3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na aanvankelijk eerst een minder goede ervaring is de klacht goed opgepakt.

Pre-sale ver,leden op de site en de daarop gedane bestellingen/betalingen beter in de gaten houden.

Pluspunten

snelle levering 2 werkdagen

Pluspunten

Prettig bedrijf! Snelle levering! Ik wilde een product terugsturen omdat het niet helemaal naar mijn zin was, ik werd netjes gebeld met tips, maar koos er toch voor om het alsnog terug te sturen, daar deden ze in het geheel niet moeilijk over, direct mijn geld teruggekregen. Kortom ze denken met hun klanten mee.

Pluspunten

Had 1 artikel besteld en 2 ontvangen :-) Dit is vriendelijk, correct en snel afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering, wel eerst fout gegaan maar na contact perfecte service geleverd.

De meldingen over het warmhouden van de thermoskan op de site komt niet overeen met de werkelijkheid. dit wordt te positief aangegeven. Verder wel prima tevreden over het product.

Pluspunten

Pluspunten

Mooi en degelijk product voor een goede prijs.

Geef duidelijker aan dat er een kunststof element in de theepot zit, dit was toch een vervelende verrassing.

Pluspunten

Prima service toen ik direct meldde dat product beschadigd was aangekomen. Ik kreeg meteen de volgende dag een hele opgestuurd.

Inpakken spullen. De kwetsbare broodtrommel zat los in de doos zonder bescherming. De tweede k eer ook weer.

Pluspunten

snelle levering, voldeed volledig aan de vetwaching

doorgaan op deze wijze

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Perkekt, am Donnerstag bestellt und am Samstag war das Paket mit meinen Espressotassen schon da.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment Snelle levering Prima klantenservice

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Kleur van het product was voor ons niet gelijk aan de kleur van het product op de foto van de website. Achteraf gezien niet erg, het stond mooi op het aanrecht. Maar de verwachting was een andere kleur.

Pluspunten

goede snelle levering, uitstekende kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding, hoge kennis van producten

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Goede en vriendelijke uitleg betreffende mijn vragen over de bpa vrije theepot. Snelle levering

Pluspunten

Netjes en snel afgehandeld.

Pluspunten

Geweldige ervaring! Een keurig product / zeer klantvriendelijke mensen / snelle en correcte levering. Een absolute aanrader (wat ik zeker niet zal nalaten!)

GEEN

Niet

Pluspunten

Goede en snelle levering van scherp geprijsde artikelen.

Pluspunten

Snelle levering en eigenlijk geen problemen. Zoals het hoort dus, maar dat mag ook wel eens gezegd worden.

Pluspunten

Handvat van de ketel wordt warm als er langere tijd heet water in blijft zitten. Verder goede waterkoker.

1e Energieweg 14 F

9301LK Roden

050 2 111 601

Over Teapottery

Teapottery.nl is dé online bestemming voor liefhebbers van thee en koffie. Of je nu op zoek bent naar een unieke theepot, een stijlvol servies of hoogwaardige koffiekopjes, Teapottery.nl heeft het allemaal. Ze bieden een uitgebreid assortiment van bekende merken zoals Ancap, Costa Nova en Walkure, evenals unieke handgemaakte items. Naast producten vind je op hun website ook een blog boordevol informatie en inspiratie over thee en koffie. En als je op zoek bent naar iets echt bijzonders, kun je bij Teapottery.nl zelfs je eigen theepot laten bedrukken!