Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd. Daar streven wij ook naar. We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u ons zou aanbevelen voor de aankoop van een nieuwe tas. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Mireille, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Nog gefeliciteerd! Altijd leuk om te horen dat u een mooie tas heeft kunnen kopen met behulp van ons puntensysteem. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Roel, Bedankt voor je beoordeling! Wij hopen ook nog jaren door te gaan met het verkopen van tassen en koffers. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Dirk Bedankt voor je beoordeling. Ook wij kunnen niet wachten om onze winkels weer open te doen voor onze klanten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Anna, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je van onze handschoenen blij wordt, zij wij ook weer blij met een tevreden klant. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Stella, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je ons aanbeveelt om bij ons een leuke tas te kopen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling. Altijd fijn om te lezen dat uw bestelling zo snel in huis was. Wij hopen dat degene die het cadeau gekregen heeft, veel plezier heeft van de tas. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Gerda, Bedankt voor je beoordeling! Ook wij hopen dat je veel plezier mag beleven van je nieuwe tas. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Liesbeth, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je bestelling naar wens is verlopen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Marion, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe tas. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Gina, Bedankt voor uw beoordeling! Altijd fijn om te lezen als uw bestelling snel is geleverd en ook nog eens aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goedemiddag Mevrouw Adams Bedankt voor uw beoordeling. Ondanks dat onze fotograaf zijn uiterste best doet om het product zo natuur getrouw weer te geven, kan het voorkomen dat de kleur op de foto iets afwijkt van het artikel. Uiteraard streven wij naar perfectie en 100% tevredenheid van onze klanten. We zullen uw opmerking dan ook ter harte nemen. Met vriendelijke groeten, Arthur klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Naomi, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Ellen, Bedankt voor uw mooie beoordeling en compliment van de winkel. Veel plezier met u nieuwe aanwinst. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u naar wens bent geholpen. Veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Sigrid, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel bezorgd is. Veel plezier met u nieuwe aanwinsten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Helen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel bezorgd is. Veel plezier met u nieuwe aanwinsten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Sandra, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel bezorgd is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Nicky Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste meneer Jansen Wij betreuren het dat uw bestelling nog niet is geleverd. Helaas zijn alle distributie centra bij Post nl overvol/belast. Zij doen hun best om alles z.s.m. te verwerken, helaas hebben zij een enorme achterstand. Uw bestelling wordt vooralsnog geleverd, bij navraag Post Nl kunnen zij ons niets mededelen. Hierdoor kunnen wij geen tijdstip aangeven. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Arthur Klantenservice