, verzorgde levering met alle onderdelen goed verpakt.

correct en snelle levering

normaal doe ik niet aan reviews maar in een woord fantastisch

Positief

Snel geleverd, goed materiaal

Hier eenvoudig om te gebruiken en bestellen.

snelle en volte levering op juiste datum

Correcte levering en geen schade vastgesteld aan de producten

Vlotte levering aan een correcte prijs

Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Na de berekening kan je vlot alles in de winkelkar zetten. Goederen werden snel geleverd.

produit conforme a la demande

délais de livraison rapide

Zeer snelle en correcte levering !!!

Een echte aanrader, professionele mensen .

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.