Een Suitsuit koffer voor onze dochter gekocht. De verkoopster was zeer behulpzaam en kundig. Zij wees ons op de beperkte beschikbaarheid en levering van het merk. Onze dochter is zeer blij met de mooie koffer voor haar 16e verjaardag in mei. De koffer gaat een citytrip maken naar New York! Graag tot een volgende keer!
Beste Alike, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de SuitSuit Koffer ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
het bestelde product werd netjes afgeleverd
Beste Peter, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Secrid Mini wallet ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede service en kwaliteit!
Beste Bernadette, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Reisenthel Allrounder ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tot heden ruim 10 dagen wachtende op het 2e gedeelte van mijn bestelling zonder bericht. Nog maar een keer naar het post.nl punt gegaan om te vragen of het pakken misschien daar lag, wat niet het geval was. Artikel 1 is prima, ik verwacht dat artikel 2 ook goed is maar ben niet tevreden over het leveren.
Beste mevrouw Dobbelsteen, Wat vervelend dat u het 2de deel van uw bestelling niet heeft ontvangen. Wij zullen een onderzoek starten bij PostNl omtrent uw bestelling. Inmiddels hebben wij u gesproken om het probleem op te lossen. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
The salespeople were so kind and helpful with comparing the different items. There was a manufacturing error in one of the suitcases which made them also surprised and made it up to me with a quick and nice replacement. The only point the store has to do to improve is making latest items available at the store.
Dear Reza, Many thanks for your nice review and advice. Have fun with your Samsonite Gear ! We hope to see back in one of our stores ! With kind regards, Angelique Customerservice Van Os Tassen en koffers.
Tas had niet de kleur die ik had gedacht. Naar filiaal maastricht terug gebracht. Na 1 dag was het geld al teruggestort Toppieeee
Beste Meneer van den Boorn, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Goed weekend alvast, Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering.
Beste Meneer Zenan, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffer ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Product is snel geleverd en behoorlijk goed ingepakt. Dus geen beschadigingen.
Beste Marjan, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Bear Design tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering , goed product
Beste Teunis, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je SuitSuit koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Afhandeling van mijn order was perfect
Beste mevrouw Leijnse Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je American Tourister koffers! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima website en snelle levering
Beste John, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Secrid wallet! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Keurig verzorgd.snelle levering
Beste Dhr Hooijmeijer, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de Kipling tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede webshop levering was relatief snel alleen de zin met dat ze hem de volgende dag leveren was bij mij niet het geval na 4 dagen werd het geleverd.
Beste Wendy, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Door de achterstand bij PostNL zijn de leveringen iets later dan verwacht, dit is helaas overmacht voor ons. Veel plezier met je Flora&Co tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijke site! Goeie en snelle levering! Is nog ingepakt als cadeautje dus kan nog niks zeggen over de kwaliteit van de koffer.
Beste Wouter, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met het geven van de koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik was op zoek naar een nieuwe tas, de dame die me hielp heeft me super goed geholpen, ze voelde heel goed aan wat ik wel en niet mooi vind. Ik ben zeer tevreden de deur uit gegaan met niet één, maar twee tassen en een mooie portemonnee.
Beste Natascha, Dankjewel voor je mooie beoordeling. We zullen je compliment doorgeven aan onze winkel. Veel plezier met je aankopen! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De bestelde tas was prachtig ingepakt.Ook zat er een leuk kaartje bij.Heel attent!
Beste Pauline, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Zebra Trends tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering en snelle retourverwerking! Geld stond binnen 1 dag al weer op de rekening, zelfs inclusief verzendkosten!
Beste Petra, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb al meerdere keren online bij Van Os besteld en het product was altijd snel in huis en voldeed aan alle verwachtingen.
Beste Frank, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite trolley ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede service, zorgvuldige verpakking en snelle levering
Beste Sybren, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow Tas ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Uitstekend advies in de winkel en koffer goed verpakt thuis bezorgd!
Beste Ellen, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite Koffer ! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Nette site , goede prijs en keurig geleverd.
Beste Bea, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Mosz telefoontas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heel goed advies en aardige enthousiaste verkoopster
Beste mevrouw Haverkamp, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw Cowboysbag tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede correspondentie en goed afgeleverd
Voor de eerste keer wat besteld en dit tot volle tevredenheid.
Beste Willem, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Cowboysbag tas! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
onverwacht in Utrecht een Samsonite koffer gekocht. De volgende dag al in huis. Toppie
Beste meneer Wilbrink, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je Samsonite koffer! Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Shania Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.