Vriendelijk en goede service

Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte van de snelle levering

Goed en goede service

Vriendelijke klantendienst

goede service

goed geholpen, ook telefonisch. Horloge besteld, moest band op maat gemaakt worden. duurde iets langer kwa bezorging. maar 1 week later had ik het binnen. netjes verpakt en blij met het horloge

Prima webshop, maar aparte klantenservice

Ik had een mooie armband besteld en zag dat je een luxe cadeau kreeg bij een aankoop van meer dan €300. Helaas zat er geen luxe cadeau bij mijn bestelling dus ik vroeg netjes per mail of het klopte dat ik geen cadeau had ontvangen. Zoals al eerder vermeld in de reviews kreeg ik een wat onvriendelijke reactie dat mijn armband in de aanbieding zou zijn geweest. Dit was op de website nergens terug te vinden dus hier heb ik vervolgens een screenshot van gestuurd. Vervolgens passen ze, heel flauw, de website snel aan en wordt je daarna compleet genegeerd. Toch nog 2,5 ster aangezien het enorm positief begon maar door zo’n reactie heb ik toch een nare nasmaak aan mijn aankoop overgehouden. Ik zal hier dus niet zo snel meer een aankoop doen.

Goede ervaring

Ze hebben mij het bestelde artikel op tijd toegestuurd. Het geschenkpakket was erg leuk en er zat ook nog een klein cadeautje bij. Geweldig bedrijf, ik ga hier zeker weer mee samenwerken.

Snel

Snel en juist afgeleverd.

Fantastisch.

Supper snelle levering. Leuk ingepakt en een bedankje erbij. Helemaal Top!

Topservice en vriendelijk

Vriendelijk en topservice van webshop. Doen wat ze beloven. Mooie kwalitatieve gouden hanger. Helemaal tevreden!

Besteld en snel geleverd

Veel keuze en makkelijk te bestellen.

Goede service. snel verstuurd.

Snelle en nette levering

Alles kwam snel en mooi verpakt binnen. Top kwaliteit!

Ik heb horloge besteld die niet op voorraad was ze hebben gelijk contact genomen en binnen 3 dagen was horloge binnen super blij mee

Mooie prijs snelle levering

Werd mooi ingepakt geleverd! Dankjewel.

Kwaliteit en snelle levering!

Mooi herenhorloge besteld van Zeppelin.

Uitstekende service. Snel geleverd en goed geprijsd.

Mooi horloge besteld voor onze zoon die 18 wordt. We kregen heel snel een keurig belletje voor de polsmaat ivm het verwijderen van de schakels. Alles ging op een professionele en prettige manier. Ook de prijs was goed en de levering ging heel snel. Echt een aanrader.

Netjes geleverd

Bestelling netjes geleverd conform levertijd

Duurde te lang

Jammer dat je niet met klarna kunt bestellen. De bestelling heeft te lang op zich laten wachten de klantenservice heeft wel netjes op mijn mail ontvangen. Deze site was 10 euro goedkoper

Klantvriendelijk,snelle levering,prachtig ingepakt.

Eerst keer een sieraad on line gekocht bij jullie. Heel blij mee .

Snel en efficiënt

Verpakking heel goed verzorgd, korte wachttijd

Horloge online besteld. Was mooi verpakt en zat een leuke persoonlijke boodschap bij.

Zeer snel en netjes

Via internet een bestelling geplaatst. De volgende dag in huis, erg netjes verpakt met een persoonlijk schrijven.

Prima. De ring zag er net zo uit als op de presentatie. De levering als beloofd, en mooi verpakt in neutrale buitenste doos. Wel heel jammer dat de beschrijving er niet bij zat, terwijl deze reeds van de internetpagina afgehaald was. Kan ik deze alsnog ontvangen ?

Snelle levering en goede prijs!! Top

Wist wat ik wilde en jullie hadden hem, snelle levering en leuke kaart erbij heerlijk persoonlijk, ik ik hou ervan bedankt!

Super service!

Heb een bestelling gedaan. Het is supersnel geleverd en ook de prijs was beter dan de concurrentie!

Goede klantvriendelijke service

Iets online gekocht, helaas verkeerde maat sieraad. Dezelfde week nog kunnen omruilen in winkel.

Lindenlaan 28

1271BA Huizen