Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een goede prijs. De productkwaliteit is over het algemeen betrouwbaar en het bestelproces verloopt soepel. Enkele opmerkingen gaan over verbeterpunten in communicatie, maar de algehele ervaring is positief.
Prima netjes en snel geleverd.
23 August 2026
C.J
Lunteren
Enig minpuntje uit de omschrijving was niet duidelijk of er een stekkerkabel bij zat, deze werd als tip ook meegegeven om te bestellen, alleen zat deze er dus al bij en kost het mij nu een extra snoertje. Misschien duidelijk vermelden in de tekst. Gaat om deze lader. https://www.accu.nl/products/acculader-e-bike-42v-2a-2-1-stekker-1?variant=49715551502614
23 August 2026
Marcel
IJsselstein
Top levering
19 August 2026
J
s Gravenmoer
Probleem door verkeerd geleverde accu is prima opgelost en heb inmiddels zeer snel de goede accu en creditnota ontvangen.
16 August 2026
Hans
Wanneperveen
Hey Hans,
Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste accu ontvangen hebt, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We kijken graag met je mee om ervoor te zorgen dat je deze accu gemakkelijk retour kunt sturen, en hoe we je zo snel mogelijk aan de juiste accu kunnen helpen.
Zou je ons hiervoor een mailtje kunnen sturen via [email protected] met een foto van het label van je laptop? Dan kan ik een van onze specialisten vragen om te kijken welke accu je wel nodig hebt, en waar het precies misgegaan is. Dan kunnen we de accu's vervolgens omruilen en ervoor zorgen dat je de juiste accu krijgt.
Goed adviesgesprekken met duidelijke instructies
15 August 2026
Hendrik
Nijmegen
Snel t juiste product kunnen vinden en snel geleverd. Helaas is de capaciteit iets minder dan ken, wat inhoud dat de accu sneller leeg is dan voorheen. Maar alles beter dan een accu die zich dreigt op te blazen en het laadsysteem bloedheet maakt.
13 August 2026
Franc
Malden
Een goede service en zeer snelle levering en een prima product.
Beveelt niet aan
12 August 2026
Vincent
Gouda
Accu.nl levert de bestellingen snel en correct. Heeft een passende oplossing bij problemen met de aflevering door het transportbedrijf (postnl).
11 August 2026
Piet
Papendrecht
Bestellen gaat makkelijk. Website geeft goede info over de verschillende soorten batterijen en waar je op moet letten. Verwerking van de order verliep snel en volgens afspraak. Uitstekend bedrijf.
11 August 2026
Coen
Everdingen
Ordered new Bosch electric bike battery. Had to check what battery I needed through the photos as I didn't know what the part no. was but successfully identified the correct one. The online ordering was simple. Delivered by post.nl which just left the package at the bottom of the stairs in my apartment block. Couldn't be bothered to deliver it to my apartment, up one flight of stairs...
10 August 2026
Olly
Amersfoort
Hey Olly,
Happy to hear you were able to order the battery through our website. One our site you can actually search by bicycle model as well as part no, which might be easier next time. Regardless, i'm happy to hear you were able to identify the correct battery by the photos.
As for the delivery. I'm sorry to hear the package was not delivered at your apartment. If you would like to turn this into a case we can pick it up with the delivery company. If you'd like to raise a case i'd ask you to send your order number and other useful information to [email protected]. We can then file a complaint on your behalf.
snel geleverd, correct verpakt.
9 August 2026
Denis
EMMEN
Mijn bestelling is volgens belofte ontvangen. De service is prima. Vragen over de accu worden correct beantwoord. Bedrijf om aan te bevelen.
7 August 2026
Zeer snelle levering top
3 August 2026
J
Goor
Bestellen ging soepel. Contact met klantenservice ook. Goed geholpen. Tevreden klant.
3 August 2026
Nick
Woubrugge
het bedrijf begrijp mijn situatie, ze helpen me ook om mijn probleem op te lossen voor een andere batterij
G
Den Haag
Mijn accu was uit mijn fiets gestolen . Mijn fietsen winkel is gesloten wegens vakantie . Ik wil toch kunnen fietsen dus op webshops gekeken daar vond ik het model dat ik nodig had . Bestelling geplaatst ,na een paar dagen afgeleverd aan huis . Ben zeer tevreden en voor een schappelijke . Top !
Hermann
Best
Omdat achteraf bleek dat mijn oude accu niet het probleem was maar er waarschijnlijk een technisch mankement aan mijn fiets is mag ik mijn nieuw bestelde accu retour sturen en wordt het aankoopbedrag terug gestort. Fantasichtische service. Dank hiervoor en ik weet jullie in de toekomst zeker weer te vinden. M.vr.gr Paul
Paul
HAARLEM
Mijn accu hebben ze af gelopen week gejat ..heb bij jullie een nieuwe accu gekocht van het merk CUB Bleek de accu te klein te zijn.hun een mail gestuurd.ze zeiden dat de accu goed was aan de hand van de beschrijving zeiden ze dat ik het kapje van de accu moest bestellen .zo gezegt zo gedaan. Hebben ze het kapje gestuurd en de fiets rijd weer top
27 July 2026
Herman
Nijmegen
Bedrijf doet wat het schrijft. Levering op tijd en beantwoording vragen correct. Goed product.
21 July 2026
HJ
Hengelo
Het bestellen van de verkeerde accu was misschien te voorkomen door op de site te vermelden dat de goedkopere accu alleen geschikt is voor oudere modellen van de e-bike.
Bauke
Stiens
Hey Bauke,
Bedankt voor je duidelijke feedback, en ik ben blij om te horen dat het omruilen van je accu zonder problemen is verlopen. We werken er dagelijks aan om de productinformatie op onze website zo duidelijk mogelijk te maken. We zullen jouw feedback daarin zeker meenemen.
Mocht je in de toekomst opnieuw willen bestellen en twijfelen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van de juiste accu.
Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot een volgende keer bij Accu.nl
the battery exceeded my expectations , it is cheap and only 3200 ma/h but still operates my laptop for 5 hours .. perfect for the price
Omar
Eindhoven
heb een niet passende accu ontvangen. teruggestuurd en wacht nog steeds.
Ton
Amsterdam
Hey Ton,
Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde laptop accu besteld hebt. We hebben nog geen accu van je mogen ontvangen, waarschijnlijk is deze nog onderweg. Zodra we jouw accu binnen krijgen zul je bericht van ons krijgen, en wordt je aankoopbedrag teruggestort. Tevens kunnen we je adviseren bij het zoeken naar de juiste, passende accu.
Op ons vakantieadres acculaders laten bezorgen. Dag later al binnen en konden weer opladen. Erg goed geregeld ook dank aan Ellen die alles nog een keer checkte of het klopte.
16 July 2026
Noud
Ysselsteyn
precies de goede accu voor de beste prijs snelle levering
30 June 2026
erik
Sutter
Bij Accu.nl vind je alles op het gebied van accu’s, batterijen en energieoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe accu voor je e-bike, laptop of een betrouwbare stroomvoorziening voor professioneel gebruik – wij helpen je snel weer op weg.
Wij combineren een breed assortiment met specialistische kennis. Naast originele producten bieden we ook hoogwaardige, compatibele alternatieven voor een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.
Waarom kiezen voor Accu.nl?
- Groot assortiment voor zowel particulier als zakelijk gebruik
- Snelle levering, zodat je niet lang zonder stroom zit
- Deskundig advies van specialisten
- Scherpe prijzen en betrouwbare kwaliteit
- Heldere garantie- en retourvoorwaarden
Onze missie is simpel: jou voorzien van de juiste energieoplossing, op het juiste moment. We denken graag met je mee, zodat je altijd de beste keuze maakt.
Heb je een vraag of wil je advies?
Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste accu of accessoire.
De Voorde 17-19
5807EZ Oostrum