Prettig geholpen in de winkel en verzending per post is ook goed verlopen.
Goedemiddag Herman, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo enthousiast bent over onze service +zending. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
we hebben bij van Os een Samsonite koffer besteld waarvan de levering snel en correct geweest is we zijn erg blij met het koffer
Goedemorgen Raymond, Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de koffer goed bevalt! Bedankt voor het delen van uw ervaring en graag tot een volgende keer bij Van OS. Met vriendelijke groet, Stephanie
Snelle en goede levering, maar als het pakket retour moet betaal je €8,50 retourkosten. Ik beveel het wel aan, mooie producten, alleen als je pakket retour moet.
Goedemiddag Saskia, Bedankt voor uw beoordeling! Het klopt inderdaad dat er retourkosten zijn als u het pakket terugstuurt. U kunt ook bij 1 van onze filialen het artikel retour brengen, dat is kosteloos. Dit staat tevens ook vermeld op onze website. Desondanks zijn we erg blij dat u zo tevreden bent met onze producten. Een fijne avond gewenst! Met vriendelijke groet, Stephanie
Tas dag na bestelling in de winkel reeds ontvangen.
Beste Mary, Hartelijk dank voor je mooie review en de fijne woorden! Wat goed om te horen dat je tas zo snel geleverd werd en dat alles naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten snel en goed te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer in onze winkel! Met vriendelijke groet, Stephanie
Snel geleverd en mooie tas.
Beste Karlijn, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je tas én onze snelle levering! Bedankt voor je mooie beoordeling- daar worden we blij van. Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Stephanie
Ik zocht een zo licht mogelijke rolkoffer als handbagage. Er was een ruime keuze. De medewerkster wist precies welke koffer je wel of niet als handbagage mee kon nemen bij de verschillende vliegmaatschappijen. Ik ben zeer tevreden. De koffer is snel bezorgd via Post-NL
Beste M, Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het vinden van de juiste koffer en dat de levering vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Stephanie
Vrijdag s besteld , zaterdag al bezorgd
Goedemiddag Mientje, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de zending naar wens is. Wij hopen u in de toekomst nog te zien terugkomen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Van de klantenservice, medewerkers winkel kreeg ik een goed advies en de verzorging was professioneel. Jammer dat de artikelen buiten de koffer er in diverse dozen aankwamen, terwijl er ruimte genoeg was IN de doos, ook al scheelt het een dag.
Goedemiddag Marjan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u onze service en advies als uitstekend en professioneel heeft ervaren. Daar doen we het voor! We nemen uw opmerking over de verpakking zeker mee. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren, ook op het gebied van logistiek. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Stephanie
Ik vind het een hele fijne winkel om te winkelen of gewoon binnen kijken en toch kom je met iets uit de winkel. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Het is gewoon een prettig gevoel.
Beste Ingrid, Wat een ontzettend fijne review, dank u wel! We zijn blij om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart en dat ons team u zo goed helpt. Dat is precies waar we ons best voor doen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, of u nu iets zoekt of gewoon even wilt rondkijken. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ik heb de tas laten inpakken omdat het een cadeau was. Het is wel onzorgvuldig om dan het prijskaartje aan de tas te laten hangen. Jammer.
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de tas goed in de smaak viel én snel geleverd werd. We begrijpen uw teleurstelling over het prijskaartje dat nog aan de tas hing, zeker omdat het een cadeau was. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en we bieden daarvoor onze excuses aan. We nemen uw feedback serieus en zullen hier intern extra aandacht aan besteden, zodat dit in de toekomst voorkomen wordt. Bedankt dat u de moeite nam om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Stephanie
Fijne winkel, fijne mensen
Goedemiddag Sandy, Bedankt voor uw goede beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Stephanie
Behulpzaam Vriendelijk Ruime keus Altijd even binnenlopen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent! Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
In de winkel ben ik goed geholpen. Medewerker is vriendelijk en servicegericht.
Goedemorgen Willeke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat u onze service als vriendelijk en servicegericht hebt ervaren. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Stephanie
Duidelijk uitleg gekregen welke koffer we het beste konden kopen
Goedemorgen Regina, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat we u goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste koffer. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Stephanie
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Prachtige Samsonite handbagage koffer- de vorige ging ook jarenlang mee en we reizen wekelijks
Beste Antoinette, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in onze producten! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de Samsonite handbagage koffer én dat de vorige koffer jarenlang goed dienst heeft gedaan. We wensen u nog vele prettige en comfortabele reizen toe met uw nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Stephanie
de dame bood direct aan mijn koffer te laten bezorgen. dat vond ik top want ik was op de fiets en ben op leeftijd. ook heeft ze mij telefonisch geholpen met de code instellen. Super lief!
Wat een mooie review, hartelijk dank Wilhelmina! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, en het is geweldig om te merken dat dat gewaardeerd wordt. We geven het compliment zeker door aan onze collega die u geholpen heeft. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Stephanie
Klantvriendelijk geholpen. Eerlijk advies. Goede koffer gekocht. Gratis thuisbezorgd.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat alles naar wens was. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer eens te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goeiemorgen, Ik stond op het punt je te schrijven. Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Ik heb het op 8 april 2025 besteld en nog steeds niet ontvangen. Ik heb nog geen track en trace ontvangen, dus ik kan de status van mijn pakket niet volgen. Kunt u mij er meer over vertellen? Ik kijk ernaar uit van u te horen en stuur u mijn oprechte groeten. Eerlijk gezegd, B.
Goedemorgen Belinda. We hebben e.e.a. voor u nagekeken, uw bestelling ligt sinds 9 april voor u klaar op het afhaalpunt. Wellicht is de T&T in uw spam gekomen. We wensen je veel plezier met je mooie aankoop. Met vriendelijke groet, Arthur
Levering werd accuraat uitgevoerd! Jammer dat het bestelde artikel een vreselijke kunstmatige geur verspreid!
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review en positieve woorden over onze snelle en accurate levering. Fijn om te horen dat dat deel naar wens was. Wat betreft de geur die u beschrijft: onze excuses voor het ongemak. Soms kan een nieuwe tas een tijdelijke geur hebben door het productieproces of het materiaal. We adviseren om het artikel een tijdje te luchten; vaak verdwijnt de geur dan vanzelf. Mocht het probleem aanhouden of als u verdere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Stephanie
Goed en snel geleverd
Beste Mike, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering naar wens was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stephanie
Heel tevreden ver hoe we in de winkel in Rotterdam geholpen zijn. Omdat we toen nog niet definitief konden beslissen, hebben we de koffer later online besteld.
Beste Annet, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel in Rotterdam. En super dat de online bestelling daarna soepel is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe koffer en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Stephanie
Erg goed geholpen in de winkel aan de Coolsingel. Onmiddellijk adequaat actie van de medewerkster, toen bleek dat de reistas van onze keuze niet in de juiste maat in de winkel was. Een dag later gratis thuisbezorgd! Top!
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw lovende beoordeling. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met onze vestiging aan de Coolsingel te delen. Fijn om te vernemen dat onze medewerkster u adequaat heeft kunnen helpen en dat de levering naar wens is verlopen. Wij geven uw compliment graag door aan het team. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Stephanie
Zeer goede ervaring met Van Os. Ik had een nieuwe tas voor het werk besteld, echter bleek hier een kleine maakfout in te zitten bij één van de hengsels (kan bij elke winkel gebeuren). Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice (heel vriendelijk) en zij hebben mij direct aangeboden de tas terug te sturen en ik had binnen een week een een goede tas thuis gestuurd. De tas is van zeer mooie kwaliteit en ik ben er erg blij mee.
Beste C, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Van Os! Het is altijd prettig als de klantenservice vriendelijk en behulpzaam is, vooral als er een probleem is met een product. Het is ook goed om te weten dat je snel een vervangende tas hebt ontvangen en dat je tevreden bent met de kwaliteit ervan. Zo'n goede service maakt het winkelen een stuk aangenamer. Geniet van je nieuwe tas! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Wij hebben goed advies gekregen
Beste C, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het advies dat u heeft gekregen. Uw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service continu te verbeteren. Als er nog iets is waarmee we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Stephanie
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG