Snel gestuurd en portemonnee ziet er zeer netjes uit. En dan ook nog in zo'n mooi tasje van Bear.
Goedenavond, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier ervan. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goedemorgen Monique, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u weer snel in 1 van onze (web)winkels te zien. Met vriendelijke groet, Stephanie
Echt petje af hoe goed van Os alles regelt. In de winkel de koffer bekeken en online besteld zodat deze thuis zou worden bezorgd. Dat was heel handig! Koffer is top. Kortom een absolute aanrader!!
Goedenavond Ruud, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Dat is erg leuk om te lezen en hier doen wij het dan ook voor. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe koffer. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goed,buitengewoon goed geholpen
Goedenavond, Wat fijn om te horen dat u goed en zelfs buitengewoon goed geholpen bent! Het is altijd prettig als je de juiste ondersteuning krijgt. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Als u nog meer wilt vertellen of vragen hebt, laat het gerust weten! 😊 Met vriendelijke groet, Stephanie
goed advies, mooie prijs, netjes ontvangen met pakketpost
Goedenavond, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met ons advies,prijs en pakketlevering. Dat is waar wij naar streven. Wij hopen u weer gauw te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Bij van Os Venlo-Blerick een Samsonite spinner koffer gekocht. Bij 1e gebruik, reis naar Australie, bleek het slot compleet geblokkeerd. Lang verhaal kort: uiteindelijk koffer open laten breken/zagen en ter plekke nieuw koffer gekocht. Bij thuiskomst heeft van Os de firma Samsonite aangesproken op de garantie, maar zij deden niets vergoeden. Idem airline en reisverzekering. Vraag je je toch af waar je garantie voor hebt en waar je voor verzekerd bent? Maar goede service bestaat nog! Ik was ontzettend blij met het bericht dat van Os mij WEL tegemoet wilde komen. Het personeel heeft mij erg goed en vriendelijk geholpen! Top! Dankjewel.
Goedenavond Petra, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat een vervelende situatie met uw koffer, maar het is fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door het team van van Os! Het is altijd teleurstellend als garantie en verzekering niet de ondersteuning bieden die je verwacht, maar het is geweldig dat het personeel zich heeft ingezet om u tegemoet te komen. Uw positieve ervaring met hun service laat zien dat er nog steeds bedrijven zijn die om hun klanten geven. Bedankt voor het delen van uw verhaal! Als u nog meer vragen hebt of iets anders wilt bespreken, laat het me weten! 😊 Met vriendelijke groeten, Stephanie
Bij van Os was een specifieke koffer van American Tourister goed geprijsd, koffer werd snel en netjes geleverd zonder schade. 2 jun 21:47 besteld 4 jun geleverd. Helaas hadden ze er niet meer op voorraad voor deze prijs, anders had ik er nog een besteld.
Goedenavond, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de American Tourister koffer snel en zonder schade bij u is afgeleverd en dat u tevreden bent over de prijs. Jammer dat de voorraad niet meer op deze prijs beschikbaar was; we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Mocht u verdere vragen of wensen hebben, staan we voor u klaar! Met vriendelijke groet, Stephanie
Service is 100%
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is waar wij naar streven. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Stephanie
Super geholpen, top service!
Goedemiddag, Bedankt voor uw goede review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik heb een paraplu bij Van Os Tassen en koffers via internet besteld. Helaas was ik ontevreden met mijn aankoop. Daardoor heb ik gekochte paraplu terug gestuurd
Goedemiddag, Wat jammer dat u niet tevreden bent met de paraplu. Hopelijk heeft u iets anders kunnen vinden. Desondanks wil ik u bedanken voor de goede review! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Vandaag m’n spullen op vakantie (Sicilië) uitgepakt. Gisterenavond 10 min voor sluitingstijd hebben de aardige dames op de Coolsingel me nog geholpen om de Samsonite van mn schoonmoeder (met al mijn kleren al ingepakt) te ontcijferen. Wat mbv YouTube filmpjes niet lukte hebben zij voor elkaar gekregen! Nog heel erg bedankt! Koffer of tas nodig? Ik zou naar van Os gaan!
Goedemiddag Kornelis, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Gelukkig is het nog op tijd gelukt voor uw schoonmoeder. Wij doen er alles aan om de klant te helpen. Ik zal uw bericht doorzetten naar het filiaal in Coolsingel. Ze zullen het erg leuk vinden om dit te lezen. Fijne dag verder gewenst. Met vriendelijke groet, Stephanie
Eigenlijk staan hierboven de twee belangrijkste pluspunten omschreven. Positieve ervaringen dus!
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat je onze service als correct en deskundig hebt ervaren, zowel in de winkel als bij de levering aan huis. Fijn dat u de positieve ervaringen hebt opgedaan- daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Stephanie
In de winkel te Utrecht heel prettig geholpen en paar dagen later had ik de gewenste koffer al thuis.
Goedemiddag Paul, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring met onze winkel in Utrecht. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen en dat de levering van uw koffer snel en zorgvuldig is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag een volgende keer terug! Met vriendelijke groet, Stephanie
Vriendelijke verkoper! Overal uitleg van gekregen. Tevreden de winkel uit gelopen. Mijn koffer volgende dag netjes thuis bezorgd
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg, de service in de winkel én de snelle levering. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goede snelle en degelijke winkel
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goed advies, fijn winkelpersoneel
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo enthousiast bent over onze collega's en hun advies. Dit is altijd leuk om te horen. Wij hopen u weer gauw te zien in 1 van onze winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
goed verstand van producten
Goedemiddag Tonnie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ik had een roze, laptop tas besteld van nieuw rebels, en uiteindelijk werd een donkerblauwe sporttas van The North Face bezorgd. Iets heel anders dus. Uiteindelijk hebben ze we gewoon de goeie gestuurd, en daar ben ik wel heel blij mee.
Beste Faye, Bedankt voor je review en feedback. Vervelend om te horen dat je in eerste instantie het verkeerde product hebt ontvangen - dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn blij dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent met de juiste tas! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Stephanie
Super leuke tassen
Goedenavond Maryam, Bedankt voor uw goede beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw nieuwe aankoop en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Stephanie
mooie kwaliteit
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent! Veel plezier met uw aankoop en wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Nieuwe koffer eenmaal gebruikt. Rits al stuk. Reparatie duurt 6 weken!!!!! Klantenservice staat mij niet netjes te woord. Ik kan kiezen tussen wachten of ze sturen de koffer terug. Wat heb je aan een koffer met rits die stuk is. 6 weken!!! Hoeveel koffers en tassen moeten er allemaal dan worden gerepareerd???? Nu 2 dagen later telefoontje ontvangen. Mag nieuwe koffer ophalen. Prima.
Beste Wil, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad met uw koffer en onze service – dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen uw frustratie. We vinden het erg jammer dat de rits van uw nieuwe koffer al bij eerste gebruik defect is geraakt. Dit is zeker niet gebruikelijk, en we nemen dit dan ook serieus. Omdat wij als winkel gebonden zijn aan de procedure van de leverancier – die ook samenwerkt met meerdere winkels – moeten wij het product ter beoordeling opsturen. De leverancier bekijkt of het defect onder garantie valt en handelt vervolgens de reparatie of vervanging af. Het proces verloopt als volgt: De koffer wordt eerst van onze winkel naar het centrale magazijn gestuurd. Van daaruit gaat het door naar de leverancier of hun reparatieafdeling. Zodra de beoordeling of reparatie is uitgevoerd, komt het artikel terug naar ons magazijn en daarna pas weer naar de winkel waar u het kunt ophalen. Dit proces neemt helaas gemiddeld 4 tot 6 weken in beslag. We begrijpen dat dit lang kan aanvoelen, maar wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor u af te ronden. Wat betreft uw ervaring met onze klantenservice, dat vinden wij bijzonder jammer om te horen. We streven er altijd naar om onze klanten netjes en vriendelijk te woord te staan. We horen daarom graag wat er precies is misgegaan, zodat we dit intern kunnen bespreken en verbeteren. U kunt ons hiervoor mailen op: [email protected]. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen u hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven en staan graag voor u klaar om dit zo goed mogelijk af te handelen. Met vriendelijke groet, Stephanie
Originele beoordeling
Bij binnenkomst in de winkel in Maastricht , goed ontvangen en geholpen. Prima uitleg van de koffers . Vervolgens besteld in de winkel via hun site en binnen 48hr is deze geleverd.
Beste JP, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de 10 die u ons heeft gegeven! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de ontvangst en service in onze winkel in Maastricht. We zijn blij dat de uitleg over de koffers duidelijk was en dat uw bestelling snel is geleverd. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Met vriendelijke groet, Stephanie
geweldige ervaring zie je haast niet meer belangstellend en hulpvaardig ja en zelf met centimeter om de juiste tas en koffer op te meten en via computer te kijken wat de voorraad is in veel winkels is het zoek het zelf maar uit ga maar thuis naar internet,vr groet een blije klant mariet welter
Beste Mariet, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank voor uw lieve woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als meedenkend en attent hebt ervaren. Wij doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat u met een glimlach terugkijkt op uw bezoek. U bent altijd van harte welkom, en we hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Stephanie
Tas gekocht en terug gebracht. Geld kon niet via pinpas retour. Dit systeem is niet bij van ons tassen. Heb handmatig een formulier moeten invullen en het zou dan op de rekening worden gestort. Inmiddels 5 dagen later en nog steeds geen geld retour. Daarom WAARDELOOS
Goedemiddag, Wij zijn bezig met het pinsysteem om dat in praktijk te krijgen. U heeft op vrijdag 9 maart uw artikel retour gebracht, in het weekend zijn wij niet aanwezig op de financiële afdeling en inmiddels is uw geld teruggestort. Erg jammer dat u hiervoor direct een 2 geeft. Desondanks hopen wij u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en hopen we inmiddels het terugstort pinsysteem in orde te hebben! Met vriendelijke groet, Stephanie
Een prettige ervaring
Goedenavond Anneke, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo enthousiast bent. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u zsm weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Beukerstraat 40 25
7201 LG Zutphen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.