Pluspunten

Snel Vakkundig Vriendelijk Praktisch

Pluspunten

Super flexibel, ik moest mijn afspraak last minute (letterlijk) verplaatsen en dat was helemaal geen probleem. Ze leveren super service, ze kijken niet alleen naar het probleem dat je aangeduid hebt maar naar alles.

Kan echt niets bedenken! Oh mischien van te voren informeren dat ze aan de weg staan met een busje en niet voor het appartementen complex bijv. Dan weet je waar je naar moet kijken:) Maar dat was binnen een paar seconden gefixt

Pluspunten

Snel ter plaatse, kundig advies en de reparatie (vervangen wiel, vervangen handremmen met achteruittraprem) prima uitgevoerd. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Zeer vriendelijke beleefde jongen. Ruim op tijd en een zeer goeie service

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

a l'heure. Le reparateur m'a appele avant d'intervenir et est meme passe plutot que prevu. Le reparateur a ete tres poli et aimable, et a fait de don mieux pour s'exprimer en anglais. La roue a ete change et le job a ete fait tres rapidement. Je vous re-contacterai si necessaire.

Pluspunten

Op tijd. Beleefd. Reparaties waren snel klaar.

Pluspunten

Mijn band ging al snel weer lek nadat hij vervangen was door DrBeyk. Dit lag echter niet aan hen, maar aan een productiefout in de band.

Pluspunten

Snel en vriendelijj

Pluspunten

Ben zo blij dat dit bedrijf bestaat, ben afhankelijk van fiets(-en) en de service van het aan huis repareren is TOP. Vriendelijke monteurs en daarbij ook nog eens niet duurder als "gewone"fietswinkels

Het direct afspraak maken via website zou wat kunnen verbeteren, nu te ingewikkeld via google agenda enzo. Maar kom er (gelukkig) altijd wel uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

representatief, vriendelijk, snel en alles op voorraad

contact telefonisch ook ipv alleen maar per e-mail

Pluspunten

Zeer korte wachttijd voor inplannen afspraak. Fietsenmaker was precies op tijd. Herstelwerkzaamheden heel snel uitgevoerd en naar volle tevredenheid.

Vooralsnog geen.

Pluspunten

Snelle service! Pinapparaat deed het niet en er was vertrouwen dat het bedrag de dag later overgemaakt zou worden!

Pluspunten

Erg snel op locatie, precies op tijd en betaalbaar. Fiets doet het goed, niks op aan te merken

Pluspunten

Superhandig en betaalbaar

Pluspunten

Prima service, makkelijk te regelen. Ideaal.

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag, erg flexibel in afspraken en binnen korte tijd mijn achterband vervangen.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, goede service, betaalbaar

Ik had niet door dat ik meteen boekte als ik het online contactformulier invulde. Voor mij geen probleem, maar voor jullie wel aangezien er al iemand voor de deur stond terwijl ik nog niet thuis was. Misschien wat duidelijker aangeven!

Pluspunten

Op tijd, voor je deur en snel

Pluspunten

Snel een afspraak gemaakt. Monteur kwam keurig optijd. Fiets weer snel gemaak.

Uiterwaardenstraat 171

1079CL Amsterdam