Pluspunten
Snelle levering. persoonlijke noot bij het pakket is erg aardig.
Pluspunten
Via internet besteld, snelle bevestiging, snelle levering en goede communicatie over bezorgproces.
Pluspunten
Ik vond het persoonlijke briefje heel attent , mijn complimenten
Pluspunten
Bestelling super snel bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, behulpzame medewerker. Netjes ingepakt, Bedankt
Pluspunten
Super snelle levering Goede communicatie
Pluspunten
prima service via de mail. De prijs voor het sieraad was erg voordelig in vergelijking met een andere juwelier..
Pluspunten
Correcte afhandeling, Snelle levering en op de koop toe een extra cadeau. Een echte aanrader. Ik ben fan
VerbeterpuntenDoe zo verder met jullie service
Pluspunten
Vriendelijk en persoonlijk contact. Extra cadeau gekregen
Pluspunten
Snel, goed en verrassend!
Pluspunten
Met eindeloos veel geduld heeft Marije mij niet alleen het juiste horloge geadviseerd, maar ook een door mij veroorzaakt probleem fantastisch opgelost. Ik kan niet anders zeggen, dan dat dit bedrijf er werkelijk alles aan doet om met de klant tot een zeer tevredenstellende oplossing te komen. Ben heel blij deze firma voor een nieuw horloge gekozen te heb. Raad het daarom dan ook ten zeerste aan !
VerbeterpuntenMijn ervaring: perfect. Vooral zo blijven doorgaan !
Pluspunten
Ik bestelde een horloge voor mijn jarige dochter. Het horloge bleek net zo mooi te zijn als op de site. Bovendien werd het bezorgd in een mooie cadeau verpakking met een alleraardigst halskettinkje met bijpassende oorbelletjes als extra verrassing.
VerbeterpuntenBezorging kan niet met track and trace omdat je daarmee de kans op beroving van de vervoerder vergroot. Je moet daardoor de hele dag wachten en maar zien wanneer het thuis wordt afgeleverd. Ik ben banng dat verbetering hierin onmogelijk is.
Pluspunten
Snelheid, service, persoonlijke benadering en de communicatie
Pluspunten
Ze leveren snel en sturen een persoonlijke mail
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijke touch. Erg tevreden met mijn aankoop. Bedankt!
Pluspunten
Persoonlijk geholpen, goede service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zowel via de mail als telefonisch correct te woord gestaan, ondanks foutje met de koerier alles keurig afgehandeld
Pluspunten
Duidelijke communicatie over vertraging levering.
Pluspunten
Supercontent...snelle levering dinsdag besteld vrijdag in huis! Ook met mij contact opgenomen voor de juiste maat...gelukkig want anders was mijn ring te groot geweest! Zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering zelfs naar belgie. Transparantie over de hele lijn. Gemaakte afspraken worden uitgevoerd.het cadeautje was perfect ingepakt , dat met de grootste zorg !!!
Mijn product is veel te laat bezorgd.
Beste Rogier, Bedankt voor de feedback, jammer om te horen dat de bezorging niet naar wens was. Wij hebben uw bestelling, zoals besproken, direct de volgende ochtend na u bestelling 's avonds verzonden. Ik heb het nagekeken en de pakketdienst heeft dit pakket sindsdien al twee keer geprobeerd af te geven, maar trof niemand aan op locatie. Wij werken met de vervoerder Mikropakket omdat we met veel kostbare goederen werken en dit bij hen allemaal goed verzekerd is, helaas bieden zij tot heden nog geen track & trace waarmee aflevertijden kunnen worden aangegeven. Een vervelend samenloop van omstandigheden dus, ik hoop dat u kunt inzien dat wij zeker ons best hebben gedaan de bestelling op tijd bij u te krijgen! Vriendelijke groet, Marije
Pluspunten
Erg netjes en zeer snelle service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Altijd zeer vriendelijk en deskundige Hulp. Er is altijd tijd voor je als klant. Of je nu even wilt kijken of iets wilt kopen. Als het niet op voorraad is dan wordt het besteld en netjes op de hoogte gebracht via email wanneer het binnen is. Ook noteren ze alle gekochte sieraden in hun computer systeem. Dit vind ik een plus punt. Zo weten ook mensen die een kadootje komen kopen wat je al in je bezit hebt en dus niet dubbel krijgt. Hele fijne juwelier. En ik raad iedereen aan om bij Veerman te kopen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik heb iets langer op mijn bestelling moeten wachten,maar dat vond ik helemaal niet erg,want een mevrouw van de winkel had mij persoonlijk gebeld om uit te leggen waarom, dit vond ik super. ik maakte me dus ook geen zorgen over mijn bestelling. en ze is correct en veilig afgeleverd . prima het horloge was ook mooi op maat gemaakt . en ik heb er nog een super leuk kadootje bij gekregen.
Verbeterpuntengeen