Alles zoals afgesproken , voor mij is het perfect verlopen

3 ritten voor 1 bestelling / corona onveilige afhaling / onduidelijk adres plaats afhaling

Artikel niet op voorraad hoewel bevestiging mail gekregen. Ander artikel spoorloos in magazijn. Werd dan later gevonden. Adres verwijst naar heel gebied in industrie zone . Niet gekend onder de naam 'afwerkingshop' ook niet aangeduid op de straat.

uitstekende service

Gebruik gemaakt van een levering aan huis voor grote materialen. Zeer vriendelijk gecontacteerd geweest om de afspraak voor leverdatum te bevestigen. Geleverde materiaal was prima inorde. Enige minpuntje was dat de chauffeur niet had verwittigd wanneer de materialen geleverd werden en deze zonder bevestiging op de oprit werden afgezet.

Reeds meerdere malen bij de afwerkingsshop besteld en steeds tevreden. Vlotte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoge transportkosten voor korte afstand.

Hoge transportkosten voor korte afstand.

Ruime keuze, vlot geleverd

Grote keuze met handige materiaal calculator en een vlotte levering

top service

top service

Colis pas livré

Je n'ai pas reçu le colis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Voor herhaling vatbaar

Geen bevestigingsmail gekregen, was even "stressen". Na telefonisch contact gerustgesteld. Levering is vlot verlopen. Vriendelijke chauffeur.

Alles naar wens.

Doen wat er van hen verwacht wordt.

Doen wat er van hen verwacht wordt. Enkel het verplaatsen van de leveringsdag zonder overleg vond ik niet mooi.

Alles prima

Prima verlopen

Prachtig materiaal en geleverd zoals afgesproken .

Impeccable !

A recommander !

Bouwmaterialen online verkrijgbaar in kleine hoeveelheden

Bestelling ophalen te Ranst verliep vlot. Personeel was aardig. Minpunt: minstens 3 dagen wachttijd voor ophaling online bestelling.

Ruim assortiment, veel keuze, geen naverkoop

Tijdens de gezondheidscrisis beroep gedaan op afwerkingshop.be. Zeer handige website, mooi assortiment, goede prijzen. De aangegeven levertermijn was voor ons geen probleem en de levering kwam ook aan. Tot zover een positieve ervaring. Echter bleek de bestelling niet compleet en niet correct. Onmiddellijk gebeld gezien de vrachtwagen doorgereden is op moment dat ik met bezig was met controleren (ondanks de vraag om even te wachten). Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mail (4 stuks) of achtergelaten berichten. Tof dat jullie blijven doorwerken om mensen te helpen, maar hier ben ik echt niet geholpen mee.

Serieux

Délai, service, rien à critiquer. Les prix sont dans la moyenne.

Geen levering

Beste, Na 4 weken was de levering nog niet aangekomen. Na tientallen telefoons kon ik niemand bereiken. Eindelijk had ik iemand aan de lijn, maar ook hij kon mij niet helpen. Uiteindelijk heb ik besloten om naar het filiaal in Kermt (Hasselt) te rijden. Gelukkig hadden zij mij daar wel kunnen helpen en heb ik mijn bestelling mee kunnen nemen. Graag ontvang ik mijn verzendkosten terug. Aangezien ik voor de levering heb moeten betalen, maar dan toch mijn bestelling zelf ben gaan afhalen. Met vriendelijke groeten,. Darja Murzina

Snel en vriendelijk

Vlotte communicatie en snelle afhandeling zeker een aanrader

Top!!

Vlot en flexibel

Snelle service, en het teveel aan materiaal kan weer worden ingeruild. Zeer tevreden!

Excellent, traitement rapide et prix compétitifs

Très bonne expérience avec ce magasin. Commande effectuée sur le site avec paiement instantané et choix d'aller retirer les articles dans un point de vente. Le tout était disponible donc rien à dire !

Makkelijke locatie en snelle afhandeling

Ook goede prijzen!

Heel handig om alles te bestellen, snelle levering/afhaling. Top.

Vrij goed als eerste samenwerking

Moeilijk om iemand te kunnen spreken, vermoedelijk in Coronatijd Ook bedrijf dat materialen levert wordt vermeld, ook daarvan geen telefoonnummer Levering errst op factuuradres terwijl ander leveringsadres was opgegeven Verder alles perfect gelopen

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.