SCHANDE DAT ZULKE TOESTANDEN NOG BESTAAN DE DAG VAN HEDEN !!!

Een bestelling gedaan en deze nooit ontvangen. We kregen een track and trace link die niet werkte, we hebben een paar mails gestuurd naar de klantenservice zonder antwoord terug te krijgen (over de loop van enkele weken). Ook telefonisch niet bereikbaar. KOOP HIER NIET!

product nooit ontvangen

Slechte klantenservice

Ik heb een bestelling geplaatst en ontvangen. Alleen heb ik een verkeerd product ontvangen. Telefonisch is de klantenservice niet te bereiken, je krijgt een standaardbandje dat het druk is bla bla en de verbinding wordt verbroken. En op een mail krijg je een standaardbericht dat je binnen 5 werkdagen een reactie ontvangt wat dus niet zo is!! Ik zit nu met een verkeerd product in huis........ Hier ga ik dus nooit meer bestellen en ga dit ook zeker duidelijk maken aan de mensen om me heen. Mijn centjes besteed ik liever aan bedrijven die me ook helpen/bereikbaar zijn als er iets niet goed gegaan is.

Super goed

Was erg goed en fijn Zeker voor herhaling vatbaar

Dubbele parasol nog steeds niet ontvangen

Wij hebben in mei een dubbele parasol besteld en betaald. Wij kregen vervolgens een hangmat die we netjes hebben terug gestuurd. Vervolgens mail over en weer waarbij herhaaldelijk werd gemeld dat de parasol verzonden is en AFGELEVERD. Nou wij hebben nooit de parasol ontvangen. Het is inmiddels eind juni en krijg zelfs geen antwoord meer op mijn email waarin ik heb gemeld dat de parasol nog steeds niet is bezorgd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik zit te denken om mijn advocaat in te schakelen. Ik wil de parasol of mijn geld terug. Had eerder wel goede ervaring, maar blijkbaar is het een zooitje ongeregeld geworden zo hier te lezen. Zeer teleurgesteld !!!

Klacht wordt snel en vriendelijk opgelost

Ik had een set vernevelaars gekocht. Een groot deel werkte niet. Ik kreeg direct een andere set aangeboden.

Slechte klantenservices, na 2 1/2 week nog steeds niets ontvangen

Na een week een reactie op de vraag wanneer mijn bestelling komt. Dan berichten ze wanneer die zou moeten komen. En als die dag nog steeds niets is bezorgd, weer een email en dan is het wederom weer radio stilte. Tot aan nu 9 juni. Besteld 23 mei. Het ergste is dat er geen reactie komt op de emails

Gewldige hulp met mijn probleem

Na de storm in maart liet het dak van de Party tent het afweten, na overleg is de tussen persoon (Vouchervandaag) in overleg getreden met de leverancier, wat resulteerde dat mijn kapotte dak is vervangen, zonder mij de kosten te laten betalen, Alle lof voor de inzet aan het personeel van Vouchervandaag.

Reactie van het bedrijf

Daar worden wij ontzettend blij van! :)

Na een probleem met dhl, alles opgelost mijn pakketje als nog netjes geleverd

Reactie van het bedrijf

Super fijn om te horen! Veel plezier met uw artikel :)

Vlotte afhandeling van n probleem

Bij aankoop van n bissell crosswave was de flacon leeg door n scheurtje erin. Er werd me onmiddellijk een tegenvoorstel gedaan waar ik me goed bij voelde. Dit werd ook keurig afgehandeld. Dus bedankt

Reactie van het bedrijf

Geen dank! Daar zjjn wij voor :)

Maar 5 planten geleverd ipv 17. Het lukt niet om contact te krijgen.

Ik heb 156€ betaald voor 3 stamroosjes en 14 hortensia’s. Maar ik heb maar 1 stamroosje ontvangen en 3 hortensia’s. De servicetelefoon verbreekt continu de verbinding. Op e-mails wordt niet gereageerd. Dus per saldo heb ik nu 3 hortensia stekken (want meer is het niet) en een minuscuul stamroosje voor de prijs van €156. Ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden de mail niet. Ruikt naar oplichting. In mijn geval gaat het om factuurnummer 2158321. Afz J. Mollen

afspraken nakomen

Bestelling gedaan maar een andere kleur geleverd. Snelle terugkoppeling van onze "klacht" en snelle oplossing aangeboden en geleverd. Naomi als contactpersoon uiterste best gedaan en "klacht" naar volle tevredenheid opgelost in korte tijd.

Reactie van het bedrijf

Goeiemorgen, Wat leuk om te horen! Wij sturen u een attentie in uw persoonlijke mailbox. Een hele fijne dag :) Groetjes Naomi

Super!!

Door een fabricagefout product niet goed, er werd een nieuw product zonder gedoe toegestuurd.

Reactie van het bedrijf

Goeiemorgen, Wat fijn dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Veel plezier met het artikel! Groetjes Naomi

Uitstekende service

Bestelling was beschadigd bij ontvangst. Een mail werd direct beantwoord en de volgende dag had ik een nieuw exemplaar in huis. Dat noem ik service!

Goeiemorgen, Wat een compliment! Veel plezier met het artikel :) Groetjes Naomi

Uitstkend

Ze hebben een snelle levering en een duidelijke website top

Goeiemorgen, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent! Groetjes Naomi

Pakket niet ontvangen

Ik bestelde 3 badjassen. Na 10 dagen had ik nog steeds niets ontvangen. De klantenservice reageerde wel snel, en liet het onderzoeken bij DHL. Ze hebben het bedrag van mijn aankoop teruggestort omdat ze geen badjassen meer reserve hadden.

Luxe verduisterende gordijnen kant en klaar

Als eerste, jammer dat je hier geen foto kunt mee sturen, voor veel mensen is zien geloven ;) De ringen leken kleiner op de site maar zijn ruim 3cm doorsnee GEWELDIG, de stof is zaxht en toch dik katoen, voor het raam gehouden toen de zon scheen komt NIKS doorheen, mijn zoon kan nu overdag cool gamen met zijn matties zonder dat er licht inval is op de monitor,, ps gordijn was wat te lang, ik heb een simpele niet dure naaimachine MAAR onderaan 2x omvouwen en dan naaien ging als een mes door botor.. IK ga definitief met vakantiegeld nog een set bestellen voor mijn woonkamer :)

Mijn ervaring is geweldig.

Aanvankelijk een tas ontvangen. Echter de drukknopen pasten niet. Na een mailtje werd direct een ieuwe tas gestuurd. Zeer tevreden

Ik heb niks ontvangen

Blijkbaar was mijn pakket kapot. Dus ze hebben het pakket blijkbaar voordat ik het heb gezien retour genomen. Geen bericht van dat het pakket werd terug gestuurd. Zag het toevallig in de dhl app. Dus daar mag wel wat aan gedaan worden.

Reactie van het bedrijf

Beste Judith, Wat ontzettend vervelend! Wij hebben het pakket retour ontvangen maar nog niet verwerkt. Ik heb meteen je bestelling opnieuw verzonden. Naar verwachting is deze morgen bij je in huis. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Jessica

Betrouwbare webwinkel

Ik ben al lang klant bij Vouchervandaag en ben zeer tevreden over de service, en de producten. Ik heb nog nooit klachten gehad!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Maud voor je review! Check je persoonlijk mail voor een leuke attentie. Groetjes, Jessica

Zeer matig

product in een veel te kleine doos gepropt en komt volledig beschadigd aan.

Reactie van het bedrijf

Beste Rens, Wat ontzettend vervelend! Graag willen wij dit rechtzetten. Kun je mij een foto van de klacht en je bestelgegevens mailen naar; support@vouchervandaag.nl? Onze excuses voor het ongemak. Liefs, Lisa Vouchervandaag.nl

Super service

Hele goeie service reuze tevreden over

Goed geholpen top service

Snelle passende acties!

Fijne communicatie met steeds weer een terugkoppeling. Passende oplossingen en super snelle handelingen! Heel klantvriendelijk behandelt. Naar tevredenheid geholpen bij aankoop defecte gordijnen.

Klacht opgelost

Ik herschrijf mijn review omdat (na mijn slechte review) mijn klacht is opgepakt en het netjes is opgelost.