PERFECT

BETERKOOP, SNEL EN CORRECT.

Veel te lange levertermijn

Ik heb 2 maal besteld en meer dan 24 dagen levertermijn. Ik wacht nog steeds op de levering van de tweede bestelling

Zeer slecht

Geen communicatie! Nul zero de ballen!

zeer ontevreden

een zeer negatieve ervaring mijn bestelling van 14/04/2020 met nummer 100013396 we zijn nu 05 /05/2020 en is nog altijd niet verzonden laat staan afgeleverd!!

uitstekend service

Klantvriendelijkheid top! evenzeer het materiaal!

Goed. Levering mooi op tijd

Vlotte service in coronatijd

Amateurs

Bestelling zou op 21/04/20 geleverd worden. Tot op heden niks ontvangen. Ondertussen liggen de werken thuis stil! Wie gaat die verloren tijd vergoeden? Blijkbaar na reacties te lezen op het internet, is dit de stijl van het bedrijf. Chapeau om nog niet failliet te zijn!

Overzichtelijke webshop en correcte levering.

Overzichtelijke webshop. Correcte levering.

Zeer vriendelijke bediening

Ik werd direct, en zeer vlot geholpen door het vriendelijke personeel.

Alles in orde en op de beloofde tijd geleverd

Alleen maar positief

Eenvoudig besteld en geleverd.

Ik heb mijn materiaal online besteld via webshop (tijdens COVID19-maatregelen) Ik had probleem met mijn betaling. Dus contact opgenomen met het telefoonnummer. Bericht ingesproken... nooit teruggebeld geweest. Mail gestuurd. Pas na 3 dagen een droog antwoord gekregen. Gezien de COVID19 maatregelen kon de leveringsdatum volgens de website afwijken. Terug contact via mail met de vraag als men kan zeggen indien de levering nu al dan niet doorgaat op de voorziene dag... Geen antwoord op gekregen. Op de leveringsdatum kreeg ik halfuur telefoon met de vraag als ik thuis was, zodat ze dezelfde dag dan gingen leveren. Dus uiteindelijk is alles correct en op voorziene dag geleverd doch de communicatie bij vragen verliep niet echt vlot. Mogelijks heeft dit natuurlijk te maken met de COVID19 maatregelen die op dat moment van toepassing waren.

Zeer tevreden over het service

Snel, correct

Deels goed, deels iets minder

Goede info op site Ondanks corona levering ok Vriendelijke chauffeur Kwaliteit multiplex goed Kwaliteit hout, mag krom zijn maar niet zo, precies ook al oud en nat geworden, grijs geworden. Niet allemaal de juiste lengte. Kwaltiteit OSB, tamelijk ruw.

Tevreden

goede en correcte levering

goede en correcte materialen, prijs en levering. Chauffeur heeft de materialen gezet waar ik het vroeg snel en vakkundig. Ik zal afwerkingsshop zeer zeker aanraden.

Top service!

Goede service. Heel klantvriendelijk!

Scherpe prijzen !

Zeer tevreden van de prijs-kwaliteitverhouding

Correct

Na een foute bestelling kon ik mijn bestelling annuleren en werd mijn geld snel teruggestort.

Produit de qualité et service Ok

Produit de qualité et service Ok

Service excellent

Livraison plus rapide que prévu. Un article manquait. Problème solutionné dès le lendemain.

Een perfecte service tegen een correcte prijs

Gyproc platen , verband, vulpasta..... besteld . Alles op tijd geleverd en op hoogte binnen gestoken met de kraanwagen. En dit alles op veilige afstand. Toppie.

Professioneel, no nonsense

In putje Corona-crisis heel wat materiaal besteld om te laten leveren op een werf tijdens een regendag (zo bleek). Keurig verpakt, waterdicht en op tijd. Dat alles voor een scherpe prijs. De tool op de site om je materialen te “berekenen” (bijv. gyproc-muren) is ook handig.

1 keer nooit meer

1week geleden een bestelling gedaan en direkt daarna een bevestiging gekregen met een leverdatum. nu een week later en leverdag is gepasseerd. Ik heb verschillende keren gebeld in de namiddag maar direkt een antwoordapparaat. ik weet dat het coronatijden zijn maar een week tijd en niet 1 telefoontje of mail dat de levering niet door kan gaan. 1 keer nooooooiiiiiiiiit meeeeeeeeeeeeeer

a

a

bijna wanhopig

Sorry voor het eerste bericht maar na 3 weken wachten zonder ontvangst stuurde je dat bericht. En dat viel bij mij niet direct in goede ,aarde. Maar gisteren avond bericht van post nl en deze middag werd het geleverd. Corona toestanden waar niet iedereen iets kan aan doen. Maar het is nog juist op tijd geleverd daarvoor mijn dank.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.