Geweldig !!!

Super mooie omgeving en mooi schoon huisje en ook ideaal met de hond.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Les Etoiles
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi huisje
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles was prima in orde.

Was weer geweldig

Top lokatie we hebben weer genoten

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is daar perfect
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heb er geen een was top

verzorgd en vriendelijk personeel

verzorgd en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Victoria - Bergen aan Zee
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima en schoon hotel en erg vriendelijk personeel

De ontvangst was hartelijk en we kregen gelijk info over hoe naar het centrum te gaan. Obdanks dat we ba lunchtijd aankwamen konden we toch nog van een lekker broodje genieten. Het personeel was al die dagen erg vriendelijk. Niets dan lof. Ontbijt was prima en de kamers erg schoon. Een prima hotel voor een bezoek aan Brugge. Prima vervoersmogelijkheden naar het centrum.

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Op loopafstand van het centrum, ca 2.5 km

Prima ervaring gehad

Het was maar 1 nacht maar prima 1 persoons kamer, ontbijt was "alternatiever" en minder uitgebreid dan dat ik gewend ben maar helemaal prima, heerlijke verse aardbeien :) Vind het alleen jammer dat de parkeerplaats, receptie en overnachtingsgebouw niet dichter bij elkaar zitten. Voelde als een beetje "van hot naar haar". Maar super vriendelijke dames bij de receptie en behulpzaam.

• Totaaloordeel over Landgoed de Horst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie omgeving, prima receptie personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 1-persoonsbed mag wel van betere kwaliteit zijn, lag op plastic onderkant en daardoor gleed onderlaken ook weg.
  • Reisgezelschap Alleen

Redelijk tot prettig

Goede ervaring maar toch wat vervelend in één van de kleine liftschacht naar de 5 etage.

• Totaaloordeel over ibis Styles Den Haag Scheveningen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De kleine liften en ze gaan traag.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De liften.

Klantvriendelijk

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Delft
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer klantvriendelijk
  • Reisgezelschap Met partner

Ideale ligging voor uitstap naar Rotterdam. Heel vriendendelijke en behulpzaam personeel.

• Totaaloordeel over ibis Styles Rotterdam Ahoy
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel net
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De maaltijden konden iets beter.
  • Reisgezelschap Met partner

prima hotel in de oude spaarbank

ontbijt was niet geregistreerd maar na kort onderzoekje met een sorry opgelost.. Kleine kamer, maar wel met alle benodigdheden en prima bed Mooi wederopbouw gebouw Advies: Maak nog meer werk ervan om de oorspronkelijke functie te etaleren

• Totaaloordeel over Motto by Hilton Rotterdam Blaak
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi wederopbouw gebouw. Met originele elementen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geschiedenis promoten
  • Reisgezelschap Met partner

We hadden kamer 235 nostalgie heerlijk kneuterig maar met n prima bed Alles netjes schoon. Eten en drinken was ook prima. Zelf je drankje tappen bij het diner heeft wel wat. Wij hadden onze hond mee en kregen een mooie plaats bij de bar tijdens het eten, hij kreeg drinken en heel veel knuffels!. We komen zeker nog eens terug

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi rustig gelegen waterkoker op de kamer zou fijn zijn
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met partner

fijn ontvangen, ontbijt was heerlijk

• Totaaloordeel over Tulip Inn Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee
  • Reisgezelschap Met vrienden

Oude ontbijt was beter heel onpersoonlijk op de kamer ontbijten

Vroeger was het gezelligbeneden ontbijten nu op de kamer. Ook de bar beneden was niet open. Voor ons dus niet meer dit hotel helaas

• Totaaloordeel over Hotel en Restaurant Infinity
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Helaas kan ik niet meer vinden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark En beschrijving op de kamer over werking knopen sauna en bad voor oudere is dit beter
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben fijne dagen gehad

Vriendelijke ontvangst, ruime schone kamer. We hebben er lekker gegeten.

• Totaaloordeel over Landgoed Hotel Tatenhove Texel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig, ruim, vriendelijke sfeer, behulpzaam

Heerlijke fijne dagen gehad

• Totaaloordeel over Thermen Bad Nieuweschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark .
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een heerlijke week in het mooie ZuidLimburg in de herfst

Een prima accommodatie op Hoog Vaals. Huisje is van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Vaals is de ideale uitvalsbasis voor mooie boswandelingen, autotochtjes door het mergelland, of even naar Aken of België.

• Totaaloordeel over Landal Hoog Vaals
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig park, veel privacy
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitgebreidere menukaart in restaurant

Perfecte locatie !

We hebben hier 1 nachtje geslapen en het was prima! Op loopafstand van t centrum, lekkere bedden, ruime badkamer, goed ontbijt, parkeren bij morspoort op 2 minuten lopen (reserveren aanbevolen qua kosten). Voor een dagje shoppen en of uitgaan is dit een prima hotel

• Totaaloordeel over ibis Leiden Centre
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Afstand tot het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Korting voor parkeren
  • Reisgezelschap Met vrienden

Relax verblijf, ontbijt TOP!

Gezellige kamer met middag zon, lekker bed en badkamer goed. Wat heerlijk brood lekkernijen van de Echte Bakker bij het ontbijt. Personeel ook erg vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer fijn verblijf
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ?
  • Reisgezelschap Met partner

Super week gehad Het weer was heel goed en dat doet natuurlijk ook heel veel

• Totaaloordeel over Roompot Beach Resort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel Alles kortbij Zee, winkel,...
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Matras van mijn man was doorgezakt
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel in mooie omgeving

3e keer geweest en nog steeds tevreden. Kamers wat verouderd maar netjes. Eten goed. All inclusive verzorging, drankjes vanaf 17.00 tot 00.00 uur.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Verzorging, ligging, faciliteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sommige dingen iets moderniseren, extra koffieapparaat zou handig zijn bij ontbijt, vaak een rij.
  • Reisgezelschap Met vrienden

De omgeving is prachtig .

Het hotel is gezellig en het personeel is vriendelijk.

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het diner was goed. Het personeel was vriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De badkamer was heel nat. daardoor was het spiegelglad en koud. De bedden werden niet opgemaakt en de natte handdoeken werden niet vervangen.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Goede ontvangst. Upgrade van de kamer. Groot bed en bad

Ontbijt goed en All you can eat diner heel goed. Culinair verzorgd en goede bediening. Leuk welkoms drankje.

• Totaaloordeel over Boutique Hotel Enkhuizen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrale plek. Vlak bij het station. En de stad te verkennen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Voldeed aan de verwachtingen

Hetgeen als omschreven op de site

• Totaaloordeel over Hotel Dorhout Mees
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark restaurant, sauna
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamer anders indelen, tv verplaatsen richting slaapgedeelte
  • Reisgezelschap Met partner

Tegenvallende ervaring: dit hotel gaan we niet meer bezoeken

Ontbijten op 9 en 10/11 vielen tegen: veel te druk, te weinig eten voorzien voor het aantal klanten. Doordat we moesten wachten op broodjes werd het later en verliep de tijd dat we konden ontbijten, er werd hier geen rekening mee gehouden. Organisatie krijgt een dikke onvoldoende. De opstelling van het buffet is niet slim gekozen, je loopt elkaar voor de voeten. Wanneer er een wachtrij staat aan de koffie raak je niet tot aan het buffet.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Amsterdam Landmark
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De welness massage was dik in orde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opstelling van buffet aanpassen en zorgen dat er voldoende eten is op het drukste moment. Betere communicatie in het Nederlands aan de balie
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi hotel op fijne centrale locatie

Parkeergelegenheid om de hoek, handig (betaald)

• Totaaloordeel over Motto by Hilton Rotterdam Blaak
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Door kingsize bed beetje weinig ruimte er omheen

Erg stil op het park

Helaas weinig bezoekers op het park, receptie was moeilijk bereikbaar daardoor moeite om met de auto van het parkeerterrein af te komen, slagbomen dicht. Niet aan te bevelen om in november een chalet te huren.

• Totaaloordeel over Vakantiepark De Zeeuwse Parel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden