Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Cabaia tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Bridge sleuteletui! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Sen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Evelien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Tim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan Naila! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Tewarie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Hilversum! Veel plezier met uw nieuwe Michael Kors Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Silvia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Audry, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Berba tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag Miranda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Ellen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Hi Yasmine, Thank you for your nice review. Have fun with your new item! See you again in 1 of our stores of our webshop. Yours sincerely, Stephanie Customer service of Os Bags and Cases.
Goedemorgen Marijke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Anneke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The Monte tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Svitlana, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Patchi portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Ning Ning, Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw tas nooit aangekomen is/u geen bericht heeft ontvangen dat uw tas binnen is. Wij maken hier direct een melding van, zodat dit niet meer gebeurd. Gelukkig heeft u desondanks toch de tas gezien en gekocht. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Monique, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Valentino Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Tülin, Dank u wel voor uw beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Zebra Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Jan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Jammer dat wij u niet konden helpen aan een nieuwe koffer, maar wij hopen u snel weer te zien in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Susan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Thea, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Saccoo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Eugenie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Burkely tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Martin, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Verkopen is een vak, fijn dat u dat heeft kunnen ervaren. Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in ons filiaal Noordwijk Veel plezier met uw nieuwe Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.