Uitstekende service, snelle levering

Na fijn telefonisch contact heb ik online een horloge besteld. Ik was een beetje huiverig of de doorgegeven polsmaat wel goed zou zijn, maar de horlogeband is op de perfecte maat afgesteld. Het pakketje werd snel geleverd en heel mooi als cadeau ingepakt. Ik heb een uitstekende service ervaren en zou deze juwelier zeker aanraden.

top service

Voor de tweede keer een mooi sieraad bij Veerman besteld en werd wederom heel goed geholpen/op de hoogte gehouden mbt levering etc.

Zeer vriendelijk , goede service , prachtige sieraden !

Met zorg geleverd

Na het bestellen wordt er zorg besteed aan de bestelling. Netjes ingepakt en een persoonlijk kaartje van Veerman maakt het net even af.

ruime keuze en goede prijs

ruime keuze en goede prijs, snelle levering, netjes verpakt

Goede service scherpe prijs.

Voor ik een bestelling plaatste had ik een vraag. Ik kreeg hier via de mail snel een duidelijke reactie. Daarna bestelling gedaan en die was snel en netjes ingepakt thuis bezorgd. Bedankt!

G E W E L D I G

Het opmeten van de pols was een beetje spannend, de service van Iris geweldig en bovenal geruststellend! De armband van Buddha to Buddha is in een woord parelprachtig, echt een juweeltje. Enige minpunt is het bewaardoosje. Die vind ik saai en er niet bij passen. Dit was mijn eerste ervaring om online iets te kopen bij Veerman juwelen, zeker een aanrader!

Veerman stuurde de armband voor mijn man keurig ingepakt binnen een dag op, hij is er blij mee!

Vlot en accuraat gelverd

ja alles prima verlopen van bestelling tot uitlevering.

Goede prijs en fijne afhandeling

Goede prijs, snel geleverd, goede kwaliteit

Nog niks ontvangen

Ik heb niks mogen ontvangen

Top service!

Bekwame vriendelijke en meedenkende mensen! Super service.

Netjes en snel

Mijn product netjes verpakt Snelle levering

Het bestelde horloge is supersnel geleverd en in mooie cadeauverpakking

De band van het horloge was op maat gemaakt volgens de opgegeven maat. Supersnel geleverd in mooie cadeauverpakking.

Super hoge service en netjes geholpen

.....

Uitstekend!

Oorbellen besteld. Snelle levering en volgende dag al in huis. Mooi ingepakt als cadeau.

Echt alles kan ik benoemen met geweldig !!!

Namens opa en oma een cadeautje mogen bestellen voor onze zoon die 21 wordt We zijn zo goed en lief geholpen door deze superlieve mevrouw aan de telefoon , op afstand via internet een cadeau besteld omdat het zo vertrouwd en goed aan voelde De goedkoopste op internet , mooi ingepakt als cadeau en dan als service ook nog een gravering erbij gekregen Nog even wachten tot de dag van z’n verjaardag met uitpakken maar heb hier alle vertrouwen in Super bedankt Veerman Juwelen Mvg Chantal

Fijne communicatie en een mooi product

In verband met een verjaardag die gevierd werd in het buitenland kon ik niet aan de (eventuele) retour- en omruiltermijn van 14 dagen voldoen. Ik heb even contact gezocht met Veerman Juwelen en kreeg meteen de verzekering dat dat geen enkel probleem was. Gelukkig viel de armband in de smaak en was de maat goed, dus ik heb geen gebruik hoeven maken van de verlengde termijn, maar het was een welkome geruststelling. Het cadeau was mooi verpakt.

Prima en volgens verwachting!

Mooie oorbellen

Goede communicatie en service

Communicatie en updates over status van de zending zijn erg goed geregeld. Het op maat aanleveren van de horloge bracelet is een mooie extra service.

Ontzettend goed bedrijf! Prachtige juwelen!

Fijn familie bedrijf!

Heel goed en vriendelijk geholpen

Ik had telefonisch contact en ben daar heel vriendelijk en correct te woord gestaan. Had het pakketje voor 5 uur besteld, en het was de volgende dag bezorgd super . echt super tevreden.

Snelle en correcte levering.

Op de website van Veerman kwam een leuke aanbieding voorbij. Product voldeed geheel aan de verwachtingen. Goede communicatie en snelle levering.

Ik ben echt tevreden !! Groetjes Danuta van Dalfzen

Online bestelling, snel en netjes uitgevoerd

Geen op of aanmerkingen, netjes ingepakt en snel verzonden. Dankjullie Veerman, er zijn maar weinig dingen die zo blij maken als een nieuw horloge.

Lindenlaan 28

1271BA Huizen