Pluspunten
Snelle service. Erg leuk om een persoonlijke boodschap bij aflevering bestelling te doen. Dit werd gewaardeerd
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen waarnemen.
Pluspunten
Bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar hier werd wel duidelijk over gecommuniceerd. Ze hadden zelfs nog een kleinigheidje in het pakketje er bij gedaan als excuus voor de verlate bezorging.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Het leuke kaartje dat bij de online bestelling zat!
Pluspunten
Bij een gemeld probleem werd er direct actie ondernomen en werd dit snel, vakkundig en goed opgelost.
VerbeterpuntenAccuratie mbt leveringstijd op de website
Pluspunten
Vrijdag 11 mei mijn Buddha to Buddha horloge gebracht voor een nieuwe batterij. Ik kon er niet op wachten ,want het moest ook waterdicht geseald worden. Op dinsdag 15 mei heb ik via mail bericht gekregen dat ie klaar was. Ik heb gevraagd of ze het horloge wilde opsturen i.v.m. dat ik niet in de buurt woon. En uiteraard gevraagd wat de verzendkosten zijn. De reparatie van een nieuwe batterij is kosteloos en ook de verzendkosten. Ik vind dit service van het hoogste niveau. Geweldig top. Bedankt. J.Dinkla, Beverwijk.
Pluspunten
Armband was niet op voorraad en werd besteld. Maar 1 dag langer hoeven wachten. Mooi ingepakt, cadeautje erbij en een lief kaartje. Kortom: top
Pluspunten
Supersnel geleverd, mooi pakketje met een extra gift en gratis ingepakt, top!!
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie, mooi verpakt en verzekerd verstuurd, gratis attentie bij de bestelling. Top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Erg blij met mijn aankoop. Mooi verpakt, snelle levering en een ontzettend goede service. Ik ben zeker een terugkerende klant.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te melden.
Pluspunten
Prima communicatie via de mail. Leuk verpakt en geleverd op afgesproken moment.
Pluspunten
Super snel verstuurd! Mooi ingepakt en via de e-mail goed op de hoogte van alles.
Pluspunten
snelle levering in een mooie verpakking
Pluspunten
Super service en erg klantvriendelijk
Pluspunten
Mijn eerste horloge die ik online had besteld ging via Veerman Juwelen. Het ging om een Junkers Bauhaus 6070-2 en toen ik het horloge voor het eerst omdeed leek hij erg ruim en zaten er naar mijn gevoel gebruikerssporen op. Ik besloot om naar de winkel te gaan, op 2 uur reisafstand. Eenmaal aangekomen in de zaak werd ik onmiddellijk geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige medewerker genaamd Floris. Hij legde uit waarom het horloge in het begin ruim zou zitten door de stijfheid van de band. Hij luisterde echt naar mij en kon garanderen dat Veerman Juwelen alleen maar nieuwe horloges aanbieden en geen occasions. Hij stelde voor om plaats te nemen en schonk ook thee in. Hij had het bandje strakker gemaakt en nu beviel het horloge mij zeer! Ook legde hij uit waarom het horloge merk een goede keuze was. Al met al ben ik erg te spreken over hun professionaliteit en communicatie naar de klant toe. Prima opgelost, ik ga hier zeker nog een keer overwegen om een horloge te bestellen.
Verbeterpunten+De volgende keer wellicht niet het rode stickertje van de achterkant van het uurwerk te halen alvorens het wordt opgestuurd naar de klant.
Pluspunten
Komen afspraak na. Klantgericht.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuk kaartje bij de verpakking met een persoonlijke boodschap, en een mooie extra armband. Bedankt hiervoor
VerbeterpuntenZet niet de te verzenden pakketjes op verschillende plaatsen. Dan hoeft de klant niet erachter te komen als hij de PostNL site checkt dat zijn pakketje niet is meegegeven.
Pluspunten
Uitstekende communicatie en zeer persoonlijk, ondanks het online bestellen. Het bestelde collier was op het moment van bestellen niet op voorraad. Dezelfde dag nog kreeg ik keurig een mail met een indicatie van de levertijd. Enkele dagen later kreeg ik een verzendbevestiging, waarna ik een dag later mijn bestelling ontving. Het collier was fantastisch ingepakt; een feestelijke cadeauverpakking en goed beschermd. In het doosje zat ook een handgeschreven kaartje. Kortom, alleen maar lof.
Pluspunten
Zeer verrast over het persoonlijke berichtje dat mevrouw Veerman persoonlijk had geschreven. Zeer attent in een woord omschreven Top
Pluspunten
Keurig op de hoogte gehouden mbt de bestelling via mail en hartelijk geschreven kaartje bijgevoegd