Pluspunten

Keurig verpakt Snelle levering

Pluspunten

Alles goed, prima

Geen verbeterpunten nodig

Mail gestuurd omdat 1 tas van de 6 stuk is. Na 3 dagen nog geen antwoord gehad hoe ze dit gaan oplossen. Nadien toch mail gekregen dat nieuw tas onderweg was. Ondertussen aangekomen met tweede extra tas, 2x theerooster + lekbakje en extra pakje koffie/thee. Prima service. Bedankt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering. Goed product.

gene

Pluspunten

Pluspunten

Snelle bezorging Goed artikel Perfecte retoursevice!! ( had per ongeluk meer exemplaren besteld; dus het teveel geretourneerd. De tweede dag na terugzending was het bedrag al teruggestort! Top!!!)

Geen verbeterpunten. Deze kwaliteit vasthouden!!!

Pluspunten

Duidelijke site snelle levering. Prijs kwaliteit is uitstekend

Pluspunten

Snelle levering. Heel positief

Pluspunten

kan alleen aangeven dat mijn bestelling precies was wat ik zocht, en zeer snel verzonden

Pluspunten

snelle reactie, snel bezorgd en stevig verpakt

Pluspunten

Prima service en topkwaliteit producten.

Pluspunten

Pluspunten

hele prettige samenwerking vooral omdat de klantenservice heel goed en snel werkt. de link van de postnl voor het afleverpunt werkte niet goed en nadat ik een mail had gestuurd hebben ze dit snel opgelost, prima in orde alles. mijn bestelling was er de volgende dag al en goed verpakt ook

niet echt

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Verzending was oké. 2 kerstkransjes gezellig. Verder heb ik geen oordeel over kwaliteit product want ik heb het cadeau gedaan en de producten worden nog niet gebruikt

Pluspunten

Snelle service. Helaas waren er bij aankomst 2 glazen gebroken. Netjes hersteld door het sturen van 2 nieuwe glazen

Misschien betere verpakking voor het versturen van de glazen zodat deze niet breken.

Pluspunten

Ben tevreden

Pluspunten

Pluspunten

Originele produkten, snelle levering, niets te klagen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met goede omschrijving producten. Geen poespas en daar bovenop een bijzonder snelle levering. Wat Teapottery belooft komt ze na.

1e Energieweg 14 F

9301LK Roden

050 2 111 601

Over Teapottery

Teapottery.nl is dé online bestemming voor liefhebbers van thee en koffie. Of je nu op zoek bent naar een unieke theepot, een stijlvol servies of hoogwaardige koffiekopjes, Teapottery.nl heeft het allemaal. Ze bieden een uitgebreid assortiment van bekende merken zoals Ancap, Costa Nova en Walkure, evenals unieke handgemaakte items. Naast producten vind je op hun website ook een blog boordevol informatie en inspiratie over thee en koffie. En als je op zoek bent naar iets echt bijzonders, kun je bij Teapottery.nl zelfs je eigen theepot laten bedrukken!