Pluspunten

telefonisch prettig gesprek gehad met eigenaar Menno. waterkoker helaas retour omdat ik zelf verkeerde merk had besteld...retour kosteloos en vglde dsg geld weer op mn rekening...zal deze webshop zeker aanbevelen..gr

nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

Geen.

Pluspunten

Snel bericht over de bestelling, prima prijs/kwaliteit verhouding, vlotte bezorging.

Ik zou niets weten

Pluspunten

S’middags bestelt, de volgende ochtend thuis

Pluspunten

Bestelling (16-06-18) werd zeer snel geleverd en keurig stevig verpakt. We hebben een grote bestelling gedaan voor allerlei glazen. Glazen drinken heerlijk, blijven de vloeistof lang op temperatuur houden. Verder krasbestendig en vaatwasmachinebestendig. In de magnetron hebben we ze nog niet gebruikt.

Jammer dat op de site wel vermeld wordt of het espresso-/thee-/latte-/enz. glazen gaat maar niet om cappuccinoglazen. Deze hebben we nu gemist en alsnog bestellen maakt het duur met de verzendkosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze bestelling en levering verliep prima. Kan helaas geen beoordeling van het product achter laten! 18 stuks besteld(dubbelwandige flame glazen), 3 maten. Erg fijne glazen, maar al 6x 20cl en 2x 35cl stuk in 6 maanden! En dan al door bv omvallen, een lepeltje op de rand of erin vallen! De kwaliteit van het glas is helaas slecht. Doordat ze uit 2 lagen glas bestaan is elke laag natuurlijk dunner dan een normaal glas. Ondanks er geen oortjes aan zitten zijn het fijne glazen, en wil ik ze weer bestellen maar het wordt wel duur als ze telkens zo snel sneuvelen. Een gewoon kopje of glas gaat hier nooit stuk, er wordt normaal met het servies omgegaan! Ze passen perfect onder de Jura Z6, en beschadigen de chromen onderzetplaat niet. Jammer dat ze zo dun zijn................

Pluspunten

Zeer nette afhandeling van mijn bestelling alles volgens afspraak en daar hou ik van

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt, mooie waterkoker

Pluspunten

Helder Duidelijk Vlotte levering

Pluspunten

Ruime keuze goede prijs verhouding,en snelle nette levering

N.v.t

Pluspunten

prachtige en originele tea for one!!

Ik heb zojuist nog een tea for one potje besteld, had bij vorige bestelling een kortingsbon van 10% gekregen... maar deze kon helaas Niet worden verwerkt bij mijn bestelling, Jammer!!!! Is er een foutje opgetreden op de bestelwebsite?

Pluspunten

De communicatie en fijne levering.

Pluspunten

Snelle reacties terug op mail. Erg blij met mooi geleverd product.

Pluspunten

zeer goed

geen verbeterpunten

Pluspunten

Dat ze direct mailden dat het wat langer zou duren. Ik vind het fijn dat er open gecommuniceerd over wordt. Netjes verpakt, leuk assortiment. Afterpay mogelijk.

Assortiment nog meer uitbreiden haha. Zo door gaan met hun goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

artikel in goede orde ontvangen. Ik moet nog even wennen aan het gebruik

Er was mogelijkheid tot achteraf betalen . Dat bleek niet te kloppen , ik moest toch eerst betalen en dan kwam het bestelde pas.

Pluspunten

alles okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Pluspunten

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur weegschaal besteld, hier een mailtje over gestuurd. Ik kon deze terugsturen en de goede kleur zou toegestuurd worden, goede service.

Pluspunten

Snelle service. Goed bereikbaar. Probleem met levering uiterst professioneel opgelost

Pluspunten

Snelle en prima levering

Pluspunten

Vlot geleverd Heeft u nog 2 gele koffiekopjes wij vinden de andere kleuren Ook leuk Wij wachten uw reactie af.

1e Energieweg 14 F

9301LK Roden

050 2 111 601

Over Teapottery

Teapottery.nl is dé online bestemming voor liefhebbers van thee en koffie. Of je nu op zoek bent naar een unieke theepot, een stijlvol servies of hoogwaardige koffiekopjes, Teapottery.nl heeft het allemaal. Ze bieden een uitgebreid assortiment van bekende merken zoals Ancap, Costa Nova en Walkure, evenals unieke handgemaakte items. Naast producten vind je op hun website ook een blog boordevol informatie en inspiratie over thee en koffie. En als je op zoek bent naar iets echt bijzonders, kun je bij Teapottery.nl zelfs je eigen theepot laten bedrukken!