Opgelicht voor een paar gram goud

Mijn moeder van 84 heeft onlangs haar gouden Omega horloge hier weggebracht om er een stukje tussenuit te laten halen. Het zou 75€ kosten en indien duurder zou er gebeld worden. Het telefoontje kwam en het werd 125€. Maar als het goud dat over was zou achterblijven was het 85€. Het horloge was al vermaakt dus het was al een fait accompli. Uiteindelijk kwam het overgebleven goud niet terug. De ca 2 cm gouden uitgenomen band zou bij de reparatie er opnieuw in verwerkt zijn. Kortom, een kruidenier van het verkeerde soort en de kwalificatie malafide is hier meer op zijn plaats. Met de huidige prijs van €45 per gram voor oud goud kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat hier een oude mevrouw is opgelicht. Knap hoor!

Alles heel goed verlopen

prima service en prijzen

eerste keer hier wat besteld, helaas kwam mijn bestelling 2 dagen later aan als gepland maar dat heeft niets te maken met Veerman Juwelen, PostNL blijft gewoon niet betrouwbaar in aflevermomenten.... Verder prima service en mocht ik weer wat willen bestellen dan zal ik dit zeker weer bij Veerman Juwelen gaan doen.

Aanrader

Mooi product, prettige manier van communicatie en afhandeling.

Prima ervaring aankoop horloge!

De Garmin Fenix 8 met titanium armband stond op de website met een fikse korting. Toch even gebeld met de winkel om te horen of er enige valkuilen waren. Vriendelijke man aan de telefoon heeft alle nodige uitleg gegegeven. Een weekje later ongeveer horloge snel via post gekregen, was niet meer in stock, met ingekorte titanium armband op polslengte. Ik ben heel tevreden en zou direct een nieuwe aankoop doen.

Goede prijs, snelle levering, fraai verpakt!

Nieuwe Garmin Fenix 8 gekocht, beste prijs in de markt, fraaie website met goede informatie. Snel geleverd (binnen een dag) en ook nog fraai verpakt, top!

Zeer snel geregeld en opgestuurd, alleen 2 dagen te laat ontvangen

Veerman heeft het zeer snel opgestuurd . Fijn dat het op voorraad was en zo snel geregeld. Ook nog mooi ingepakt. Wat vervelend was, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Dat PostNL het heel lang liet liggen zonder een bericht, alleen dat het nog niet ontvangen of gesorteerd was. Ik kreeg m dus niet woensdag zoals aangegeven, maar pas vrijdag

Prachtig horloge En was netjes ingepakt Levering was snel Kortom erg tevreden

Bestelling, verpakking, bezorging verliep super

Zeer mooie winkel en goede juwelier. Had dit keer niet in de winkel wat gekocht maar online wat besteld en ook dat is naar alle tevredenheid gelopen en communicatie loopt ook goed.

Betrouwbaar en snelle service

Mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd!

Sieraden zijn precies de verwachte kwaliteit maar service is inconsistent

Ik heb de eerste bestelling 2 citizin horloges besteld samen bij elkaar 1200. Boven de 1000 ben ik van andere juwiliers ook gewent dan zit er altijd een klein kadootje bij. 2 besteling 1 horloge boven de 1200. Hier zat niks bij. Dit was een kleine teleurstelling. Maar dit werd zeer nauwkerig opgemerkt door de revieuws die ze krijgen na te lezen. Ze namen gelijk contact op en de kleine fout werd meer dan hersteld. Vakkundige, betrouwbaar en nauwkurig. Dat geeft vertrouwen ook in wat je koopt. De kleine terleurstelling is omgebogen naar een 100% tevreden klant.

Fijne service

Online iets besteld en met medewerking van Veerman is het kado wat later opgestuurd ivm vakantie. Goede communicatie !

Fijne zaak met aandacht

Mijn dochter en ik hebben samen met Iris prachtige oorbellen uitgezocht. We zijn heel fijn geholpen door haar, want we hadden wel even nodig om tot een uiteindelijke keuze te komen, er is zoveel moois! Iris kan ook goed adviseren over wat het beste bij je past, dat is zo fijn. Alle tijd en alle geduld, we komen zeker terug! (En… de kortingsactie is natuurlijk heel mooi meegenomen. Veel succes met de aankomende verbouwing!)

Alles snel geleverd

Mooi ingepakt snel verstuurd en een handgeschreven kaartje, dat is altijd een leuke persoonlijke touch.

Zeer snelle reactie en ook snel verstuurd, mooi aanbod van producten en goede website

Snelle en vriendelijke reactie op mailtjes en ook in de winkel altijd heel keurig geholpen. Echt een prettige zaak om sieraden te kopen.

zeer goed

Mooie armband en snelle levering. En de truffel bonbons zijn op.

Erg kundig en vriendelijk geholpen

Met behulp van een erg vriendelijke en kundige medewerker van Veerman heb ik de definitieve keuze voor een smartwatch kunnen maken. Ik ben er erg content mee. Bovendien kwam het kadootje erg mooi verpakt binnen en was het horlogebandje perfect op maar gemaakt.

Uitmuntende service

Vriendelijk en behulpzaam contact. Goede service, perfecte adviezen en denken mee. Komen afspraken volledig na. Een echte aanrader.

Super service

Snelle reactie. Zeer behulpzaam.

Mooie juwelen en snel geleverd.

Bij ontvangst van mijn aankopen heb ik prachtige juwelen bewaardoos ontvangen. Super lief!

Keurig

Netjes verzorgd, goed verpakt, goede communicatie en meteen in de doos de factuur erbij. Zoals het hoort. Top!

Snelle service, mooi ingepakt

Persoonlijke aandacht en goede, snelle levering

Lindenlaan 28

1271BA Huizen