Mijn moeder van 84 heeft onlangs haar gouden Omega horloge hier weggebracht om er een stukje tussenuit te laten halen. Het zou 75€ kosten en indien duurder zou er gebeld worden. Het telefoontje kwam en het werd 125€. Maar als het goud dat over was zou achterblijven was het 85€. Het horloge was al vermaakt dus het was al een fait accompli. Uiteindelijk kwam het overgebleven goud niet terug. De ca 2 cm gouden uitgenomen band zou bij de reparatie er opnieuw in verwerkt zijn. Kortom, een kruidenier van het verkeerde soort en de kwalificatie malafide is hier meer op zijn plaats. Met de huidige prijs van €45 per gram voor oud goud kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat hier een oude mevrouw is opgelicht. Knap hoor!
Beste meneer Blok, Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de service rondom het aanpassen van het horloge van uw moeder. We willen benadrukken dat het nooit onze intentie is om iemand te benadelen. Bij aanpassingen zoals deze wordt de prijs mede bepaald door wat er met het overgebleven goud gebeurt: als dit kan worden hergebruikt of achterblijft, verrekenen wij dit in het totaalbedrag. In dit geval is dat met uw ouders zowel telefonisch als in de winkel besproken en is hier akkoord op gegeven, maar we begrijpen uit uw review dat dit blijkbaar niet duidelijk is overgekomen. We hadden het op prijs gesteld als u eerst rechtstreeks contact met ons had opgenomen, zodat we dit samen hadden kunnen bespreken en oplossen. Wij willen u alsnog vragen om telefonisch contact met ons op te nemen. We komen graag samen tot een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Alles heel goed verlopen
eerste keer hier wat besteld, helaas kwam mijn bestelling 2 dagen later aan als gepland maar dat heeft niets te maken met Veerman Juwelen, PostNL blijft gewoon niet betrouwbaar in aflevermomenten.... Verder prima service en mocht ik weer wat willen bestellen dan zal ik dit zeker weer bij Veerman Juwelen gaan doen.
Fijn om te horen dat het pakket toch goed is aangekomen! Soms kan de levering inderdaad wat vertraging oplopen, vooral wanneer er een weekend of feestdag tussen zit. Gelukkig is onze ervaring dat de bezorging via PostNL in de meeste gevallen uitstekend verloopt. Hartelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Mooi product, prettige manier van communicatie en afhandeling.
De Garmin Fenix 8 met titanium armband stond op de website met een fikse korting. Toch even gebeld met de winkel om te horen of er enige valkuilen waren. Vriendelijke man aan de telefoon heeft alle nodige uitleg gegegeven. Een weekje later ongeveer horloge snel via post gekregen, was niet meer in stock, met ingekorte titanium armband op polslengte. Ik ben heel tevreden en zou direct een nieuwe aankoop doen.
Wat fijn dat uw aankoop(proces) zo goed is bevallen! Dank voor de vriendelijke review! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Nieuwe Garmin Fenix 8 gekocht, beste prijs in de markt, fraaie website met goede informatie. Snel geleverd (binnen een dag) en ook nog fraai verpakt, top!
Beste Eric, Bedankt voor het achterlaten van uw review! Wat een complimenten! Nogmaals veel plezier van uw sportieve Garmin. Vriendelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Veerman heeft het zeer snel opgestuurd . Fijn dat het op voorraad was en zo snel geregeld. Ook nog mooi ingepakt. Wat vervelend was, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Dat PostNL het heel lang liet liggen zonder een bericht, alleen dat het nog niet ontvangen of gesorteerd was. Ik kreeg m dus niet woensdag zoals aangegeven, maar pas vrijdag
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en de zorgvuldige verpakking. Vervelend dat de levering door PostNL vertraging opliep. Gelukkig is het pakket uiteindelijk goed aangekomen, en we hopen dat u er veel plezier van heeft. Met vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Prachtig horloge En was netjes ingepakt Levering was snel Kortom erg tevreden
Wat fijn dat u zo blij met bent uw nieuwe aankoop! Dank voor het achterlaten van uw review. Veel draagplezier! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Zeer mooie winkel en goede juwelier. Had dit keer niet in de winkel wat gekocht maar online wat besteld en ook dat is naar alle tevredenheid gelopen en communicatie loopt ook goed.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat ook de online bestelling naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer te mogen helpen – online of in de winkel! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd!
Fijn dat alles naar wens is verlopen & dank voor het achterlaten van uw vriendelijke review! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Ik heb de eerste bestelling 2 citizin horloges besteld samen bij elkaar 1200. Boven de 1000 ben ik van andere juwiliers ook gewent dan zit er altijd een klein kadootje bij. 2 besteling 1 horloge boven de 1200. Hier zat niks bij. Dit was een kleine teleurstelling. Maar dit werd zeer nauwkerig opgemerkt door de revieuws die ze krijgen na te lezen. Ze namen gelijk contact op en de kleine fout werd meer dan hersteld. Vakkundige, betrouwbaar en nauwkurig. Dat geeft vertrouwen ook in wat je koopt. De kleine terleurstelling is omgebogen naar een 100% tevreden klant.
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. U heeft helemaal gelijk — bij uw bestelling had zeker een cadeau moeten zitten. Onze excuses dat dit niet is gebeurd! Ik stuur u zo een persoonlijk bericht om dit met u af te stemmen. Dan gaan we dat natuurlijk goedmaken;)! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Originele beoordeling
Ik heb de eerste bestelling 2 citizin horloges besteld samen bij elkaar 1200. Boven de 1000 ben ik van andere juwiliers ook gewent dan zit er altijd een klein kadootje bij. 2 besteling 1 horloge boven de 1200. Hier zat niks bij. Dit was een kleine teleurstelling. Zeker omdat er geen uitleg bijzat wanneer wel en wanneer niet. Dit zorgt voor een klein achtergronds gevoel van teleurstelling bij het uitpakken van het 2e horloge.
Online iets besteld en met medewerking van Veerman is het kado wat later opgestuurd ivm vakantie. Goede communicatie !
Wat fijn dat uw bestelling keurig na de vakantie is aangekomen. Veel draagplezier voor de gelukkige ontvanger en dank voor uw aardige review! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Mijn dochter en ik hebben samen met Iris prachtige oorbellen uitgezocht. We zijn heel fijn geholpen door haar, want we hadden wel even nodig om tot een uiteindelijke keuze te komen, er is zoveel moois! Iris kan ook goed adviseren over wat het beste bij je past, dat is zo fijn. Alle tijd en alle geduld, we komen zeker terug! (En… de kortingsactie is natuurlijk heel mooi meegenomen. Veel succes met de aankomende verbouwing!)
Wat een lieve review! Dank! Wat bijzonder dat u samen met uw dochter zo’n fijne ervaring had bij het uitzoeken van de oorbellen. We vinden het heel waardevol dat er de tijd genomen kan worden om echt iets moois uit te zoeken dat bij u past. En dank voor de succeswens met de verbouwing – dat komt vast goed! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Alles snel geleverd
Dank voor uw review! Vriendelijke groet!
Mooi ingepakt snel verstuurd en een handgeschreven kaartje, dat is altijd een leuke persoonlijke touch.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat de verpakking, de snelle verzending en het handgeschreven kaartje gewaardeerd worden. Leuk dat daardoor een online bestelling toch als 'persoonlijk' wordt ervaren! Graag tot een volgende keer! Team Veerman Juwelen
Zeer snelle reactie en ook snel verstuurd, mooi aanbod van producten en goede website
Hartelijk dank voor uw positieve review & graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Marien, namens Team Veerman Juwelen
Snelle en vriendelijke reactie op mailtjes en ook in de winkel altijd heel keurig geholpen. Echt een prettige zaak om sieraden te kopen.
Ah wat een lieve woorden - hartelijk dank! Fijn om te horen dat zowel de communicatie per mail als het contact in de winkel als prettig wordt ervaren. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, Marien, namens Team Veerman Juwelen
Mooie armband en snelle levering. En de truffel bonbons zijn op.
Wat fijn om te horen dat de armband in de smaak valt en dat de levering snel was! En leuk dat de truffelbonbons zo goed zijn ontvangen – ze zijn inderdaad gevaarlijk lekker 😄. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Met behulp van een erg vriendelijke en kundige medewerker van Veerman heb ik de definitieve keuze voor een smartwatch kunnen maken. Ik ben er erg content mee. Bovendien kwam het kadootje erg mooi verpakt binnen en was het horlogebandje perfect op maar gemaakt.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en begeleiding bij het maken van uw keuze. Extra leuk dat ook de verpakking en het op maat gemaakte bandje in de smaak vielen! Heel veel plezier met uw smartwatch en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Vriendelijk en behulpzaam contact. Goede service, perfecte adviezen en denken mee. Komen afspraken volledig na. Een echte aanrader.
Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank & natuurlijk dank voor uw vertrouwen én uw aanbeveling!
Snelle reactie. Zeer behulpzaam.
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Bij ontvangst van mijn aankopen heb ik prachtige juwelen bewaardoos ontvangen. Super lief!
Wat een lieve reactie – dank u wel! We zijn blij dat de juwelen en de bewaardoos zo in de smaak vallen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Netjes verzorgd, goed verpakt, goede communicatie en meteen in de doos de factuur erbij. Zoals het hoort. Top!
Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Vriendelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Persoonlijke aandacht en goede, snelle levering
Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat goed om te horen dat zowel de snelheid als de persoonlijke aandacht u zijn opgevallen. We hopen dat u met veel plezier van uw aankoop geniet! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen