Mooi horloge!
Snelle levering en prachtig horloge.
Koen
Culemborg
Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen Veerman Juwelen om snelle levering, nette afhandeling en duidelijke communicatie. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam genoemd, met aandacht voor persoonlijke service. De ervaringen benadrukken betrouwbare levering, nette verpakking en goede prijs-kwaliteit.
Snelle levering en prachtig horloge.
Koen
Culemborg
Kennis van producten die jullie verkopen
wieke
gouda
Ik heb nog niks ontvangen of gehoord na mijn bestelling van een week geleden
Beveelt niet aan
1 October 2026
Joke
Bergharen
Mooi horloge, snelle service, mooie verpakking en een ogenschijnlijk handgeschreven kaart.
30 September 2026
Stephan
Helmond
Super snelle reactie, en snel mooi ingepakt verzonden. Heel blij mee..
29 September 2026
W
Ridderkerk
Een horloge gekocht bij Veerman Juwelen en ik ben simpelweg uitstekend geholpen. Van het aparthouden van het laatste product in de voorraad tot het de service rondom de verkoop en de klantvriendelijkheid, alles was top!
25 September 2026
Gijs
Blaricum
Op mijn vraag via een mail bericht over een extra horlogebandje kreeg ik helaas geen reactie wat ik jammer vind. Rest allemaal zeer goed vooral een handgeschreven kaartje erbij.Klasse!
21 September 2026
Wim
Annen
My order was intended as a present for wedding anniversary. Upon request, the item was shipped the same day and arrived before the expected date, very nicely wrapped as a gift. Highly recommended shop.
21 September 2026
Katerina
Meise
Thank you so much for your kind review. Hope you had a wonderful day!
Kind regards,
Als bovensaand
17 September 2026
Cas
BOIJL
Veel dank voor het compliment!
Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Vriendelijke mensen
13 September 2026
Tristan
Bergen op Zoom
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw aardige review!
Team Veerman Juwelen
Snelle levering en goede selectie.
12 September 2026
Jaco
Ermelo
Dank! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Levertijden updaten
9 September 2026
Arthur
Rozenburg
Bedankt voor uw review en uw feedback! We nemen uw opmerking over het beter up-to-date houden van de levertijden zeker mee. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Het was duidelijk aangegeven wat je ging kopen, gemakkelijk en goed service.
5 September 2026
Radjin
Den Haag
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en gemakkelijk verliep en dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop!
Snelle en nette levering van bestelling met een vriendelijke bericht erbij.
1 September 2026
Dagmar
Spanbroek
Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie review! Leuk dat ook het persoonlijke berichtje werd gewaardeerd. Veel plezier met uw aankoop!
Team Veerman Juwelen
Correcte levering, levertijd aan de lange kant, communicatie prima
30 August 2026
Peter-Jac
Oisterwijk
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de levering en onze communicatie. Jammer dat u wat langer op uw bestelling heeft moeten wachten. We hopen dat het wachten uiteindelijk de moeite waard was en wensen u veel plezier met uw aankoop!
Team Veerman Juwelen
Prettige communicatie en snelle bezorging!
27 August 2026
Leon
Amsterdam
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat u zowel de communicatie als de snelle bezorging als prettig heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Had een horloge besteld en heb deze kunnen wijzigen in een ander model . Helaas was de levertijd erg lang en heb op hele korte termijn het geld teruggestort gekregen. Erg vriendelijk te woord gestaan . Jammer volgende keer beter maar over de service niets dan lof .
25 August 2026
Jan-willem
Venray
Wat jammer dat de levertijd uiteindelijk langer was dan gehoopt en we het horloge niet aan u hebben kunnen leveren. Fijn om te horen dat u onze service en het contact als prettig heeft ervaren. Hopelijk mogen we u een volgende keer wél blij maken met een mooi horloge!
Tevreden
22 August 2026
Astrid
Venray
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Goede service is voor ons eigenlijk vanzelfsprekend, maar het blijft natuurlijk superfijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren 😊. Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer!
Team Veerman Juwelen
Mooi horloge via internet uitgezocht. Keurig verpakt bezorgd.
21 August 2026
Nico
Driebergen
Kort maar krachtig: perfect, daar worden we blij van! 😊 Fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met uw nieuwe horloge en bedankt voor de review!
Snel geholpen. Prima
20 August 2026
Jos
Nuenen
Veel dank!
Vriendelijke groeten,
Team Veerman Juwelen
Ik heb bij Veerman Juwelier een horloge gekocht en ben erg tevreden. De levering was snel, het product was mooi verpakt en er zat zelfs een extra schoonmaakset bij. De tijd was al netjes ingesteld. Daarnaast geven de medewerkers deskundig advies en merk je dat ze echt weten waar ze het over hebben.
20 August 2026
Devran
Beverwijk
Wat een hoop complimenten, dank u wel! Heel leuk dat ook de schoonmaakset werd gewaardeerd. Veel plezier met uw nieuwe horloge en graag tot een volgende keer!
Vriendelijk groeten,
Team Veerman Juwelen
Ik werd heel vriendelijk ontvangen in de winkel, kreeg een heerlijk kopje koffie. Het door mij bestelde horloge lag klaar en ik kreeg een deskundige uitleg over het gebruik ervan.
18 August 2026
Joop
Almere
Wat leuk om te lezen! Fijn dat u zich welkom voelde en met een duidelijke uitleg én uw nieuwe horloge naar huis ging. Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!
Vriendelijke groeten,
Team Veerman Juwelen
Pakketje was er snel en mooi ingepakt
18 August 2026
Willem
VLISSINGEN
Veel dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen!
Team Veerman Juwelen
Zeer goed en snelle levering . Alleen helaas geen presentje zoals beloofd .
Beveelt niet aan
17 August 2026
Jacques
Capelle aan den IJssel
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Sorry dat er verwarring is ontstaan over het presentje. U heeft het horloge al met korting bij ons kunnen aanschaffen en in dat geval kunnen we helaas niet ook nog een extra presentje toevoegen. We hopen natuurlijk dat u desondanks heel veel plezier heeft van uw nieuwe horloge!
Team Veerman Juwelen
Al jaren zeer tevreden klant bij juwelier Veerman. Nu een online aankoop gedaan, vanwege de reisafstand en wederom een hele goede ervaring. De service, communicatie en vriendelijkheid zijn top!
17 August 2026
Jeanine
Voorhout
Wat ontzettend leuk om te lezen dat u al jaren met plezier bij ons komt! En als de afstand dan wat groot is, is het natuurlijk extra fijn dat we u online net zo goed van dienst kunnen zijn 😊. Heel erg bedankt voor uw vertrouwen door de jaren heen en graag tot een volgende keer, online óf in Huizen!
Lindenlaan 28
1271BA Huizen