Beloofde terugbetaling nog steeds niet ontvangen.

Door het niet op tijd te kunnen leveren werd terugbetaling beloofd en de bestelling geannuleerd. Nog steeds niets ontvangen en we zijn ondertussen 2 weken verder.

Goed materiaal, lange levertijd en dure transport kost

Gezien de situatie was er geen keuze, maar voor de pluggen die ik nodig had dan toch maar de bestelling geplaatst. 2 weken levertijd en meer verzendingskosten dan wat ik had aangekocht in waarde. Maar weinig alternatief. 10 dagen later waren de kluswinkels weer open en heb ik eigenlijk dezelfde pluggen daar gekocht, 1 dag later kwam mijn bestelling uiteindelijk aan.

Perfecte service in moeilijke tijden

Rekening houdend met de corona crisis is het materiaal toch op tijd geleverd,

Op het laatste nippertje heb ik bij mijn bestelling toch nog iets kunnen bijvoegen. De materialen zijn op het afgesproken tijdstip geleverd. In deze corona tijden heeft afwerkingshop uitstekende service geleverd.

Super snelle levering

Levering kwam zelfs vroeger aan als verwacht , alles natjes verpakt

Vriendelijke en correcte levering , op het afgesproken moment, voor een heel faire prijs!

Een overzichtelijke website met een heel mooi aanbod voor een correcte prijs.

De levering is op de termijn zoals afgesproken toegekomen. Goede service , ondanks deze moeilijke ti

Voor 500€ aan diverse materialen(gyproc, gips, hout, vijzen,... besteld en netjes geleverd! 1 dag later dan gepland maar wel met heldere communicatie. Alles was goed verpakt en geleverd op oprit.

product prima, reactie op vragen zeer traag

Op vragen gesteld via de site komt geen antwoord. Vervolgens herhaaldelijk gemaild en uiteindelijk is er contact gezocht. Toen ging het vlot met wat doorsturen naar de juiste contact persoon en suggesties op het probleem. Uiteindelijk viel het weer stil. Voice mail van contact persoon in gesproken wederom geen reactie. Ben klaar ermee probeer zelf met eerdere suggesties, schuren vd mortex muur vlekken te verwijderen en met wax erover het weer goed te krijgen. Moet zeer hard en herhaaldelijk schuren om een vlek uiteindelijk niet zichtbaar te krijgen.

Mijn bestelling is op tijd en op de afgesproken dag geleverd.

Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden.

Ik heb jullie site gekregen van een vriend endie was ook tevreden, daarom heb ik ook een bestelling gedaan en ben zeer tevreden over de bestelling. Mijn bestelling was volledig in orde, er was niets tekort. Bedankt voor de goeie service.

gemakkelijke website,snelle levering ondanks corona

Ondanks coranatijden werd materiaal tijdig geleverd. Enig mintuntje wat dit het vroeger was voorzien maar door thuiswerk geen orobleem

Een aanrader

Vlotte bediening, zelfs in corona tijd. Zeer tevreden

Ruime keuze aan materialen en snel geleverd

Het zijn moeilijke Corona-tijden. En daarom is thuislevering van werkmateriaal een échte plus; Dan aan Afwerkingshop om binnen een aanvaardbare termijn mijn materiaal te leveren!

Zoals het moet

Bestelling vroeger geleverd dan voorzien. Vriendelijke mensen. Alles tip top.

Goed verlopen levering

De materialen werden een week vroeger geleverd dan eerst voorzien was.

Lang moeten wachten op levering

Artikel geleverd 15 dagen na betaling

👍

Goede materiaal

correct maar onhandige levering

omdat de chauffeur geen transpalet bij had heb ik alles met de hand moeten afladen. heel jammer. (gemeld via mail, geen reactie) Er waren kleine beschadigingen aan de Gyproc maat geen ramp.

Geen problemen. Perfect geleverd tijdens coronatijd.

Geen opmerkingen.

tip top in orde

correcte levering

Prima service!

Perfecte levering en administratieve afhandeling.

Vreselijk

De service is zelfs cijfer 1 niet waard maar een 0. Onbegrijpelijk dat jullie nog steeds als winkel/webshop bestaan. Als het voor jullie niet haalbaar is om deze twee te combineren en uw beloftes niet kunt waarmaken, doe er dan iets aan!

uitstekende service

een vlotte en snelle levering een gemakkelijk mannier aan materiaal te geraken om te verbouwen

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.