Goeie service

Tevreden over de webshop. Al zou ik liever hebben dat de verzendkosten lager zijn ;-) (vanaf 100 euro gratis ofzo)

Alles gemakkelijk op de site gevonden en op de gewenste dag geleverd.

correcte afhandeling en communicatie, ook wanneer er schade was.

Door een incident bij een andere klant, kwam onze levering een aantal dagen later. Dit werd duidelijk en eerlijk gecommuniceerd en er werd een gezamenlijke oplossing bedacht. Bij de uiteindelijke levering werd er schade opgemerkt door ons, de klant. De afwerkingshop is hier snel op teruggekomen en heeft ons hiervoor ook een correcte oplossing aangeboden. Kortom, het kan altijd ergens wel eens mislopen, maar er wordt tijdig iets aan gedaan, dus voor ons een positieve ervaring.

Correcte afhandeling

Zowel bestelling als levering ging zeer vlot. Vriendelijke chauffeur die goederen met heftruck op gewenste locatie plaatste.

goed materiaal, matig service

Snel afgeleverd zoals afgesproken, netjes verpakt en goede kwaliteit. Maarrrr verkeerd Produkt bij levering, onmiddelijk gemeld maar na 10 dagen nog steeds geen rechtzetting enkel een voorstel om een creditnota met vermindering van prijs van het foutieve produkt dat niet eens nodig is voor mij.

Commande de plaques Fermacell

Livraison ok. Le livreur a prévenu trop tard qu'il passait (3min avant) donc il est repassé plus tard. Merci à lui d'ailleurs. Par contre, la plupart des plaques reçues étaient griffées et avec pas mal de coups donc il a fallu enduire sur plein de plaques pour tout rattraper. Vive le travail supplémentaire et la perte de temps!

• Nous recommanderiez-vous? Non

goede levering mooi ingepakt tegen de regen

snelle en perfecte levering alles mooi ingepakt

Vlotte service

Zeer vlotte service

Correcte levering

Bestelling netjes op tijd geleverd. Wel geen antwoord gekregen over terugname, waarschijnlijk door verlofperiode?

Bestelling in tijd geleverd

Bestelling goed verlopen en in tijd geleverd.

Goede prijs, correcte levertijd

Duidelijke website Goede prijs Correcte levertijd

Super Service !!

Al meerdere malen bij hun besteld en altijd correct geleverd door vriendelijke transporteurs.

zeer goed

Vriendelijk , perfect zoals afgesproken

Zoals het hoort!

Waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar wel de compleetste. Aanbod op webshop was volledig, op voorraad, en snel uitgeleverd. Materiaal ook deftig geleverd, en goed beschermd. Chauffeur belde 2x om leveringsafspraak te maken en te bevestigen. Fijn zaken doen op deze wijze ! Houden zo !!

Bestelling zonder problemen afgehaald

Vriendelijke en snelle afhandeling door personeel. Zeer tevreden.

Beaucoup de choix et super prix

Tomber par hasard sur votre site, j ai été agréablement surpris le choix et les prix ! Service au top ! J'y retournerai le moment venu pour la suite de mes travaux ! Bonne continuation !

Makkelijke website. Veel keuze. Beste prijzen. Snelle en goede levering

Top!!

Top! Super correct en volgens afspraken geleverd!

zeer goed georganizeerd

tip, kunt u bij de promafour platen en andere platen een gewicht vermelden, was verbaasd,dat de 2 platen met een kraan van de vrachtauto af moesten, keurig geholpen door de chauffeur

Vlotte service en levering

Vlot om te bestellen en levering prima

correct

supe4

Commande simple, livraison rapide !

Seconde commande chez Parachevementshop pour refaire complètement une seconde chambre (isolation / gyproc). Le site est clair, la livraison rapide, et le livreur vraiment sympa :)

Alles prima verlopen!

Handige website om te bestellen, goede prijs, snelle levering! Alles verliep vlot.

Zeer goede webshop, overzichtelijk en duidelijk

Al enkele keren een vrij grote bestelling gedaan, altijd netjes thuis geleverd op afgesproken datum.

Snelle goede service

Netjes afgeleverd zoals gevraagd. Vriendelijke leverancier.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.