Klantgericht

Werken netjes en professioneel

Vlotte bezorging en geen probleem bij retour zending.

duidelijke website .

snelle en goede levering

Snelle verzending, goede kwaliteit goederen

Snelle verzending, goede kwaliteit goederen

snel ontvangen

2 laptop accu's gekocht, ben ze nu aan het opladen.

goed verpakt, prima in orde

Slechte dienstverlening

En slechte verzending

Te grote verpakking.

Prima bedrijf zeer snelle ontvangst van het product. Een min puntje. Veel te grote verpakking voor een klein product. Pruduct werkt prima. Zeer tevreden.

Snelle levering en gemakkelijk te zoeken

Kon snel vinden wat ik nodig had. Heel overzichtelijk . En heel snelle levering. Goede track and trace.

Prima product voor een prima prijs!

Uitstekede accu en ook snel geleverd. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Besteld en snel in huis, supersnelle service

Laptop accu besteld en snel in huis, precies zoals beloofd

Nog niet geleverd, dus kan er niks over zeggen.

Zit te wachten op de accu, beetje vreemd om dan al om een beoordeling te vragen.

Goede levering

Goede prijs, snelle levering en keurig produkt.

De bestelde accu's zijn van goede kwaliteit en VEEL goedkoper dan de originele. En ze presteren zelfs nog beter.

overtreft de verwachting

De bestelde accu arriveerde sneller dan gedacht, netjes verpakt en correct geleverd.

Eerste keer iets besteld bij Accu.nl. zeer snelle levering. Ben heel tevreden

snel en goed

De Voorde 17-19

5807EZ Oostrum

088 088 66 99

Over Accu.nl

Bij Accu.nl vind je alles op het gebied van accu’s, batterijen en energieoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe accu voor je e-bike, laptop of een betrouwbare stroomvoorziening voor professioneel gebruik – wij helpen je snel weer op weg. Wij combineren een breed assortiment met specialistische kennis. Naast originele producten bieden we ook hoogwaardige, compatibele alternatieven voor een aantrekkelijke prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Waarom kiezen voor Accu.nl? - Groot assortiment voor zowel particulier als zakelijk gebruik - Snelle levering, zodat je niet lang zonder stroom zit - Deskundig advies van specialisten - Scherpe prijzen en betrouwbare kwaliteit - Heldere garantie- en retourvoorwaarden Onze missie is simpel: jou voorzien van de juiste energieoplossing, op het juiste moment. We denken graag met je mee, zodat je altijd de beste keuze maakt. Heb je een vraag of wil je advies? Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste accu of accessoire.