Snelle reactie. Zeer behulpzaam.
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Bij ontvangst van mijn aankopen heb ik prachtige juwelen bewaardoos ontvangen. Super lief!
Wat een lieve reactie – dank u wel! We zijn blij dat de juwelen en de bewaardoos zo in de smaak vallen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Netjes verzorgd, goed verpakt, goede communicatie en meteen in de doos de factuur erbij. Zoals het hoort. Top!
Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Vriendelijke groeten, Team Veerman Juwelen
Persoonlijke aandacht en goede, snelle levering
Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat goed om te horen dat zowel de snelheid als de persoonlijke aandacht u zijn opgevallen. We hopen dat u met veel plezier van uw aankoop geniet! Vriendelijke groet, Team Veerman Juwelen
Advies om voor de extra beleving te creëren de tijd en datum alvast goed in te stellen, nu zelf met handleiding erbij zoeken.
Dank voor uw positieve beoordeling en de tip! We nemen uw feedback mee! We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop! Hartelijke groet, Iris
Duidelijke communicatie en snel geleverd.
Dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles vlot en duidelijk is verlopen. We staan graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Team Veerman Juwelen
Heldere communicatie en precies geleverd zoals gevraagd.
Hartelijk dank! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Iris
Al meer dan 20 jaar draag ik een gouden ring en gouden oorbellen met granaten - erfstukken van mijn oma. Helaas verloor ik rond kerstmis een van de oorbellen. Na een lange online zoektocht vond ik tot mijn vreugde een sterk gelijkende set op de website van Veerman Juwelen. Het gevraagde bedrag was keurig maar toch een hoop geld; ik durfde ze niet zomaar online te bestellen. Dus gemaild of ze ze voor mij apart wilden leggen tot ik gelegenheid had langs te komen om ze te bekijken. Natuurlijk wilde ik best aanbetalen. Prompt kreeg ik een hartelijke mail terug: dat ze de set meteen voor me gereserveerd hadden en dat ik niet hoefde aan te betalen en ook niet hoefde te haasten met langskomen. Wat heerlijk, zulke klantvriendelijkheid en zulk vertrouwen! Vorige week kon ik erheen rijden en de set blijkt exact zoals die van mijn oma. Ik heb de oorbellen direct gekocht en ben er dolblij mee. Fijn dat er zulke deskundige, hartelijke juweliers bestaan!
Beste Christi, Wat mooi om te lezen dat de oorbellen zoveel voor u betekenen en dat we u daarmee hebben kunnen helpen. We vinden het heel bijzonder dat we een klein stukje herinnering aan uw oma mochten meegeven. Bedankt voor de lieve woorden! Veel mooie momenten gewenst met uw nieuwe (en toch zo vertrouwde) set! Hartelijke groet, Iris
Snel verzonden, duidelijke communicatie met updates, netjes verpakt met ook nog een persoonlijke touch. Blij met de aankoop!
Dank! En veel sportief draagplezier gewenst;)! Hartelijke groet, Iris
Snelle levering voor een correcte prijs
Hartelijk dank voor de complimenten! Vriendelijke groeten, Iris
Na even gecontroleerd te hebben of het horloge op voorraad was, werd deze netjes direct verstuurd. Leuke handgeschreven kaart erbij, heel attent. Horloge ook mooi verpakt in cadeauverpakking.
Fijn dat u tevreden bent! Hartelijk dank voor de review! Vriendelijke groeten, Floris
Inmiddels 2 Longines gekocht bij Veerman Juwelen voor mijn collectie en beide aankopen echt super geïnformeerd over het proces aan levering. Er volgen zeker meerdere aankopen.
Wat een mooie review, dank u wel! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent – we kijken uit naar uw volgende bezoek! Met hartelijke groet, Iris
Prettig geholpen. Fijn om verschillende maten van de Garmin Fenix 8 te kunnen passen en zo tot een goede keuze te komen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te lezen dat u fijn geholpen bent en de juiste keuze hebt kunnen maken. Veel sportief plezier met de Garmin Fenix 8! Vriendelijke groet, Iris
Ik twijfelde over de grootte van mijn horloge. Heb om hulp gevraagd en ben goed geholpen en mocht de grootte niet bevallen dan kon ik het ruilen. Snelle levering en was prachtig verpakt als cadeau. Voelt als een zeer betrouwbare winkel. 1 klein puntje van kritiek: Ik ben bij Vreeman uitgekomen door Google. Hier wordt geadverteerd je een gratis cadeau kreeg. Deze heb ik niet ontvangen. Heb de voorwaarden hiervoor niet gelezen en kan zijn dat ik hier niet voor in aanmerking kwam. Mag de pret voor mij ook niet drukken. Blij met de service.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en het horloge. Wat betreft het cadeau: deze wordt alleen meegeleverd bij producten die niet in de korting zijn. We begrijpen dat dit misschien verwarring kan opleveren, maar zijn blij om te lezen dat u toch heel blij bent met de aankoop. We hopen in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Hartelijke groet, Iris
Nette afhandeling tot nu toe
Mooie sieraden en goede service. Toen ik iets moest ruilen werd dit snel geregeld en het teveel betaalde bedrag werd meteen terug gestort.
Super blij met m’n aankoop
Website was duidelijk, overzichtelijk, makkelijk bestellen. Informatie over de verzending, en de bezorging verliep voorspoedig. Het product is fantastisch.
Ik was op zoek naar een vervanger voor mijn Garmin Venu, en kwam via Google terecht bij de webshop van Veerman. Een overzichtelijke webwinkel waar de verscillende artikelen helder zijn beschreven. Uiteindelijk bleek de gewenste opvolger, de fenix 8, hier ok nog de goedkoopste te zijn en uit voorraad leverbaar! Gelijk besteld aan het einde van de middag, en direct met verschillende statusberichten via email op de hoogte gehouden van het verzendproces. Het artikel is nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag werd dit 's middags al thuis afgeleverd door de bezorgdienst. Goed en veilig verpakt, inclusief een persoonlijk kaartje!
Twee keer een Garmin smartwatch gekocht, super fijn
I ordered a watch, everything was flawless on the part of the store, from the correspondence by email, to the packaging and transmission.
Zoals hierboven beschreven.
Mooie heldere website. Word goed op de hoogte gehouden van de levering! Netjes verpakt en voelt echt aan als een cadeautje.
Ik heb bij Veerman een Garmin Fenix 8 besteld omdat de reviews uitstekend waren en omdat ze een goede aanbieding hadden met een flinke korting. Voor 17.00 uur besteld en inderdaad tussen de middag op de volgende dag had ik hem al thuis.
Snelle levering, alles netjes verstuurd. Contact met medewerkers erg goed.