Perfect formaat! En zal het zeker aanraden

Alles is gewoon heel goed🤩🤩

Bestelling keurig op tijd bezorgd

Gewoon goed!

Snelle, goede service. Zeer tevreden met het bestelde product.

Snelle, goede service. Zeer tevreden met het bestelde product.

Snelle levering, grote keus

Keuze is zeer uitgebreid. Ik heb online twee tassen besteld. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Tassen waren er de volgende dag al en keurig verpakt.

Goed geholpen, want ik had wel hulp nodig.

Zijn goed.

Geweldig!

Het was een cadeautje voor mij man en hij vond de laptoptas echt gaf! Bedankt!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Tas op de webshop besteld als kado, was er net op tijd. Helaas viel hij qua grote net niet in de smaak. Geretourneerd in de winkel. Ging allemaal heel soepel. Ook nog even door de winkel gelopen voor een betere vervanging. Al met al soepele service, mooie prijs-kwaliteit verhouding

Kennis van zaken, groot assortiment, online te bestellen is ook fijn

Super geholpen

Goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel. De verkoopster wees mij op de laagste prijsgarantie indien deze ergens anders goedkoper was en wees ons op het thuisbezorgen en gratis ingepakt. Dit was heel fijn omdat het betreffende artikel niet meer voorradig was. Het artikel is op de afgesproken dag thuis netjes ingepakt en bij mij afgeleverd.

Prima geholpen inde winkel en keurig volgens afspraak thuis bezorgd

Deze zaak heeft zich goed aangepast in deze tijd van internetshoppen

Super service en goed meegedacht

We wilden voor onze kinderen elk een koffer. De verkoopster dacht mee door ze alle vier te bestellen nu ze al afgesproken waren en elke keer één af te halen. Toen was er sale en belde ze op om ons te attenderen op de extra kortingsmogelijkheid. Goed meegedacht en super service. (Van Os Helmond)

Supersnel

Snelle bezorging, fantastische service. Heel vriendelijk personeel. Tas super ingepakt. Gewoon super.

Ik heb online mijn koffer besteld. Gebruik gemaakt van de sale. En 2 dagen later werd mijn koffer thuisbezorgd. De afleverdatum en aflevertijd werd ruim van te voren doorgegeven. Uitstekende service en ik ben er blij mee. Hartelijk dank voor jullie goede en snelle service,

Goede Service, vriendelijk personeel

In de winkel een mooie koffer gezien, wilden deze kopen maar waren op de fiets. De verkoopster kon hem direct voor ons bij het magazijn bestellen. De volgende dag werd deze al netjes verpakt geleverd.

Goede koffer en snelle levering

Ik heb via de webshop een koffer besteld. Heel prettig dat je alle criteria kunt aanvinken op de website: inhoud, aantal wielen etc. De koffer werd heel snel geleverd en is precies zoals beschreven.

Precies de tas die we wilden hebben nog als enige in Nederland te bestellen, hoe top is dat

Eindelijk de schooltas bedacht die we wilden hebben, bleek hij bij alle webshops niet meer leverbaar. Dus hoe blij kun je dan zijn als je een webshop vindt waar je m nog wel 'gewoon' kunt aanklikken en bestellen 🤩 Ook nog snel geleverd! Voor ons dus helemaal top

Goede service en snelle levering!

We hebben een rugtas gekocht in de winkel, maar door de levering vanuit een ander filiaal is de rugtas via de webshop besteld. Uitstekend geholpen in de winkel en een snelle levering.

Groot assortiment en snelle levering

Veel keus in de webshop, goede prijs-kwaliteit verhouding en erg snelle levering.

Snelle levering mooie tassen

Woensdag avond besteld vrijdag in huis Hele ruime keuze aan tassen voor een betaalbare prij

Levering besteld artikel

Het bestelde artikel voldoet aan produktbeschrijving. Levering duurde 4 dagen. Kan misschien sneller.

Prima service prima prijs en geweldige producten

Leuke en vriendelijke verkoopsters die graag met je meedenken.

SUPER service

Goed geholpen, advies is prima, kwaliteit is goed en levering was zelfs sneller dan verwacht. Top zaak

Goed advies, goede service

Klantgerichte medewerkers, vriendelijke en kundige adviezen. Goede service bij het thuis afleveren van het gekocht artikel.

De tas had ik snel binnen, netjes verpakt!

Snelle levering en goede klantenservice!

Ik kreeg de tas zeer snel bezorgd na mijn bestelling. Helaas bleek het beveiligingslabel er nog aan te zitten. De klantenservice hierin was perfect en binnen 1 dag was de tas weer terug.

Beukerstraat 40 25

7201 LG Zutphen

Over Van Os tassen en koffers

Van Os Tassen en Koffers is een Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in tassen, koffers en reisaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige merken, variërend van stijlvolle handtassen en rugzakken tot praktische koffers en zakelijke tassen. Van Os combineert kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke service, zowel in fysieke winkels als via de webshop, en biedt alles wat nodig is voor dagelijks gebruik of reizen.