Laden reviews...
23 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder uppger snabb leverans och bra pris-kvalitet. Produktkvaliteten är i allmänhet pålitlig och beställningsprocessen fungerar smidigt. Vissa meddelanden pekar på förbättringsområden i kommunikationen, men den övergripande upplevelsen är positiv.
F.
EDE GLD
Jack
Pluspunten
zeer snelle levering
clemens
den haag
Pieter
Den Dungen
Pluspunten
Had bij de bestelling geen voedingskabel. Zou ie appart bij moeten bestellen. Na een chat met Maikel krijg ok gratis een voedingskabel. Top goed geluisterd..
Corrie
Tilburg
Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling. We zijn blij te horen, dat wij u als tevreden klant mogen rekenen.
Dyane
Beckflash Fotografie
Heerlen
Pluspunten
Zelfs de oplaadbare batterijen worden vol geleverd. En gelijk aande slag.
M.
Maarssen
Geert
Buggenum
Pluspunten
Nette en snelle levering
Auris montaal,school
Bergen op zoom
Pluspunten
Snel en voordelig
VerbeterpuntenAlles ging goed
Helmond
Pluspunten
VerbeterpuntenHad de bestelling geannuleerd en heb er een bevestiging van ontvangen. En toch is het pakje geleverd, raar.
Beveelt niet aan
ali
he
Dat kan wel eens gebeuren. Op het moment van annuleren is de bestelling dan al in de postkar geplaatst in ons magazijn. Met de aantallen die we verwerken is het dan in sommige gevallen niet meer te doen om het pakketje terug te zoeken. Gelukkig is dit goed opgelost met onze gratis retourservice.
Danique Angelo
Den Haag
Edwin
Almelo
ik heb na bestelling geen bevestigingsmail ontvangen
anoniem
Dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen is niet prettig en laat u in het ongewis tussen moment van bestellen en leveren. We gaan nakijken waar dit bij u verkeerd is gegaan en proberen dit in de toekomst zeker te voorkomen. Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
Snel geleverd, goed product
VerbeterpuntenGeen, ben zeer tevreden
Michael
Breda
anoniem
Pluspunten
Alles prima, onwijs snelle levering
Niels
Hoogkarspel
Marianne
Eygelshoven
Bilthoven
Pluspunten
Snelheid van leveren prima
VerbeterpuntenDe berichten over de verzending zijn niet helemaal duidelijk, u bericht iets te vrieg dat de zending op de post is gedaan
J
Aerdenhout
Bedankt voor uw feedback. Wij zetten dit punt direct op onze agenda, want communicatie is natuurlijk wel erg belangrijk. We gaan de updates die u als klant via e-mail ontvangt na bestelling binnenkort onder de loep nemen en nemen uw opmerking ter harte.
12 February 2017
Lukas