Top...geholpen..

Heel vriendelijk top geholpen. En tas is goed aangekomen... is al in gebruik..

Top ervaring!!

Besteldt in de winkel en de volgende dag al in huis! Echt een aanrader!!

Top levering

Snel en direct 2 rugzakken geleverd.

Uitstekende service

Bij mijn bestelling was mijn huisnummer niet goed doorgekomen, waardoor post nl niet kon bezorgen. Ik heb een proactieve mail gehad van Van Os waarna de bezorging alsnog is geregeld

De tas die mijn dochter wilde was niet op voorraad in de winkel. Ze konden hem wel in de winkel bestellen met de dagkorting. De volgende dag al thuis geleverd. Super tevreden.

Heb hier 2 tassen bestelt van flora&co een handtas en een schoudertas en ben er heel tevreden over top!

Snelle levering goed verzorgd

Snelle verzorgde levering

In de winkel een mooie tas uitgezocht, niet op voorraad dus thuis geleverd. Uitstekende service!

Prima ervaring.

Snelle levering. Keurig verpakt. Helaas was de tas te groot en heb ik deze naar de winkel teruggebracht. Ook dit is goed verlopen, ik heb direct het betaalde bedrag ontvangen.

Klantvriendelijk en top oplossing en binnen no time had ik de tassen binnen!!

Top service, betrouwbaar en snel geleverd !

Schooltas voor onze zoon gekocht. Groot assortiment en duidelijke productomschrijvingen. Snel en ingepakt geleverd. Prijs zeer concurrerend!

Snelle levering, netjes verpakt

prettige informatie en verkoop

prettige verkoop en informatie

Een compliment aan de enthousiaste jongedame die ons perfect geholpen heeft!!

Prima , cadeau moet nog gegeven worden aan derde, maar tot nu toe geen opmerkingen

Conform de beloftes

Een keuze gemaakt, besteld en de volgende dag is de Rimowa Topas Titanium en de volgende dag stond de koffer al te blinken tussen zijn grotere broer en kleine zus. Alsnog bedankt voor de snelle service.

verkeerde koffers geleverd

Verkeerde koffers geleverd

Goede service, snelle levering

Tas werd besteld en binnen twee dagen gratis thuis bezorgd

Goed en leuk geholpen

Snel,behulpzaam, super service

Vaker iets gekocht, altijd goede service. Nu nieuwe laptoptas is snel bezorgt.

Geleverd wat beloofd is, op tij en goed verpakt.

Tevreden

Goedemorgen snelle levering

Prima geholpen!

Goed advies, goed geholpen, werd meteen de volgende dag bezorgd.

Bestelling was goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Heel vriendelijk en enthousiast geholpen

Ik zocht een tas en werd enthousiast en vriendelijk geholpen. De tas kon ik ter plekke passen en in de gewenste kleur bestellen. Vervolgens werd deze bij mij thuis bezorgd. Ben blij met mijn nieuwe thuis en het was fijn deze met vriendelijke hulp te kopen.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG