Super mooie omgeving en mooi schoon huisje en ook ideaal met de hond.
Top lokatie we hebben weer genoten
verzorgd en vriendelijk personeel
De ontvangst was hartelijk en we kregen gelijk info over hoe naar het centrum te gaan. Obdanks dat we ba lunchtijd aankwamen konden we toch nog van een lekker broodje genieten. Het personeel was al die dagen erg vriendelijk. Niets dan lof. Ontbijt was prima en de kamers erg schoon. Een prima hotel voor een bezoek aan Brugge. Prima vervoersmogelijkheden naar het centrum.
Het was maar 1 nacht maar prima 1 persoons kamer, ontbijt was "alternatiever" en minder uitgebreid dan dat ik gewend ben maar helemaal prima, heerlijke verse aardbeien :) Vind het alleen jammer dat de parkeerplaats, receptie en overnachtingsgebouw niet dichter bij elkaar zitten. Voelde als een beetje "van hot naar haar". Maar super vriendelijke dames bij de receptie en behulpzaam.
Goede ervaring maar toch wat vervelend in één van de kleine liftschacht naar de 5 etage.
Klantvriendelijk
Ideale ligging voor uitstap naar Rotterdam. Heel vriendendelijke en behulpzaam personeel.
ontbijt was niet geregistreerd maar na kort onderzoekje met een sorry opgelost.. Kleine kamer, maar wel met alle benodigdheden en prima bed Mooi wederopbouw gebouw Advies: Maak nog meer werk ervan om de oorspronkelijke functie te etaleren
We hadden kamer 235 nostalgie heerlijk kneuterig maar met n prima bed Alles netjes schoon. Eten en drinken was ook prima. Zelf je drankje tappen bij het diner heeft wel wat. Wij hadden onze hond mee en kregen een mooie plaats bij de bar tijdens het eten, hij kreeg drinken en heel veel knuffels!. We komen zeker nog eens terug
fijn ontvangen, ontbijt was heerlijk
Vroeger was het gezelligbeneden ontbijten nu op de kamer. Ook de bar beneden was niet open. Voor ons dus niet meer dit hotel helaas
Vriendelijke ontvangst, ruime schone kamer. We hebben er lekker gegeten.
Heerlijke fijne dagen gehad
Een prima accommodatie op Hoog Vaals. Huisje is van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Vaals is de ideale uitvalsbasis voor mooie boswandelingen, autotochtjes door het mergelland, of even naar Aken of België.
We hebben hier 1 nachtje geslapen en het was prima! Op loopafstand van t centrum, lekkere bedden, ruime badkamer, goed ontbijt, parkeren bij morspoort op 2 minuten lopen (reserveren aanbevolen qua kosten). Voor een dagje shoppen en of uitgaan is dit een prima hotel
Gezellige kamer met middag zon, lekker bed en badkamer goed. Wat heerlijk brood lekkernijen van de Echte Bakker bij het ontbijt. Personeel ook erg vriendelijk.
Super week gehad Het weer was heel goed en dat doet natuurlijk ook heel veel
3e keer geweest en nog steeds tevreden. Kamers wat verouderd maar netjes. Eten goed. All inclusive verzorging, drankjes vanaf 17.00 tot 00.00 uur.
Het hotel is gezellig en het personeel is vriendelijk.
Ontbijt goed en All you can eat diner heel goed. Culinair verzorgd en goede bediening. Leuk welkoms drankje.
Hetgeen als omschreven op de site
Ontbijten op 9 en 10/11 vielen tegen: veel te druk, te weinig eten voorzien voor het aantal klanten. Doordat we moesten wachten op broodjes werd het later en verliep de tijd dat we konden ontbijten, er werd hier geen rekening mee gehouden. Organisatie krijgt een dikke onvoldoende. De opstelling van het buffet is niet slim gekozen, je loopt elkaar voor de voeten. Wanneer er een wachtrij staat aan de koffie raak je niet tot aan het buffet.
Parkeergelegenheid om de hoek, handig (betaald)
Helaas weinig bezoekers op het park, receptie was moeilijk bereikbaar daardoor moeite om met de auto van het parkeerterrein af te komen, slagbomen dicht. Niet aan te bevelen om in november een chalet te huren.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer