Snel en professioneel

Een volgende keer opnieuw

Prima en correcte levering

Correcte afhandeling van bestelling

Correcte en snelle levering

...ook in deze Coronatijd

Excelente

Ponctuel professionnel et camion bien 😀 équipé

Bestelling geplaatst en zéér snel en vakkundig geleverd,zelfs in coronatijd. Bij deze wil ik toch een woordje van dank aan het personeel, zodat ik toch vlot heb kunnen doorwerken aan mijn verbouwing.

Bonne service et livraison à terme.

Personnel aimable et responsable, livraison à terme, pas mal de choix au niveau de matériels de construction.

zeer goed

vlot bestellen en goede levering

Erg snelle levering, goede kwaliteit

De producten zijn allemaal in topstaat geleverd, niet gemakkelijk gezien gipsplaat snel breekt. Er was iets misgegaan met mijn bestelling, echter is dit snel weer opgelost

Bestelling en levering is gebeurd volgens afspraak !

Vlugge en correcte levering

Vlugge en correcte levering zelfs in Coronatijd. Levering was vroeger dan verwacht. Zeer degelijk product ook!

Goed materiaal kwam prijs en goeie servies

Zeer vlug geleverd!

vriendelijk en vlotte service

besteld en afgehaald zoals afgesproken vriendelijk personeel

Slechte service

Besteld online, uiteindelijk niet kunnen afhalen. Wel geleverd met extra kost van 49€ dat niet afgesproken was. Nu is de vraag hoe lang moet ik op mijn geld wachten?!? Want eerlijk? Meer voor verzending betalen dan uw materiaal.. SCHANDE!! Ms eerst klaar en duidelijk op jullie website zetten.

Voorlopig niets ontvangen

Op 2 april een bestelling geplaatst die per post ging opgestuurd worden. Nog stressbestendig ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd en telefonisch niet bereikbaar. Rekening houdend met de huidige maatregelen zou enige communicatie toch mooi zijn. Na dit schrijven mail ontvangen dat de bestelling zopas verzonden was. Levering was prima. Uiteindelijk week de effectieve leveringsdatum niet veel af van de geplande. Juist spijtig dat er weinig communicatie mogelijk was

Top communicatie & levering

Top communicatie & levering

Heel negatieve ervaring

Eind december een bestelling geplaatst, één van de producten die geleverd waren was voorbij vervaldatum, product was dus niet meer bruikbaar. Twee maal een mail gestuurd, geen reactie, twee maal telefonisch contact opgenomen en telkens zou het bedrag terug op mijn rekening gestort worden. Nu zijn we 4 maanden later, ondertussen weer 2 mails gestuurd, geen reactie, twee maal proberen te bellen, maar krijg gewoon voicemail dat ik tijdens de openingsuren moet bellen, dit deed ik nochtans.

Correcte levering en materiaal ok, bereikbaarheid per mail/telefoon niet ok

Communicatie rond leveringsmogelijkheden niet duidelijk, niet bereikbaar via telefoon of mail, wel uiteindelijk via messenger, geen info vooraf wanneer geleverd wordt.

Snelle levering en mooie prijzen

Duidelijke website met mooie prijzen. De levering kon later zijn door de huidige Corona-tijden. Desondanks een snelle levering!

Ik heb nog altijd niets ontvangen

Ik kan moeilijk oordeel geven dan.

Slecht communicatie ifv levering

Bestelling geplaatst op 28/3 gevraagd om te leveren op 1/4. Ik heb Telefonisch contact opgenomen op 30/3 met de vraag om de leverdatum te bevestigen. Kon niet bevestigd worden. Nu op 5/4 nog geen leverbevestiging of levering ontvangen. op 6/4 levering zonder verwittiging !!

Aanbevelen zonder levering van product is moeilijk...

Ik heb mijn levering nog niet ontvangen. Ik kan dus nog niet oordelen.

Bestelt,betaald en niet ontvangen!!!

Zondag 29 maart bestelling geplaatst en betaald. Verder van jullie geen bericht ontvangen. Properen te bellen en mail gestuurd. Geen reactie gekregen. Woensdag gebeld met Randt,mail zou spoedig kommen. Nu vandaag 4 april mail gekregen om jullie te beoordelen, en ik heb nog altijd niets gekregen Hoe gaat U dit oplossen?

Goede producten

Goede producten wel langere levertijd (maar tijdens corona uitbraaak)

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.