Zeker in coronatijden toch een snelle levering

Uitstekende service in deze moeilijke tijden

Uitstekende service in deze moeilijke tijden

Vlotte bediening vriendelijk aan de telefoon

perfecte service

Na mijn bestelling bij de shop kreeg ik zeer snel een bevestiging , De afgesproken datum van aflevering werd perfect gerespecteerd Ik kreeg ook voor de levering nog een mail Alles samengevat een perfecte afhandeling van bestelling en levering TOP !!!!!!

Perfect !

Vandaag mijn 2e grote bestelling ontvangen van bij afwerkingsshop. Deze zijn altijd zeer zorgvuldig samengesteld en verpakt in folie, zelfs bij een stortvloed zou alles mooi droog blijven. Tijdens deze corona periode was de levertijd wat langer maar werd alles perfect binnen de afgesproken termijn geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur ! Top webshop met zeer groot assortiment, goede prijs en zeer correcte afhandeling. Ik ben alvast een vaste klant voor het materiaal van ons renovatieproject. Stay Safe !

Eenvoudig te bestellen

Snelle levering, 1 artikel was er niet bij maar werd zonder probleem de dag nadien geleverd.

Snelle levering & véél goedkoper dan de DHZ zaken

Over het algemeen zeer tevreden over alles. Gratis levering vanaf 500. Voor de particuliere DIY'ers: veel goedkoper dan Gamma, Brico, Hubo,... en bovendien betere (eigen) leverdienst. Een aanrader.

Vlotte en correcte levering

Door het coronavirus liep mijn bestelling wat vertraging op maar alles werd correct en vriendelijk afgeleverd.

Goede prijs en stipte levering

Zelfs in deze moeilijke corona tijden werd mijn pakket tijdig geleverd. De prijzen zijn (in vergelijking met andere doe-het-zelf zaken in BE) ook een stuk voordeliger.

Dank je wel om te blijven werken

Ondanks de hevige coronatijden mijn goederen ontvangen zodat ik verder kan klussen in m'n kot, waarvoor dank. Als er een puntje van kritiek mag zijn: het was me tussen bestellen en levering niet duidelijk wat van vertraging ik mocht verwachten, of ik wel de goederen kon verwachten, aangezien de communicatie zich vooral toespitste op levering met vrachtwagen en niet via postpakket. Daarnaast bleef de bestelling in mijn account ook "in verwerking staan" ... dus vandaar ook bijkomende verwarring. Maar ik kan me levendig inbeelden dat jullie het nu razend druk hebben, dus alles goed gekomen. Blijven doordoen, goed bezig!

Top Top in orde

Eerste maal dat ik bij jullie bestel, en zelf in deze moeilijke tijden snelle levering. Bedankt.

Rechtgezet na aanvankelijk slechte beoordeling

Na mijn negatieve beoordeling, werd dan uiteindelijk toch correct geleverd . Allicht overwerkt en onderbezet door Corona ?

Vlotte manier van bestelling

Vlotte manier van bestellen. Het leveren zelf is wel nog niet gebeurd en de bestelling is dik een week geleden gedaan

Zelfs in corona tijden hebben ze mijn materiaal geleveerd!

Correcte opvolging en levering

Ondanks de drukte met corona toch binnen 5 dagen geleverd. En de levering perfect volgens de afgesproken tijd.

Super service

Alles snel en perfect geleverd. Chaufeur zeer vriendelijk.

vlot geleverd iets langer dan verwacht door crisis

Goed en vriendelijk

Levering heel goed ontvangen

Vlotte service in moeilijke periode

Tijdens de corona crisis kreeg ik mijn bestelling al na een paar dagen aan huis geleverd. Veel sneller dan ik had gedacht! Alles wat ik besteld had, zat erbij. Het geheel was stevig verpakt en stond strategisch gestapeld in de vrachtwagen, zodat geen van de bestellingen mekaar konden beschadigen. De vriendelijke chauffeur zette het ook nog eens precies daar neer waar ik het vroeg.

tevreden

niet beschikbaar per telefoon, of geen antwoord op mail. ineens stond bestelling aan de deur

Kwaliteit0

Foute levering maar snel recht gezet

3 producten besteld, 1 was fout. Dit werd snel opgelost en een paar dagen later had ik het correcte product.

Gemakkelijke bestelling kunnen doen. Voorgestelde leveringsdatum werd tijdig omgezet en gemeld. Levering binnen de gestelde termijn.

op tijd geleverd. netjes voor de deur en goed ingepakt

Alles was op tijd en goed verpakt geleverd.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.