Pluspunten
Snelle levering, bestelling goed te volgen.
VerbeterpuntenEven vermelden dat bestelde accu heel wat mindere kwaliteit heeft dan origineel, en daarin advies geven.
Bedankt Ed, voor deze feedback. Voor ons was het capaciteitsverschil in eerste instantie geen vermelding waard, omdat in de praktijk tussen de originele 4500 mAh en compatible 4400 mAh nauwelijks verschil zit in werktijd. Voor u als klant niet zo vanzelfsprekend, beseffen we nu. We nemen de feedback dan ook graag ten harte en hebben een tekstaanvulling op de productpagina geplaatst. Veel gebruiksgemak van de compatible accu voor uw Asus laptop. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super snelle levering !
Pluspunten
Had verkeerde batterijen besteld, kort gebeld en er werden direct andere verstuurd waarbij alleen het verschil betaald moest worden geen andere kosten zoals porto.
Pluspunten
groot assortiment tegen concurrerende prijs en zeer snelle levertijd. Bestellingen voor 23:00 worden ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd; top!
Pluspunten
Snelle levering en een zeer goede prijs
VerbeterpuntenGeen
17-19 De Voorde
Oostrum 5807EZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.