Pluspunten
Donderdag online een uurwerk besteld, vrijdag al in België aangekomen. Super service. Top
Pluspunten
snelle nette levering, net voor kerst besteld en op tijd ontvangen
Pluspunten
Snel met verzenden en tevens snelle communicatie!
Pluspunten
Extraatje bij de bestelling.
VerbeterpuntenTerugkoppelen op mails kan beter.
Pluspunten
Altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Sieraden passen/proberen is geen probleem. Mooie inpakservice. Heel veel keuze. Bijna alle produkten wel op voorraad, en zo niet snelle levering
VerbeterpuntenWinkelopeningstijden op maandag
Pluspunten
Goede service, vriendelijk te woord gestaan en snelle levering. Het pakketje werd mooi ingepakt geleverd. Kan zo onder de kerstboom.
Pluspunten
Ben zeer tevreden op mijn vraag hadden ze dadelijk gereageerd top
Pluspunten
Goede webshop, snelle verzending, gratis verpakking service, leuke gift en mooie persoonlijk beschreven kaart erbij.
VerbeterpuntenAdverteren
Pluspunten
Duidelijke site, vlotte en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en zeer vriendelijke service! Klantvriendelijk en flexibel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Reageren heel snel als je een vraag stelt via de mail. Altijd mooi ingepakt en een leuke verassing er bij.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Had de bestelde artikelen volgende dag in huis, en ik had na levering nog een paar vragen waar ik direkt mee werd geholpen.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid is een groot pluspunt van deze winkel. Verder krijg je je bestelling heel mooi en verzorgd afgeleverd.
VerbeterpuntenVerbeterpunt: Het zou fijner ziin als je iets preciezer weet wanneer je je bestelling binnenkrijgt. Voor de rest alles perfect
Pluspunten
Versendet auch nach Deutschland. Ook verzonden naar Duitsland
VerbeterpuntenAls een kettinghanger wordt aangeboden, zou het fijn zijn als de juiste ketting als een selectie beschikbaar was.
Pluspunten
Ze regelen en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel vriendelijk werd ik geholpen aan de telefoon met mijn vraag over een web-bestelling. Ik werd volgens afspraak teruggebeld. Goede service en complimenten voor het mooi inpakken ven van het cadeau, Het was op tijd en volgens afspraak binnen! Ga zeker bij een volgend cadeau bij Veerman shoppen!!
Verbeterpuntengeen, ga zo door!