zeker aan te bevelen

goede communicatie en ook met de bezorg service uitstekend

Pluspunten

snel en makkelijk alles geregeld.

afstand van de verhuizer dichter bij de klant regelen. Mijn verhuizers kwamen uit den haag en hadden al 2 uur gereden voor ze begonnen en moesten minstens zo lang weer terug en het laatste deel is afgeraffeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het proces om de verhuizing in gang te zetten via de website is mooi opgezet. Echt super dat je dat via internet kan regelen. Ik had toch nog wat vragen, waardoor ik alsnog gebeld heb. Vervolgens ben ik telefonisch goed geholpen. De verhuizing is goed verlopen. Alles werd goed ingepakt. Wel een kleine schade aan het parket op een onbewaakt ogenblik, maar daar is goed op geacteerd.

Pluspunten

prima en snel geregeld, aanrader

geen

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig en zorgvuldig.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen, taak op goede manier volbracht.

- anderhalf uur te laat op locatie en laattijdig verwittigd (ik had intussen al zelf naar jullie central gebeld. - Theoretische rijtijd met startplaats Kontich naar Heverlee in rekening gebracht. Aangezien jullie toch een nationaal bedrijf zijn, zou dit beter vanuit een lokaal kantoor berekend moeten worden.

Pluspunten

vriendelijke mensen, goed gewerkt

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Organisation des déménageurs et autonomie

Pluspunten

Netjes en snel. Klantgerichte opstelling.

Zou geen echte verbeterpunten kunnen noemen

Pluspunten

flexibel, snel gereageeerd echte hands on mentaliteit om de klant te vreden te stellen

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Zeker aan te raden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rustige manier van werken. Werken netjes en zorgvuldig. Voorkomende personen.

Voor ons gold: - we gaan van 200 vierkante meter naar 90 vierkante meter. Dan zou het handig zijn wanneer de kleiner zaken zoals pannen, servies, keukengerei etc. eerst in de wagen zou verdwijnen en de grote stukken zoals kasten als laatste. Dat zou handig zijn geweest met het oog op het inruimen, De praktijk nu was andersom waardoor in het appartement de dozen zich opstapelden, waarna als laatste de kasten werden geplaatst. Zodoende kon pas worden gestart met inruimen toen de laatste stukken binnen waren en iedereen was vertrokken. De eerste methode leek ons logischer.

Pluspunten

Na diverse verhuisbedrijven te hebben vergeleken voor onze aanstaande verhuizing zijn wij uitgekomen bij Emoov. Het prettige contact, de professionele manier van response en het gemak van de Emoov prijsberekening methode maakten dat wij besloten bij Emoov onze verhuizing te boeken, Op de dag van verhuizen zijn wij perfect geholpen door een zeer kundige ploeg verhuizers. Met een voorman als centraal aanspreekpunt welke de ploeg aanstuurt werden al onze wensen nogmaals doorgenomen. De ploeg heeft onze inboedel zeer vakkundig verhuisd en overgebracht naar de nieuwe woning. Hierbij zijn wij totaal ontzorgd. Een verhuizing wordt vaak als een stressvolle gebeurtenis ervaren maar Emoov heeft al deze stress weggenomen. Complimenten!

Pluspunten

klantgericht vriendelijke, kundige en snel werkende verhuizers

Pluspunten

Verhuizers waren op tijd, pakten alles goed in en brachten alles prima over Aanpakkers en doorpakkers en zeer vriendelijke gasten.

Uitstraling minder, geen uniforme bedrijfs kleding

Pluspunten

Zeer uitgebreide telefonische hulp gekregen Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zeer professioneel personeel

Ik had een zolder op 4 hoog (Amsterdamse woning) en deze stond niet bij de keuze opties. Uiteindelijk telefonisch advies gekregen om deze als extra slaapkamer op te geven. Dus prima. Verhuizers bleken geen pinautomaat te hebben. Dit was niet duidelijk vooraf.

Pluspunten

Zeer correcte behandeling. Niets was te veel.

Anticiperen op plaatselijke situatie kan wat mij betreft beter, ik heb keren uitgelegd dat er pollers in het centrum zitten en dat daarvoor een ontheffing moet zijn geregeld. Dan verwacht ik dat het bedrijf dit zelf kan oplossen,

Pluspunten

Snel duidelijkheid over de prijs Goede prijs Makkelijk contact

Website nog afgestemd op Belgische situatie, geen mogelijkheden om verhuislift aan of af te vinken Geen mogelijkheid om nog niet bestaand adres in te vullen, wat wel voorkomt bij verhuizing naar nieuwbouw

Pluspunten

Vriendelijke en snelle bediening, niets op aan te merken.

Heb niets om over te klagen, maar de verhuizers zijn wel een deken vergeten bij mij...

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Stipt op tijd. Zorgvuldig.

Pluspunten

Zeer flexibele, vriendelijke en snelle werkers. Geen schade opgelopen!

Er zijn twee baren van onze kleerkasten verloren gegaan. We hebben contact opgenomen met emoov en ze gingen het nakijken. We hebben er niets meer van gehoord en dan maar nieuwe staven gekocht om onze kleren te kunnen ophangen...

Pluspunten

Handige online tool die onze verwachtingen meteen inloste zonder tussenkomst van wie dan ook. Zo hadden we in het weekend meteen een prijs en konden we onmiddellijk boeken. De vriendelijke mensen van Dockx hebben de verhuis zelf ook correct afgehandeld.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

alle afspraken goed nagekomen. nette en vlotte verhuisploeg

geen

Wolga 12