Duidelijke site

Super ervaring

Super ervaring, op aanvraag zonder enige problemen op maat gemaakte kentekenplaathouders laten maken en snel geleverd!

Prima, helemaal goed

Persoonlijke tekst precies zoals gedacht. Erg blij mee.

Precies zoals aangegeven.

Mooi product

Mooi product maar communicatie en tijdig leveren: niet goed

Verkeerde kleur.

Verkeerde kleur letters gekregen.

Mooie kwaliteit duurde even voor het binnen kwam maar supper blij mee.

Prima product

Correct en snel geleverd prima prijs

Verzending ruim 2 weken, 2-3 werkdagen was belooft :-(

Wegens snelle (beloofde) levertijden hier besteld. Was zeker niet de goedkoopste, vervolgens heeft het ruim 2 weken geduurd. Kwaliteit van de kentekenplaathouder is ook matig, je moet het kenteken met 'geweld' erin drukken. Het liefst zou ik mijn geld terug krijgen!

Outstanding

Not only personal contact also the personal service and all that for a price you won't believe it would be possible

Alles oké

Ik heb alles perfect ontvangen zoals gevraagd en binnen een vrij korte termijn.

Ziet er mooi uit

Nog geen ervaring over het product, vraag me wel af hoe lang de tekst er op blijft zitten, vind het kwetsbaar

Redelijke letter kwaliteit

Vlotte levering . Goede nummerplaat houder . Letter kwaliteit wat betreft kleur vind ik matig . Had graag wat meer glans in de letters gehad .

Gewoon goed en duidelijk

Prima service, flexibel in meedenken en vlotte afhandeling

Kortom; een positieve ervaring! Eén contructieve tip: Het zou mooi zijn indien er ook voor een iets luxere variant van universele houder kan worden gekozen. Eéntje waarbij je de plaat ahw in de houder schuift ipv 'klikt' zodat de plaat zelf 'ingekaderd' wordt. En indien je dez dan ook in bijv. carbon look of chroom kan bestellen.

Prima spullen gekregen, ben erg tevreden!

Goed contact. Hulp met ontwerp. Kwaliteit uitstekend

Na een kleine opzet insturen, direct een voorbeeld terug gekregen. Daarna een kleine aanpassing gemaakt en ook direct in productie gegaan. Snelle levering en keurige service

niet goed

ik heb een klacht neergelegd dat ik niet het product heb gekregen wat ik besteld had. ik bestel een kentekenplaathouder voor een noord amerikaanse kentekenplaat. maar deze blijkt in de praktijk kleiner te zijn als vermeld. dan stuur ik een mail, waarin ik de klacht omschrijf, ik krijg een reactie of ik kan zeggen waar dit zichtbaar is op de site. mijn klacht wordt niet serieus genomen.

Goede kwaliteit houders maar misleidende informatie over levertijden

Bij mijn bestelling zag ik op de website duidelijk aangegeven dat ze "binnen 2 werkdagen verzenden". Na bijna een week te hebben gewacht kreeg ik vervolgens te horen dat ze binnen 2 dagen nadat de houder gereed is (!) pas versturen. Heel erg misleidend en niet netjes van dit bedrijf.

Super goed geregeld

Prachtige bedrukking geleverd

Complete service

Van een eenvoudig ontwerp to makkelijke bestelling, naar een nette levering. Zeer tevreden.

Snelle levering, super goede klantenservice, duidelijke site en echt een super gaaf product!

Zeer tevreden.

Snelle levering en mooi product.

beetje geduld, komt goed

uiteindelijk helemaal goed gedaan. zijn mooie kentekenplaathouders.

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd!

Handelsweg 9

7641AC Wierden

Over Kentekenplaathoudershop.nl

Kentekenplaathoudershop levert gepersonaliseerde kentekenplaathouders vanaf 1 stuk. Wij bedrukken de houders. Er zijn meerdere kleuren mogelijk en u kunt zelfs kiezen voor een logo.