Filtre

Prettig geholpen in de winkel en verzending per post is ook goed verlopen.

prima levering

we hebben bij van Os een Samsonite koffer besteld waarvan de levering snel en correct geweest is we zijn erg blij met het koffer

Retourkosten

Snelle en goede levering, maar als het pakket retour moet betaal je €8,50 retourkosten. Ik beveel het wel aan, mooie producten, alleen als je pakket retour moet.

Perfecte afhandeling van mijn tas.

Tas dag na bestelling in de winkel reeds ontvangen.

Mooie tas

Snel geleverd en mooie tas.

Heel goed geadviseerd

Ik zocht een zo licht mogelijke rolkoffer als handbagage. Er was een ruime keuze. De medewerkster wist precies welke koffer je wel of niet als handbagage mee kon nemen bij de verschillende vliegmaatschappijen. Ik ben zeer tevreden. De koffer is snel bezorgd via Post-NL

Vrijdag s besteld , zaterdag al bezorgd

uitstekend en professioneel van alle medewerkers!

Van de klantenservice, medewerkers winkel kreeg ik een goed advies en de verzorging was professioneel. Jammer dat de artikelen buiten de koffer er in diverse dozen aankwamen, terwijl er ruimte genoeg was IN de doos, ook al scheelt het een dag.

Klantvriendelijk winkel

Ik vind het een hele fijne winkel om te winkelen of gewoon binnen kijken en toch kom je met iets uit de winkel. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Het is gewoon een prettig gevoel.

Mooie tas, volgende dag bezorgd.

Ik heb de tas laten inpakken omdat het een cadeau was. Het is wel onzorgvuldig om dan het prijskaartje aan de tas te laten hangen. Jammer.

Fijne winkel, fijne mensen

Behulpzaam Vriendelijk Ruime keus Altijd even binnenlopen.

Goed geholpen en goede service

In de winkel ben ik goed geholpen. Medewerker is vriendelijk en servicegericht.

Duidelijk uitleg gekregen

Duidelijk uitleg gekregen welke koffer we het beste konden kopen

Grote collectie, snelle levering

Prachtige Samsonite handbagage koffer- de vorige ging ook jarenlang mee en we reizen wekelijks

geweldig

de dame bood direct aan mijn koffer te laten bezorgen. dat vond ik top want ik was op de fiets en ben op leeftijd. ook heeft ze mij telefonisch geholpen met de code instellen. Super lief!

Klantvriendelijk en eerlijk advies

Klantvriendelijk geholpen. Eerlijk advies. Goede koffer gekocht. Gratis thuisbezorgd.

Waar is mijn pakket?

Goeiemorgen, Ik stond op het punt je te schrijven. Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Ik heb het op 8 april 2025 besteld en nog steeds niet ontvangen. Ik heb nog geen track en trace ontvangen, dus ik kan de status van mijn pakket niet volgen. Kunt u mij er meer over vertellen? Ik kijk ernaar uit van u te horen en stuur u mijn oprechte groeten. Eerlijk gezegd, B.

Snelle levering!

Levering werd accuraat uitgevoerd! Jammer dat het bestelde artikel een vreselijke kunstmatige geur verspreid!

Goed en snel geleverd

Leuke aanbieding en snelle bezorging

Heel tevreden ver hoe we in de winkel in Rotterdam geholpen zijn. Omdat we toen nog niet definitief konden beslissen, hebben we de koffer later online besteld.

Erg goed geholpen in de winkel aan de Coolsingel. Onmiddellijk adequaat actie van de medewerkster, toen bleek dat de reistas van onze keuze niet in de juiste maat in de winkel was. Een dag later gratis thuisbezorgd! Top!

Goede en snelle service, goede kwaliteit tas

Zeer goede ervaring met Van Os. Ik had een nieuwe tas voor het werk besteld, echter bleek hier een kleine maakfout in te zitten bij één van de hengsels (kan bij elke winkel gebeuren). Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice (heel vriendelijk) en zij hebben mij direct aangeboden de tas terug te sturen en ik had binnen een week een een goede tas thuis gestuurd. De tas is van zeer mooie kwaliteit en ik ben er erg blij mee.

Geweldig geholpen

Wij hebben goed advies gekregen

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG