Zeer ruim aanbod

Zeer ruim aanbod, snelle site, meerdere opties mbt levering ophaling enz..

TOP!!!

Gemakkelijk te bestellen via webshop. Duidelijke communicatie via mail, ikzelf, afwerkingshop en transporteur. Zelf in deze moeilijke tijden netjes afgeleverd. Doe zo verder! Geert

Vlotte aankoop in bizarre tijden!

Ondanks de gekke tijden die nu heersen hebben wij vlot een bestelling kunnen plaatsen bij Afwerkingshop. Bedankt voor de vlotte werking!

goed en snel

een goede en snelle lever service.

Super, perfect afspraken nagekomen.

Zeer goede Communicatie en perfect afspraken nagekomen. Zeer vriendelijke Chauffeur. Alles prima, zeker in deze moeilijke tijden. Bedankt, Joachim

Alles is perfect verlopen.

Zelfs tijdens deze moeilijke periode hebben jullie alle materialen op de werf geleverd. Thx

Goede levering.

uitstekend

Snelle levering aan een goede prijs!

goede service

snelle levering goed materiaal vriendelijk personeel

Efficient

super

ten tijde van corona toch nog geleverd zoals afgesproken, ik ga zeker en vast nog bestellen bij jullie. top

Tot hier toe oke

Door de omstandigheden heb ik na een kleine week niks ontvangen. Wat altijd een beetje lastig is als je het meteen nodig hebt. Tis niet anders in corona tijden.

Alles was waarschijnlijk goed verlopen, maar door de Corona crisis ging de levering te laat komen . Ik heb probleem loos kunnen annuleren. Hopelijk de terug betaling even vlot. Grts Didier

Vlotte service

Bestelling via webshop, snelle bevestiging van bestelling via mail en levering van goederen zelfs een dag eerder dan voorzien!

Op de webshop is het gemakkelijk te zoeken wat je zoekt.

Zeer handig met de filmpjes op YouTube, om te zien hoe je te werk kan gaan en hoe je het kan aanpakken de klus.

Ondanks deze coronacrisis toch een suppersnelle levering en een top service.

Alles heel vlot verlopen

Absoluut geen klagen, snel geleverd gekregen in moeilijke tijden. Het minimum tarief voor gratis verzending zou wel wat naar beneden mogen voor kleine colli.

SUPER!!

FAST, RELIABLE and reasonable price.

Zelfs in deze rare tijden een goeie en snelle service !!!

Eenvoudig te gebruiken website met goede filter/zoekfunctie, snelle levering, goede communicatie, vriendelijk en duidelijk

Aangenaam om bouwmaterialen te bestellen

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en correcte levering. Wel heb ik een probleem, bij mijn bestelling had ik een Salco Rij stukadoor Trapezium 1mx10cmx1,8cm besteld maar dit was er niet bij. Door de drukte van nu is dit begrijpelijk. Ik heb al enkele keren geprobeerd te bellen maar het is altijd een antwoordapparaat. Via mail ga ik dit melden en zal wel in orde komen.

Prijs/kwaliteit prima.

Duidelijke informatie op de site en linken naar de Technische fiches van de producten. Gezien huidige omstandigheden werd het snel geleverd.

Correcte en snelle service!

Aanpassing van bestelling was geen probleem, er konden ook nog enkele artikelen toegevoegd worden. Uitstekende service!

Snelle orderbehandeling, goede opvolging, kwaliteitsvol materiaal

Snelle orderbehandeling, goede opvolging, kwaliteitsvol materiaal

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.