Filters

10

Superservice!

In de winkel in Utrecht zeer vriendelijk geholpen. De tas die we mijn dochter voor haar verjaardag hadden gegeven bleek helaas net te krap voor al haar schoolboeken. Een ander merk was in winkel alleen in blauw, niet in het gewenste zwart. Naar ander filiaal gebeld, daar hetzelfde. Uiteindelijk in magazijn nagevraagd en daar bleek er nog 1 aanwezig. Volgende dag al in huis. En het schouderhengsel dat ontbrak 1 dag later ook. Steeds zo vriendelijk, snel en adequaat geholpen. Superservice!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk en zeer kundige hulp

Winkel Amstelveen erg goed geholpen en koffer snel in huis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Paulien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Volgende dag na bestelling al ontvangen!

Snelle service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Marjan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suit Suit ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

8

Op de koffer zit wat krasjes op

Op de koffer zit wat krasjes op

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Juliette, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u krasjes heeft op de koffer. Als u contact met ons opneemt per mail/telefoon, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

snelle levering

Tas besteld en deze werd zeer snel bezorgd. Tas voldeed aan omschrijving

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Diana, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Hide&Stitches tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Goede en snelle service

Heb de koffers in de winkel besteld en het is de volgende dag keurig geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Lucia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Snelle levering

Prima geleverd, snel en goed verpakt. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Hoe problemen worden opgelost wanneer de pakketbezorger het pakket slecht of niet afleverde weet ik daarom niet

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe SuitSuit koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

7

goede en snelle levering

Een goed produkt voor een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Goed.

Paraplu in de winkel was stuk en was niet op voorraad. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd thuis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Wai, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat er een oplossing is gekomen voor de kapotte paraplu. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Van Os biedt de klanten goede service.

Het tasje was mooi ingepakt en op tijd geleverd, helaas wilde mijn dochter een ander tasje.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Wanda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Helaas wilde ze toch een ander tasje, maar fijn dat het naar wens is geleverd. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

prima!

Goed en transparante transactie!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Hans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

4

1e bestelling verloopt niet zoals verwacht

Ik wilde voor mijn vrouw een bear tas kopen. Omdat ik op dit moment niet mobiel ben werd het een online bestelling. Van Os biedt inpakservice aan, dus voor hen gekozen. Nog gebruik gemaakt van laagste prijs garantie omdat ze duurder waren dan elders. Na de orderbevestiging geen verzendbevestiging ontvangen en dus ook geen track en trace. Pakket bleek de andere dag wel op het afhaalpunt te liggen. Nadat iemand dit voor mij had opgehaald bleek het niet ingepakt te zijn, alleen in soort linnen tasje, maar dat was standaard. Ook zaten er nog prijskaartjes aan. De klantenservice bood aan dat als ik naar een winkel ging zij het alsnog wilden inpakken.... Het probleem is juist dat ik dat niet kan op dit moment. 1e bestelling niet echt lekker verlopen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen meneer, Wij vinden het oprecht erg vervelend dat dit uw (eerste) ervaring is met ons! Dat u geen melding heeft ontvangen blijft erg vreemd, maar is helaas niet achter te halen waar dit vandaan komt. Wat betreft de inpakservice hebben wij een melding gemaakt en zal hier nog beter naar gekeken worden. Nogmaals onze oprechte excuses voor de negatieve ervaring, maar hopelijk zien wij u snel (online) terug! Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

Fijne winkel, aardig personeel. Meedenkend en mooie tassen.

In de winkel heel vriendelijk geholpen. Meedenkend. Uiteindelijk via de website besteld in de winkel, omdat ik het sneller in huis zou hebben volgens de winkel. Veel dank!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Cabaia tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

Veel keuze en goede service

In de winkel heel veel keuze. Daar een koffer uitgezocht en gevraagd om bezorging. In plaats daarvan gaf de verkoopster briefje mee met merk en nummer van de koffer. Thuis online besteld en 2 dagen later bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

Goede verkoopster in Helmond

Werd heel fijn geholpen en uiteindelijk de sale gemaakt door in de winkel een een online bestelling te doen, af te rekenen en volgende dag viel het The Bridge item al binnen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge sleuteletui! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

gewoon goed

Snel en volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Sen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Perfect

Ruime keuze, goede prijs, snelle service, mooi ingepakt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Evelien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Vaste klant topservice!

Altijd top geholpen door Naila. Ik kom er graag en de laatste tijd wel vaak.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Tim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan Naila! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

7

kundig personeel en vriendelijk

kundig personeel en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Tewarie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Hilversum! Veel plezier met uw nieuwe Michael Kors Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Top!!!

Snelle levering !! Juiste producten zoals op de site getoond

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Silvia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

Supersnelle levering!

Supersnelle levering

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Audry, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Berba tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

Top hele snelle levering

Heel snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Miranda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

9

Zeer tevreden

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Ellen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

10

My experience at the store

I was very pleased with the people at the store, especially Naila. She let me have a tour of the shop and when I finally decided on what I wanted she was very patient with me, explaining the pros and cons of the items, particularly for a student.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Yasmine, Thank you for your nice review. Have fun with your new item! See you again in 1 of our stores of our webshop. Yours sincerely, Stephanie Customer service of Os Bags and Cases.

10

Goede service.

Netjes geholpen en snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marijke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd