In orde!

Liefs meer transparantie over de levering van het pakketje. Heel leuk cadeau verpakt!

Betrouwbare service

Ik heb 2 artikelen besteld. Jammer dat het eerste artikel te lang had geduurd (ondanks dat het op de site vermelde werd dat het meteen te leveren was) en was niet op tijd gekomen voor de diploma uitreiking. Wel goede en snelle contact met medewerkers. Dat geeft een vertrouwde gevoel.

Service gericht, met een persoonlijk tintje!

Snelle levering. Degelijk en mooi verpakt, klein geschenk erbij, erg attent en een persoonlijk kaartje. Via mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Top geregeld

Meer dan netjes geregeld. Mooi ingepakt, op tijd geleverd en een superleuke persoonlijke boodschap erbij gevoegd

Prachtig horloge, volgende dag geleverd. Leuk persoonlijk briefje erbij en een presentje.

Prima website. En levering binnen een dag.

positief

top service

Ook online een uitstekende service

Gewoon prima . Bedankt voor de service

Netjes verpakt. Goede aanbieding.

Zeer leuke eerste ervaring

Snel geleverd, mooi verpakt. Een extraatje erbij. Heel leuk!

Persoonlijk, netjes verpakt en op tijd!

Keurig geholpen

Ik had gekozen voor een Ti Sento ring omdat er een actie was van 25,0 0 euro korting. Helaas kreeg ik de voucher niet geactiveerd. Na diverse telefoontjes met een personeelslid is het alsnog gelukt. De ring kreeg ik keurig per post opgestuurd.

Goedkoop en snel

Een goed product voor een redelijke prijs

Uitstekende vakkundige service

Vriendelijk, klantgericht en een snelle service.

Goede service en snelle verzending. Zeer tevreden

Heel goed alleen jammer dat post nl niet bezorgde op afgesproken dag

Post nl z ou zaterdag overdag komen. Lukte niet. Toen bericht dat voor 22 uur zzou z ijn. Om 21 uur bericht dat een volgend moment zou komen. Had oorbellen zondag nodig voor feest. Ze kwamen uiteindelijk ddinsdag. Beetje jammer. Zijn wel prachtig

Cadeau was mooi ingepakt

Helaas was het horloge bandje te krap afgesteld. Ik had mijn pols maat doorgeven en was precies op die maat afgesteld, dus klemde het horloge. Dit heb ik zelf verholpen nu zit die als gegoten

Uitstekende service, kwaliteit, zoals het hoort!

Balmain horloge gekocht voor mijn vriendin. Vantevoren gebeld of het horloge leverbaar was. Vervolgens teruggebeld geworden dat hij 2-3 dagen leverbaar was. Dag later telefoontje gekregen dat hij binnen was gekomen en dat hij verzonden werd. Ze hadden niet hoeven bellen maar ze hebben toch extra moeite gedaan. Top service!

Zeer goed !!

uitstekende kwaliteit!

Goed verzorgd

Mooie oorhangers besteld met een leuke actiekorting. Volgende al in huis. Zeer tevreden.

Ik wilde mijn bestelling graag cadeau geven voor iemands verjaardag. PostNL had het erg druk vanwege de uitbraak van het Coronavirus, vandaar dat ik had gevraagd of het zsm verstuurd kon worden. Nog diezelfde middag ontving ik een e-mail dat het was meegeven aan de postbode. Ik had het ruim op tijd binnen. Keurig verpakt en ingepakt met cadeaupapier. Met een kaartje met een persoonlijke boodschap. Ik was bij verrast met deze prima service!

Goede service, snelle levering en mooi ingepakt. Mariana

Snel geleverd en goede prijs

Vanwege kortingscode goedkoper dan bij andere juweliers. Snel geleverd.

Prima ervaring

Prima ervaring, prettig en deskundig geholpen. Wordt goed met de klant meegedacht en goed advies gegeven. Beloftes worden prima nagekomen. Mijn contact met Floris was zeer prettig, bedankt hiervoor.

Perfecte service en levering!

Uitstekende service, en snelle" vriendelijke" reactie aangaande de gevraagde info. Kwaliteit van het artikel was perfect. Ook verheugd over het extra gratis cadeau dat meegeleverd werd. Zeer tevreden over heel de lijn. Een aanrader!!!

Lindenlaan 28

1271BA Huizen