Laden reviews...
23 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti riportano una consegna rapida e un buon rapporto qualità-prezzo. La qualità dei prodotti è generalmente affidabile e il processo di ordine è fluido. Alcuni commenti fanno riferimento a miglioramenti nella comunicazione, ma l'esperienza complessiva è positiva.
Pluspunten
Duidelijke webshop met goede service
2 October 2017
anoniem
Pluspunten
Goede prijs/ snelle levering. En dat vanuit mijn woonplaats Gemert!
2 October 2017
Sanders| Fritom B.V.
Uden
Pluspunten
Smiddags besteld, daags erna smorgens geleverd. Top!
1 October 2017
John
Gennep
1 October 2017
Ede
Pluspunten
There was a problem with delivery but that was the fault of PostNL. I contacted Accu.nl by Whatsapp and they immediately took action, contacted PostNL and resolved the issue. So I have no complaints and experienced good service.
Matthew
Rotterdam
Nice Matthew to hear from you in the review that the action and solution gave us the maximum score. We hope to see you again!
Pluspunten
Snelle levering en strakke prijs!!!
Rini
Harderwijk
Pluspunten
snelle nette levering zoals het hoort
Andre
Ridderkerk
anoniem
Pluspunten
de goedkoopste die ik tegen kwam en (redelijk)vlot geleverd
anoniem
Pluspunten
Prijs is goed
VerbeterpuntenOngelooflijk slechte communicatie, reageren gewoon niet op e-mail en telefoon ook niet bereikbaar op aangegeven tijd Chat staat ook uit en watch app pff Ik mis gewoon een artikel stond wel op factuur en betaald maar niet op pakbon dus ook niet geleverd. Ik lees hier dat ik niet de enige ben schijnbaar Ik had al begrip gehad voor levertijd dat kan maar niet reageren en niet juist leveren dat is belachelijk
Beveelt niet aan
Apeldoorn
Op de vrijdag is de communicatie helaas niet opgepikt, waarvoor we uiteraard excuses hebben gemaakt.
's Maandags hebben we direct actie ondernomen, omdat niet duidelijk was geworden dat de deellevering alvast gedaan was om niet op de gehele bestelling langer te moeten wachten.
Het "niet-voorraad" artikel dat nog moest gaan komen, zou later volgen.
Uiteindelijk heeft de klant gekozen voor annulering van dit deel van de bestelling en is de terugbetaling in orde gemaakt.
Dirk
Pluspunten
Al een paar keer via accu.nl besteld. snelle levering en een goede prijs.
René
J.J.
Dordrecht
Pluspunten
's-avonds besteld en al vrij snel een email met de gegevens over de bezorging. Postnl.nl gaf aan dat de verzending was ingepland voor de andere morgen tussen 8 - 10 uur.
VerbeterpuntenVroeg opgestaan, maar de zending kwam niet binnen. De status bleef maar hangen op ingepland, maar niet ontvangen in het sorteercentrum. Na 10 uur veranderde de status niet, maar werd de geplande bezorgdatum maandag 8 - 10 uur. Zondag op vakantie zonder de batterijen :-( . Ze zijn maandag afgeleverd volgens postnl ...
28 September 2017
Will
Lemiers
Brian
Hoogvliet
Pluspunten
zeer snel
Verbeterpuntengeen
dolf
leiden
Pluspunten
houden zo
Verbeterpuntennvt
fred