Goedendag Paulien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag Marjan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suit Suit ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag Juliette, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vervelend om te vernemen dat u krasjes heeft op de koffer. Als u contact met ons opneemt per mail/telefoon, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag Diana, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Hide&Stitches tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag Lucia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe SuitSuit koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedendag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Wai, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat er een oplossing is gekomen voor de kapotte paraplu. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Wanda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Helaas wilde ze toch een ander tasje, maar fijn dat het naar wens is geleverd. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Hans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen meneer, Wij vinden het oprecht erg vervelend dat dit uw (eerste) ervaring is met ons! Dat u geen melding heeft ontvangen blijft erg vreemd, maar is helaas niet achter te halen waar dit vandaan komt. Wat betreft de inpakservice hebben wij een melding gemaakt en zal hier nog beter naar gekeken worden. Nogmaals onze oprechte excuses voor de negatieve ervaring, maar hopelijk zien wij u snel (online) terug! Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Cabaia tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge sleuteletui! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Sen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Evelien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Tim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan Naila! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Tewarie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Hilversum! Veel plezier met uw nieuwe Michael Kors Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Silvia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Audry, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Berba tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Miranda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Ellen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Hi Yasmine, Thank you for your nice review. Have fun with your new item! See you again in 1 of our stores of our webshop. Yours sincerely, Stephanie Customer service of Os Bags and Cases.
Goedemorgen Marijke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.