Goed contact. Hulp met ontwerp. Kwaliteit uitstekend

Na een kleine opzet insturen, direct een voorbeeld terug gekregen. Daarna een kleine aanpassing gemaakt en ook direct in productie gegaan. Snelle levering en keurige service

niet goed

ik heb een klacht neergelegd dat ik niet het product heb gekregen wat ik besteld had. ik bestel een kentekenplaathouder voor een noord amerikaanse kentekenplaat. maar deze blijkt in de praktijk kleiner te zijn als vermeld. dan stuur ik een mail, waarin ik de klacht omschrijf, ik krijg een reactie of ik kan zeggen waar dit zichtbaar is op de site. mijn klacht wordt niet serieus genomen.

Goede kwaliteit houders maar misleidende informatie over levertijden

Bij mijn bestelling zag ik op de website duidelijk aangegeven dat ze "binnen 2 werkdagen verzenden". Na bijna een week te hebben gewacht kreeg ik vervolgens te horen dat ze binnen 2 dagen nadat de houder gereed is (!) pas versturen. Heel erg misleidend en niet netjes van dit bedrijf.

Super goed geregeld

Prachtige bedrukking geleverd

Complete service

Van een eenvoudig ontwerp to makkelijke bestelling, naar een nette levering. Zeer tevreden.

Snelle levering, super goede klantenservice, duidelijke site en echt een super gaaf product!

Zeer tevreden.

Snelle levering en mooi product.

beetje geduld, komt goed

uiteindelijk helemaal goed gedaan. zijn mooie kentekenplaathouders.

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd!

Super geholpen en meegedacht

Super voor herhaling vatbaar

Super mooie nette service en snel. Dankjewel

Nog steeds niets geleverd….

Lang geleden dat iets online bestellen zo lang duurt om te leveren, na 1,5 week nog niets…

Ziet er goed uit en snel geleverd

Ziet er goed uit

Heel tevreden, echte aanrader

Heel tevreden, snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs. Dus echte aanrader

Snelle service en prima kwaliteit

Besteld en snel geleverd met 100% kwaliteit

Snel & goede kwaliteit

Vlotte levering, met goede kwaliteit platen. Ook de juiste tips mbt montage zijn bijgeleverd.

Mijn tweede bestelling is weer top verlopen.

Mijn tweede bestelling is weer top verlopen.

Plaathouder matig, drukwerk top!

Kwaliteit van de plaathouder vind ik niet al te best, 2 lipjes aan de zijkant zijn eraf gebroken. Qua drukwerk, heel strak en netjes erop geprint.

Prima! Doen precies wat ze beloven!

Plaat en tekst zien er keurig uit, Ben er dus blij mee.

Kwaliteit is goed

Makkelijk te bestellen Ik vind het alleen jammer dat je tussen door niet Via de mail op de hoogte word gehouden over de Status van de bestelling

Zeer goede kwaliteit en service

Vlotte afhandeling

Geweldige service

Geweldige service, mooie producten

Mooi eindproduct

Netjes bedrukt en staat mooi op mijn auto.

Handelsweg 9

7641AC Wierden

Over Kentekenplaathoudershop.nl

Kentekenplaathoudershop levert gepersonaliseerde kentekenplaathouders vanaf 1 stuk. Wij bedrukken de houders. Er zijn meerdere kleuren mogelijk en u kunt zelfs kiezen voor een logo.