Beste J, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw DSTRCT tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste AMC Barents, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Bear Design portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Netty, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Vervelend om te vernemen dat de beveiliging er nog aan zat, maar fijn dat u verder tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste mevrouw Boedhram, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankopen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Eline, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw aankopen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Josine, Wat vervelend dat e.e.a. niet vlekkeloos is verlopen. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en het probleem verholpen. Veel plezier met uw Eastpak reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Paula, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Mosz Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Marja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Vele mooie vakantiereizen met uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Patricia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Mooi dat wij u hebben kunnen verleiden tot het kopen van een mooie tas. Veel plezier met uw Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Bas, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw FMME Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Sjaan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Lou Lou tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Astrid, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Gery, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Lenny, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Perdiep, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Decent koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Dirk, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite + American Tourister koffer(s). Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Margot, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Wimona tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Yvonne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Spikes&Sparrow tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Jeanet, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Lianne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe DSTRCT tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste L, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Fjällräven tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.