Pluspunten
Goede adviezen / klantvriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima geholpen, duidelijke uitleg
Pluspunten
levering geheel volgens verwachting correct !!!
Pluspunten
Er wordt niets opgedrongen alles vrijblijvend. Rustig kijken en als er vragen zijn , prima voorlichting. Mooie merk producten....
VerbeterpuntenNiks zo blijven .......
Pluspunten
Zij weten wat ze verkopen.
Pluspunten
Wat een deskundigheid! Zonder ons huis te hebben gezien, een goed inzicht tonen voor datgene wat nodig is om een optimale verlichting in het hele huis te bewerkstelligen! Diepe buiging.
Pluspunten
Gebrek aan kennis van een nieuw product werd ruim gecompenseerd door loyaliteit, volhardenheid en de wil om de kennis te verbreden.
Pluspunten
Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en goed met de klant meegedacht
Verbeterpuntengeen
Ik wist wat ik wilde, dus de koop van twee lampen was in 10 minuten rond. Vervolgens gingen we nog even verder kijken en werd er vrij luid aan een collega verteld hoe makkelijk het verdiend was.... Hebben laten merken dat we het hoorden. Iets van excuus of kop koffie was op z'n plaats geweest!
Pluspunten
Professioneel en meedenkend geholpen door Karin van de Vijfeijke.
Pluspunten
Snel reactie en goed advies.
Pluspunten
Zeer professioneel
Pluspunten
op alle voormelde onderdelen geven wij 5 sterren.
Pluspunten
Er wordt met veel kennis van zaken en passie gesproken over de producten
Lovensekanaaldijk 451
5013 BJ Tilburg
Het bedrijf HOOGSPOOR levert totaaloplossingen voor licht en verlichting, installatie, advies en begeleiding. Wij verkopen hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien zijn we experts op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. Of u nu als particulier, bedrijf of als architect op zoek bent naar oplossingen voor verlichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals en kunnen u met al uw vragen over licht en verlichting helpen.