Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn pakketje was niet aangekomen. Trendfield reageert niet op mail, contactformulier en app. Telefonisch contact is niet mogelijk. Waardeloos dus Ondertussen contact gehad, er zou iets mis zijn met het systeem. Dan kan ik niet beoordelen maar er zijn wel excuses aangeboden en ik kreeg compensatie voor het ongemak. Dus dat was een goede zet. Dus het lijkt er op dat Trendfield uiteindelijk klachten serieus neemt.
16 May 2025
Mirjam
Goes
Het geleverde product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Aanvankelijk kreeg ik geen contact met het bedrijf waardoor retourneren onmogelijk was. Nav mijn review hier, werd direct contact gezocht en het probleem opgelost.
Beveelt niet aan
5 May 2025
J.
Breukelen
Bestelling goed ontvangen maar de beloofde snelle levering werd niet waargemaakt. De bestelling werd pas twee dagen later verzonden.
20 April 2025
Anneke
Kapelle
27 October 2024
Eric
Eibergen
Bestelling duidelijk te volgen en snel binnen.
25 October 2024
Jolanda
Den Helder
Vriendelijke behandeling door de medewerkers
13 July 2024
I.F.
Culemborg
snel geleverd goed produckt
2 July 2024
G
Nunspeet
snelle levering product zoals omschreven!
31 May 2024
carolien
Noordbroek
Degelijke en betaalbare tripod. Staat stevig met tablet in houder dankzij uitklapbare poten. Licht van gewicht. Gemakkelijk instelbaar. Een voordeel is ook dat de tablethouder 45 graden schuin naar beneden gekanteld kan worden wat hem zeer geschikt maakt voor online pianolessen. Zowel de toetsen, handen en deelnemers zijn dan goed zichtbaar.
24 May 2024
Dan
Rotterdam
Goede prijs kwaliteit verhouding
24 May 2024
Harke
Veendam
Goed product (Bluetooth computer muis) dat snel geleverd is
23 May 2024
Heleen
Hilversum
Er was een onderdeel kapot van een standaard die ik recent had gekocht. Na een mail gestuurd te hebben kwam er snel een reactie en kreeg ik een nieuw artikel toegestuurd.
6 May 2024
Juliua
Groningen
Snelle levering. En de bestelde muis werkt goed.
8 March 2024
snel verzonden
19 December 2023
AK
Amsterdam
Alles zo als het moet zijn , snel verzonden , goede prijs kwaliteit.
17 December 2023
Wery
Wetteren
Duidelijke website, mooie producten en snelle verzending en ook retourneren is prima geregeld.
13 December 2023
Sylvia
Maassluis
Product werd snel en in goede staat afgeleverd
8 December 2023
Ron
Kortenhoef
Nog nooit van Trendfield gehoord dus eerst een hoop reviews gelezen. Uiteindelijk besteld en is zeker aan te raden.
26 November 2023
Tom
Den bosch
ik heb handdoek haakjes besteld prachtig mooi
26 November 2023
Annie
Volendam
Ik heb hier nog maar 1 keer wat bestelden daar ben ik tevreden over..
23 November 2023
Dinie
Meppel
Moet nog vaker bestellen, maar eerste indruk, wauw dat is snel afgeleverd en netjes ingepakt. Betrouwbaar ivm achteraf betalen. Als het niet achteraf betalen zou zijn dan zou ik 2x nadenken om het te bestellen, met al die nep sites. Dank je wel TrendField
10 November 2023
Radjesh
Emmeloord
Ik had een tabletstandaard gekocht bij trendfield,de houder heb ik laten vallen ,ik kreeg gelijk een nieuwe van ze zonder moeilijk te doen!!!!
31 October 2023
Ersoy
arnhem
Gewoon vertrouwd en goed.
27 October 2023
Ger